prinsessanmalin

Alla inlägg under oktober 2015

Av Malin - 10 oktober 2015 22:01

I morse gick vi upp rätt så tidigt. Vi tänkte gå upp tigare men det blev inte så. Vi fixade oss och sen gick vi ner till höstmarknaden. Vi köpte en bulle och en kaffe för 20 kr till frukost. Vi var med några kompisar där som vi träffade där. Det var kallt och var var där hela dagen. Vi åt kvälls mat där också. Jag är nöjd med allt jag köpte. Det kanske blir en video på det jag har köpt om någon är intresserad att titta på det. Det blev i alla fall inga kläder. För det tittade jag inte så mycket på konstigt nog. Vi såg många vi känner också. Vi såg även idol bilen. Så nyss åt man lite gott fram för tv med en filt runt sig. Man blev lite kall nu när vi har varit ute så länge. Men det vart det helt kallart värt det. Man är inte så farligt trött ändå bara lite seg och ont i kroppen. Tack aå mycket alla för en trevlig dag idag. Det får vi göra om. 

               

Av Malin - 9 oktober 2015 23:00

Söta Truls i går kväll. I morse tog man lite sovmorgon och sen tog man en dusch. Efter det blev det att äta gröt och kaffe till frukost. Jag läste även min stjärnteckan också. Idag ar det rikigt kallt ute. Massa frost ute i morse. När jag kom till jobbet blev det lugna lekar och sen gick vi ut i solen. Då slängde jag skräp med några också. Sen hade vi sång samling med dom små. Efter mellis gick vi ut och sen åkte jag hem. När jag kom hem åt vi mat och sen gick vi ner till tivoli och kollade lite. Men jag köpte inget. Vi handlade lite gott till idol också som har varit. Dom var så goda. Riktigt lyx choklad. Fick dom här fina bilderna också. Tack så mycket. Nu säger jag trevlig helg alla mina läsare.  

                   


Av Malin - 8 oktober 2015 21:32

I morse var man rätt så trött. Man är inte så sugen att gå upp när det är kallt ute och inne. När man kom till jobbet åt man frukost. Sen var det lugna lekar innan några skulle gå ut. Vi åt frukt ute och sen hade jag rast. Jag drack varmt kaffe då. Till lunch vart det thai soppa och macka. Efter det blev det sång samling och sen gick några ut. Jag slutade sen. Det blev hemma gjord pizza och hemma gjord pizza sallad mums. Efter det blev det att tvätta lite. Sen kom det en kompis hitt med en tidig jul klappp haha och fick två klubba. Tack så mycket.  Fick dom här bilderna idag. Tack så mycket säger jag. Laddad nya grais spelet Star Wars. Så coolt. Har längtar efter att prova den. Hade tänkt boka den. Men får se om jag gör det. När som helst bli det att sova. Håller på somnar hela tiden. Så säger jag natti natti sov så sött alla när ni ska sova. 

             

 



Av Malin - 7 oktober 2015 20:17

I morse var man ganska trött. Bilden på mig tog jag i morse. När jag väntade på bussen såg jag måne. När man kom till jobbet åt vi frukost. Sen blev det lugna lekar och sen gick vi till skogen. Vi gjorde uppdrag och sen åt vi våran matsäck. Efter det hade jag rast och efter lunch var det sång samling. Senare gick vi ut. Jag slutade sen. Efter det köpte jag dom här fina mjukis byxorna av en tjej. Jag behövde verligen det. När man kom hem åt man lite mellis och jag fick dom här fina bilderna i dag. Tack så mycket säger jag. Mamma var här och hämtade en sak lite snabbt. Hon sa att idag är en månad sen mormor dog. Hon har även namnsdag idag och det har mamma också. Allt går bara för fort i bland. Till kvälls mat blev det thai wook mums. Sen tog man fram kläder tills i morgon och efter det blev det duschen. Åt för en stund sen lite flingor och mjölk också. Snart blir det att sova. För jag super trött nu.  

                     

Av Malin - 6 oktober 2015 20:15

I morse var man rätt så trött. Söta Truls i morse. Det har varit kallt hela dagen men det har i alla fall varit sol. När man kom till jobbet åt vi frukost och sen vart olika pyssel. Efter det gick några ut. Senare tog jag rast och drack varmt kaffe. Efter lunch vart det sång samling sen gick några ut. Efter det blev jag hämtad. Av våran kompis föräldrar och Danne var med så klart. Vi åkte till Eskilstuna. För programet spring skulle komma dit. Det var live också. Vi träffade Christer och Lisbeth.  Vi tog en bild med dom och som skrev dom i min block. Vi runt lite och vi springa lite också haha. Inne i gallerian fast det fina fiskar också. Man lånade en toa också och dom hade för starka dofter där inne. Så det gick knappt att gå in där. Så jag blev lite hostig och jag var det innan också. Vi fick hjälp av en som vi träffade på rix fm festivalen. Så det ju bra att han var där. Sen körede våran kompis bror hem också. Tack så mycket säger vi att vi fick åka med er. Sen hade jag fått paket och fin bild. Så det säger jag tack så mycket för. Kvälls mat blev det att värma på lite mat. Vi kom hem lite sent. Så nu är man så trött och frysen.  

                             

Av Malin - 5 oktober 2015 21:35

I morse var man skapligt trött. För jag kunde inte sova i natt. Jag var så pigg. Söta Truls i morse. Det var så kallt i morse. När man kom till jobbet åt man tomte gröt. Efter det blev det pyssel med några och sen gick alla ut i solen. Efter lunch hade jag rast. Jag drack kaffe ute i solen. Senare åt vi mellis ute. Efter åkte jag hem och sen kom mamma hitt. Hon lämnade lite saker som jag har fått från mormor. Hunden fick Lunkan. För han samlar på såna hundar. Sen åt vi mat och sen kom svärmor hitt. Vi fikade och hade trevligt. För en stund sen gick en skål sönder som ramlader ner och det var yoghurt i. Så det vara att ta bort det. Jag tog en ny skål fast med mjölk och flingor i stället. sen har jag fått en bild med autograf på Lasse åberg. Tack så mycket säger jag. Den här fina höst bilden är tagen i morse.  

               

Av Malin - 4 oktober 2015 20:49

I morse gick vi uppskapligt tid. Till frukost blev det tomte gröt. Sen gick vi ner till stan. Jag glämde köpa lite saker från apoteket och sen köpte vi fika. Efter som det är bulldagen idag. Vi fikade det vid vattnet som är rätt nära oss. Vi kollade på båtar som åkte och lite annat. Så det blev som en picnic. Så det var mysigt och sol var det också. Har ni ätit bullar idag ? Sen var det djurens dag idag. Det visste jag inte först. Så jag hann inte köpa något till Truls. Men vi har gosat extra mycket idag. Får köpa godis till han någon dag. För det är slut. Får säga grattis till Mia som fyller år idag. Hon är så bra skådespelare tycker jag. När vi kom hem smakade jag av host medicinen. Den var rätt så god. Jag har smakat den i vanlig smak fast i brus och det är inge god. Så det här var bättre. Den verkade nog direkt för jag blev hostig när jag drack den. Så den är nog bra. Jag tog en c-vitamin också. Som man kan suga på men när man tuggar på den så blir den inte så god. Men jag har provat den och den är bra. Fy helgen är snart redan slut. Till kvälls mat blev det soppa och macka. Sen tog man fram kläder tills i morgon och la in kläder som hade torkat. Efter det blev det en skönt och en lång dusch. Jag passade på göra en extara rengörare. Så nu är man super ren. 

                                       

Av Malin - 3 oktober 2015 18:53

I morse sov man ut lite. Danne gick upp tidigare och fixade frukost utan att jag märkte det. Så det var gulligt av han. Vi slängde skräp innan vi gick till stan. Det var varmt och skönt ute idag. Vi möte Mina föräldrar på stan. Vi prata med dom och jag fick lite små kronor av pappa. Tack så mycket. Vi posade brev också. Vi gick in i en second hand butik. Jag hittade lite saker som jag ska fixa med. Har även handlat lite och köpt lite från apoteket. Så att man klarar sig. Glömde kolla efter host medicin. Drack en drickyoghurt till lunch också. Man har hämta ut pengar och fyllt på mobilen. Sådet ska klara sig ett tag till. Vi åkte med föräldrarna hem. Tack så mycket att vi kunde åka med er. Till kvälls mat blev det indisk mat mums säger jag bara. Det blev godare än vad brukar bli också. 

                                 


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards