prinsessanmalin

Alla inlägg under oktober 2015

Av Malin - 24 oktober 2015 22:05


I morse gick vi upp tidigt. För mamma kom lämnade min mobil som kom igår. Jag fick en helt ny på min garatin. Så det ju bra. Sen åkte vi och gjorde lite ärenden. Efter det åkte vi hem och åt frukost/lunch. Tack så mycket mamma att du körde oss till stan idag. Senare gick vi ner till stan. Det var halloween firande. Vi såg några som vi känner där också. Det var spökvandring,fiskedamm,hoppborg och dom sålde olika saker. Sen åt vi lite men inget vi blev nöjd blev. Fick bara halva brödet och han som jobbar är alltid surig. Efter vi åt så kollade vi på en eld show. Vi kollade inte på hela. Vi gick hem. Jag fick den nya pengen för första gången. Så då blev man glad att man fick just denna. För det blev så kallt. När vi kom hem blev det att lördags mys. För vi haft fullt upp idag.  

                                   


 













Av Malin - 24 oktober 2015 00:16

                                  I dag har jag och min Daniel varit förlovade i 4 år och 1 månad.<33  


Din närhet är det bästa som finns och alla underbara stunder som vi har tillsammans. Mitt hjärta svämmar nästan över av lycka att du är bara min. Jag älskar dig bara underbart mycket. Pussar till dig min älskling från din Malin.  

Av Malin - 23 oktober 2015 23:11

I morse var lite trött. Efter man hade fixat sig blev det frukost. Det blev gröt och kaffe. När man kom till jobbet var det lugnt på jobbet och senare gick vi ut. Idag hann vi inte slänga skräp. Jag åt lunch på rasten idag och det var en som bjöd på massa gott idag.Tack så mycket det var gott. Efter lunch var det fullt upp. Jag var mycket inne med dom små idag. Vi åt mellis ute i dag. Det blev korv och bröd. Fick jobba sent idag. När man kom hem åt man mat direkt och sen tog man en dusch. Efter det vart det lite fredag mys. Nu säger jag äntligen trevlig helg alla mina läsare.  


       

Av Malin - 22 oktober 2015 21:13

I går tog man en skön dusch också. Så man gjorde mycket i går. I morse var man skapligt pigg konstigt nog. Efter som det blev lite sent i går. När man kom till jobbet åt man frukost och sen vart det lugna lekar. Efter det gick några ut. till lunch blev det soppa och pannkaka. Sen blev det sång samling och sen gick några ut. Efter det slutade jag. På stan blev jag hämtade av Robert och svärmor. Sen hämtade vi Danne. Efter det åkte vi hem till Ronny och svärfar. Vi skulle hämta saker där och vi pratade med dom en lång stund. Sen handlade vi lite gott till helg. Efter det körde hon hem också. Så vi säger tack så mycket att vi fick följa med. Nä vi kom hem lagade vi mat och så tvättade vi också. Men blir så galen när folk tvättar över tid som dom gjorde idag också. För en stund sen drack man red bull och åt lite kvälls mellis. Det var tråkigt att höra det som hände i trollhättan. Så alla tankar går till dom som är drabbade.   

 

Av Malin - 21 oktober 2015 21:26

I morse var man rätt så trött. Efter jag hade fixat mig packade jag ner min matsäck i väskan. När man kom till jobbet åt vi frukost och sen bakade vi lite som vi skulle ha med till skogen. Vi åt matsäcken först och sen grillade vi bröd. Sen gick jag ner och tog lite kaffe rast. Efter lunch gick vi alla ut igen. Sen slutade jag. Jag var hemma en stund och sen hämtade mamma mig. Vi gjorde lite ärenden. Hittade även muggarna som jag ville ha. Så tur att jag fick jag köpa alla. Så det var snällt. Det tackar jag så mycket fört. Pappa köpte också såna förut. Har inte bestämt om jag ska använda dom eller ha i hyllan än. Hittade även star wars i drickyogurt. Som jag drack som kvälls mellis. När man kom hem åt man pannkaka med sylt och grädde. Haha Truls ville så gärna smaka också. Fick ett armband som har varit mormors. Den är så söt. Det tackar jag för. Vi fick även tillbaka kaffe som mina föräldrar fick. För vi trodde inte det var vatten kaffe men det var det. Har köpte lite hårfärger och en halloween sak som jag ska ha till jobbet lite senare. Tack så mycket mamma att du körde mig idag. Fick den här bilden idag. Tack så mycket.

                             



Av Malin - 20 oktober 2015 21:17

I morse var man ganska trött. Dom där kajorna är så jobbigt att höra på varje morgon. Plus bussen var sen i morse. När kom till jobbet åt vi först frukost som vanligt. Vi var inne ett tag och sen gick några ut. Efter det hadejag kaffe rast och efter maten blev det sång samling. Sen gick några ut och efter det slutatde jag. När jag kom hem åt man lite mellis. Senare åt man lite kvälls mellis. Snart blir det att sova . Har så ont i huvudet och är så trött. Jag somnade nästan förut. Så jag säger natti natti sov så sött alla nu.  

 

Av Malin - 19 oktober 2015 21:46

I morse var man rätt så trött. Men jag läste min stjärtecken idag i alla fall. När jag väntade på bussen på morgonen så hörde man massa kajor. Så jag filmade hur det hördes. När man kom till jobbet blev det frukost som vanligt. Sen var vi inne ett tag och sen gick vi ut. När vi kom inn hade vi sång samling med små. Efter lunch vart det kaffe rast. Senare var det mellis och då åt vi ny bakat bröd. Det var gott. Sen gick några ut och jag slutade efter det. Pappa hämtade mig. För vi skulle hämta filmer så vi skulle dela på. Sen åkte vi till oss kollade vad som fanns. Efter åkte han hem och efter det lagade vi kväls mat. Fick den här bilden idag. Tack så mycket.   

   


 

Av Malin - 18 oktober 2015 21:14

I morse gick vi upp skapligt. Vi åt ägg mackor och sen tog vi en promenad i solen. Det var så härligt väder idag. Det var mysigt att gå på promenad på våran dag också. När man kom hem tog man fram kläder tills i morgon och gjorde rent i kattlådan. Så nu är det rent och fint där. Man har även fixat lite här hemma. Vi fikade lite också. Senare innan och efter maten kollade man på olika serien som man har missat innan. Vi åt så god mat idag. Det blev så gott. Vi provade lite nytt. et kul att prova olika saker. Jag tog även en skön dusch också. Så det har varit ganska lugn söndag idag. Hoppas man kan sova i natt. För jag känner mig pigg. Fast jag inte sov så länge idag. Jag har bara druckit en kaffe på dagen också. 

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards