prinsessanmalin

Alla inlägg under oktober 2015

Av Malin - 18 oktober 2015 00:18

                                                4 år och 8 månader med min söta prins Daniel.<33


Det är du som har den största platsen i mitt hjärta och ingen som kan ta din plats. För den är din för evigt. Jag vill aldrig förlora dig och jag vet att jag aldrig kommer att göra det heller. Jag älskar dig min fina skatt. Magiska pussar och kramar till dig min älskling från din fästmö Malin.  

Av Malin - 17 oktober 2015 21:53

I morse gick man upp skapligt och gjorde lite frukost. Det blev ägg mackor och sen kom mamma hit. För vi skulle kolla lite saker som jag behöver. Vi var på en loppis och det var massa folk där. Vi skulle även fråga om min mobil. Så man hittade olika bra saker. Det börja bli dax att köpa julklappar också. Jag kommit på om man köper saker så kan man rensa ut annat som man inte har plats för. Tack så mycket mamma att du körde oss. När man kom hem blev det att fika lite och senare åt vi kvälls maten. Senare blev det lördags mys. Idag har det varit dimmigt och kallt ute hela dagen. För en stund sen tittade vi på så mycket bättre och nu tittar man på en rolig film som går på tv.   

                         

Av Malin - 16 oktober 2015 22:08

I morse var man rätt så trött. Jag vaknade i natt och trodde det hade ringt men det var för tidigt. Så jag fick sova en stund till. Det var kallt och dimmigt ute i morse. I dag åt jag frukost på jobbet. För jag behövdes tidigare idag. Det var lugnt på morgonen. Jag var med dom små en stund och sen gick vi alla ut. Jag slängde skräp med några barn och vart det frukt stund. När vi kom in hade visång samling med dom små. Efter lunch vart det kaffe rast. Senare efter lek blev det mellis och sen gick vi ut i solen. Jag hade en sen dag idag. När man kom hem blev det att göra maten direkt. Efter det blev det duschen. Jag tänkte göra det på morgon men jag orkade inte gå upp extra tidigt då. Jag fick även dom här bilderna när jag kom hem. Tack så mycket. När jag kom hem var inte Danne hemma och han svarade inte när jag ringde så jag blev orolig. Men han kom hem i alla fall och det är ju tur. För han brukar ringa och säga vart han är. För en stund sen hade vi fredags mys och tittade på idol. Jag drack vattenmelon och hallon drick. Den var god. Snart blir det sova. För man är super trött nu. Nu får jag också äntligen säga trevlig helg till alla mina läsare.  

                             

Av Malin - 15 oktober 2015 21:15

I morse var man riktigt trött. Det kul att se om det varmt eller kallt ute. Även kolla om stjäntecken passar i sig själv. När man kom till jobbet blev det frukost som vanligt. Sen lekte vi lugna lekar och sen gick några ut. Dom andra pysslade. Sen blev det kaffe på rasten. Efter lunch vart det sång samling. Sen gjorde vi samma som förut. Jag fick fint beröm av en på jobbet idag. Man blir så glad av det. Efter slutatde jag. Så åt man pepparkakor och mjölk till mellis. Senare blev det kvälls mat och efter det vart man så trött. Man nästan somnade. Men det var tvätt tid idag. Det var så kallt är idag. Sen har det varit en lugn kväll. För en stund sen åt vi lite kvälls fika. Dom här fina bilderna fick man idag också. Tack så mycket.  

           

Av Malin - 14 oktober 2015 21:44

Igår åkte våran kompis glömde jag säga också. I morse var man rätt så trött. Jag läste mitt stjärntecken i morse. Min söta Truls i morse. Han kollade på min när jag packade väskan. Det blev gröt till frukost idag. Sen hade vi lugna lekar och sen gick vi en promenad. För vi kunde inte vara i skogen. Det är älgjakt just nu. Efter tog man rast och drack lite kaffe. Det var någon som bjöd på lite gott också. Tack så mycket det var gott. Efter lunch hade vi sång samling och sen gick ut. Efter som det ute dag idag och sen slutatde jag. Jag  var hemma en stund och sen hämtade pappa oss. För vi skulle stor handla. Hittade massa gott. Tack så mycket pappa att du körde oss. Skönt när det är gjort.Efter maten tog man en dusch också. För en stund sen drack man kaffe och åt  pepparkakor.  

                               

Av Malin - 13 oktober 2015 21:48

I morse var man så trött. Man fixade sig extra fin idag. Jag plattade håret också. Söta Truls i morse. När man kom till jobbet blev det frukost. Sen så skulle vi ta grupp foto. Vi tog även grupp bild med jobba kompisarna och sen gick några ut. Efter det blev det lite fika på rasten. Efter lunch gick några ut och sen slutade jag. När jag kom hem fick jag den här bilden. Tack så mycket. Sen kom mitt paket. Det är en rouge palett. Jag har valat ha den länge men har varit slut förut. Jag har hennes smink borstar också. hon är en känd youtubare. så jag blev så glad. Åt lite vit löks bröd förut och kall oboy.  

                 


Av Malin - 12 oktober 2015 21:38

I morse var man väldigt trött. Det var mörkt och dimmigt ute och det var det länge. Kallt var det också. Det fanns många spindelnät ute också. När man kom till jobbet åt man frukost. Vi var inne en stund sen gick vi alla ut. Efter det hade vi sång samling med små och sen åt vi lunch. På rasten blev det kaffe och en choklad på som en av jobba kompis bjöd på. Tack så mycket det var gott. Senare blev det mellis och sen gick några ut. Efter slutatde jag. När jag kom hem var Dannes moster Lena hemma hos oss redan. Hon tonade mitt under hår rosa. Tack så mycket. Men det syns inte så bra. Färgen var inte den bästa. Ska kolla upp bättre. Har massa tankar hur jag vill göra.  

                 

Av Malin - 11 oktober 2015 21:26

I  går var killarna på kvälls promenad och dom köpte lite gott och jag fixk smaka den här klubba. För han köpte fel sa han. I morse passade vi på att sova ut och sen åt vi god frukost och sen gick vi ner till stan. Jag hämtade lite ut pengar och sen gick vi kollade på tivolit för sista gången i år. Jag tog en lott och jag vann. Jag tog vinst varje gång men man vinner aldrig just den man skulle vilja ha. Jag köpte remmar för 10 kr styck. Dom hade rea dom. Truls blev nyfiken på dom. Han blev kammad idag också. Sen handlade jag mjölk, lite yoghurt och kakor. För vi skulle fika med mina föräldar hemma hos oss. Dom var också och handlade så vi åkte med dom hem till oss. Vi fixade en sak med min mobil och lite annat. Efter dom hade åkt så blev det tacos och sen bakade jag en äppelpaj med vaniljsås till. För våran kompis hade med sig äpplen som var från hans trädgård. Efter det blev det en skön dusch. Det var kul helg med massa kul på stan men nu är det skönt att det är vanligt igen. 

                         


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards