prinsessanmalin

Senaste inläggen

Av Malin - Måndag 3 maj 22:28

Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig som vanligt. Senare blev det att ta det lugnt en stund och sen gick jag ner till cykel. Det var så kallt om händerna på morgonen. Idag på jobbet var det lugn med barn. Innan jag åkte hem blev det göra ett ärende. När jag skulle gå hem blev det oväder. Det kom regn och blåste också. När jag åkte från jobbet var ju fint väder ute. Så konstigt. När jag kom hem fixade vi med kvälls maten. Nu kollar jag på tv innan jag ska gå sova.  

 

Av Malin - Söndag 2 maj 22:29

Idag gick jag upp en skaplig tid. kläder tog jag fram redan igår. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Blev att kolla lite klipp också. Senare blev det att ta en dusch. När jag var klar med det blev det att fixa lite här hemma. Det blev mest en lugn dag idag. När jag var klar med allt så blev det att fixa lite kvälls mat. Nu blir det snart att gå sova.  

 

Av Malin - Lördag 1 maj 22:37

Vi sov ut lite idag. Efter vi hade vaknat blev att göra lite frukost. Blev att äta lite ägg mackor. Blev att kolla på olika klipp också. Sen gick jag ner med tvätten. Helt galet att det maj nu redan. Senare när det blev klar hämtade mamma mig. Vi gjorde olika ärenden. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att kolla lite serie. Det blir att kolla en stund till innan jag ska gå sova.  

         


Av Malin - Fredag 30 april 22:40

Blev ledig dag för att jag jobbade i onsdags. Så skönt att vara ledig på en fredag. Blir det lite lång helg. Men vi gick upp en skaplig tid idag. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Jag kollade på ett klipp också. När jag var klar med det fixade jag mig. Efter det cyklade jag och gjorde olika ärenden. Tur att det var fint väder idag. När jag kom hem blev det att äta lite mellis och kollat på klipp. Senare har jag små fixa lite här hemma. Idag har jag fått mycket gjort. Så skönt så. Blev att äta hämtmat idag. Firat lite valborg här hemma. Bara lugn kväll. Nu blir det att kolla lite till på tv innan jag ska gå och sova.  

 

                       Ha en riktigt mysig valborg alla mina vänner nu. Önskar Truls med familj.<33

 

                                     Ha en riktigt mysigt valborg nu alla mina vänner.<33

           

Av Malin - Torsdag 29 april 22:54

Efter jag hade vaknat i morse blev det att fixa mig och packad väskan klart. Senare gick jag och slängde skräp. När jag var klar med det så tog cykel idag till jobbet. Första gång jag cyklar till jobbet i år. Det var rätt kallt i morse. Man får ha mer kläder då. Det var lugnt på jobbet idag. Det vart varmt senare idag. Efter jobbet så gjorde jag ärenden. När jag var klar med det åkte jag på träningen. Jag tog på mig tränings kläder efter jag hade jobbat. Jag var med en tävling förut och jag skrev att jag ville ha tips att börja träna. Jag vann inte men jag fick ett tröst pris att träna en månad gratis och få en personlig tränare en dag. Så jag hade en personlig tränare idag och fick tips olika saker. Det känns i kroppen. Har fått lite ont. När kom hem blev det att fixa kvälls maten. Efter det blev det att ta en dusch. När jag var klar med det har jag kollat på olika klipp. Blir att göra det en stund till innan jag ska sova.  

         

Av Malin - Onsdag 28 april 22:37

Idag var jag lite trött i morse. Men efter jag hade vaknat blev det att fixa mig. Senare blev det att ta bussen till jobbet. Det var jätte kallt idag. Det var ganska lugnt idag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls maten. Efter det blev det att ta fram kläder tills i morgon. När jag var klar med det blev det att ta en dusch. Efter har jag bara kollat olika klipp och åt lite kvälls mellis förut också. Truls är med också så klart.  

 

 

Av Malin - Tisdag 27 april 22:19

Efter när jag hade vaknat idag så fixa jag mig lite. Senare blev det att ta det lugnt tills bussen kom. Det var rätt kallt idag med men lite sol ibland. När solen var här vart lite varmare. Det var fullt upp idag med. Innan jag åkte hem så blev det att köpa den här nya drickan. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls maten. Efter det har det blivit lugnt fram för tv. Det blir att gå sova snart. Börjar bli så trött nu.  

       

Av Malin - Måndag 26 april 22:24

Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig som vanligt. Det var rätt kallt ute. Blev att ta bussen idag. Ska snart börja cykla igen så fort mitt buss kort igår ut. Det var fullt upp på jobbet idag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls maten. Efter det blev en lugn kväll fram för tv. Nu blir det att gå sova. Jag var super trött nu.  

       

Presentation


Hej jag heter Malin och är 29 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

45 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se