prinsessanmalin

Senaste inläggen

Av Malin - Torsdag 2 juni 21:00

I tisdags fick jag sova lite längre. Efter jag hade vaknat fixade jag mig och sen blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även på lite serie en stund. Sen blev det att cykla till jobbet. Det små regnade då. Det regnat hela dagen. Det var fullt upp i tisdags. Jag slutade ganska tidigt i tisdags. När jag kom hem blev det att ta de lugnt en stund. Senare blev det att fixa kvälls maten. Igår blev det en ny månad. Så nu är det sommar. Fast väder är inte bra just nu. Efter det blev det att kolla på serie tills jag skulle sova. Ja la mig rätt skaplig tid. Bilden på Truls är inte tagen idag.   

 


Igår gick jag upp tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att göra mig ordning. Sen kollade jag på klipp en stund och sen blev det att cykla till jobbet. Det regnade då också. Det har regnat hela veckan. Nu får de räcka med regn tycker jag. Igår var det också fullt upp och en lång dag. Innan jag åkte hem gjorde jag ett snabbt ärende. När  jag kom hem fixade vi lite våfflor och sen kollade jag på klipp en stund. Efter det tog jag en dusch och sen kollade vi på tv. Vi la oss ganska skaplig tid. För vi var så trött igår.  

 


Idag blev det också att gå upp tidig. Efter jag hade vaknad gjorde jag mig ordning. Jag kollade på klipp en stund och fixade lite med olika saker. Sen blev det att cykla till jobbet. Det små regnade på morgonen. Det varit fullt upp idag och det regnat hela dagen idag med. Det var så kallt idag. Tur slutade jag tidigt. När jag kom hem åt jag lite mellis. Senare kom mamma och vi åkte gjorde ärenden. När vi var klar köpte vi mat hem. Efter kollade jag på klipp en stund. Nu blir det att gå sova. För jag är så trött. Skönt att sova tidigt ibland.  

 

Av Malin - Måndag 30 maj 21:25

Idag blev det att gå upp tidigt. För jag började tidigt idag. Jag var så trött på morgonen idag. Efter jag hade vaknat så gjorde jag mig ordning. Sen kollade jag på klipp en stund. Senare cyklade jag till jobbet och då var det soligt ute. Det varit ganska lugn dag. Jag slutade tidigt idag. Så passa på göra lite ärenden på stan. Det var lite små mulet senare idag. När jag kom hem blev det att fixa med olika saker. Sen blev det att äta pizza. Efter det har jag kollat på serie och klipp. Nu ser jag på film tills jag ska sova. Ja ska sova snart hade jag tänkt.  

     

Av Malin - Söndag 29 maj 21:02

Igår blev fullt upp. Jag gick upp rätt så tidigt igår. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen fixade jag lite frukost. Jag kollade även på klipp en stund. Senare gick jag till tåg och där möte jag min sambo. För han hade jobbat. Vi åkte till Eskilstuna för det var pride där. Vi träffa på några kändisar där och så var några andra saker som hände i Eskilstuna. Synd bara att det regnade typ nästan hela tiden. Men vi hade paraply med oss och vi trotsade regnet ändå. Men det blev kallt vissa stunder. När vi var klara åt vi på donken. Sena skulle vi åka hem. Det krånglade lite för oss först men tills slut kom vi hem och sen tog vi bussen hem. Det var där när vi gick av bussen. Så det var perfekt att vi tog den då. När vi kom hem fick bli lite kaffe och fika. Vi tog det lugnt en stund. Senare fixade vi ny tvätt tid. Missade att jag hade en tvätt tid igår morse. Senare gick Bishop arms i våran stan. För där var det 80-tal dag. Det var många som hade 80-tals kläder på sig igår. Där kom även Lili och Susie och sjöng. Så dom fick vi ta bild med också. Det regnade inte när vi gick dit eller hem som tur var. Vi kom hem rätt sent. Vi såg en hare på vägen hem också. Vi la oss nästan direkt när vi kom hem. Jag var så trött.  

     

               

     

 

 

 

 

     

     

   

     

     

     

   

    

   

Idag gick jag upp skapligt. Efter jag hade vaknat fixade jag lite frukost. Jag kollade även på den ny avsnitten av Lyckovikten och sen blev det sen lite klipp. Det blev att ta det lugnt idag. Jag är så trött och seg efter från igår. Jag gått med pyjamas hela dagen idag. Jag även tagit fram kläder tills i morgon. Idag är mors dag också. Senare fixade jag med kvälls maten och sen fick det bli att ta en dusch Efter det kollade jag på film. Nu kollar jag på klipp tills jag ska gå och sova. Jag ska sova snart hade jag tänkt.  

 

Grattis mamma Anne-lie på morsdag älskar dig. Du är min hjälte och allt lite mer. Som alltid finns för mig. <33


Grattis alla mammor på er morsdag. tycker så synd dom som inte har någon mamma kvar också kramar till dom.<33     


Av Malin - Fredag 27 maj 20:59

Idag gick jag upp rätt så tidigt. För jag skulle se på Stranger things. Men Jag hittade den inte först. Så jag gjorde lite andra saker en stund. Så jag fixade lite frukost och kollade på klipp en stund. Sen fixade jag mig lite och spelade in lite video. Efter det så gjorde jag rent i katt lådan och sen blev det att slänga lite skräp. Det var en regn dag idag med. Sen provade jag igen med serien. Jag fick fixa och trixa tills jag hittade den konstigt nog. Kan var för det var många som tittade säkert. Så jag åt lite lunchs medans jag tittade på serie. Jag laddade även upp videorna också. Senare blev jag hämtad av mina föräldrar. Vi åt på restaurang och sen åkt vi hem igen. Då när ja kom hem blev det att ta en dusch och sen blev det att kolla på mer av serien. Blir att fortsätta med det tills jag ska gå och sova hade jag tänkt.  

     

 

 

 

Av Malin - Torsdag 26 maj 19:31

I dag gick vi upp rätt så tidigt. Efter jag vaknat blev det att fixa lite frukost. Jag gjorde lite varma mackor. Jag kollade även på serie. Det varit en regn dag idag. Så då passa vi på ta det lugnt. Har mest kollat på serie nästan hela dagen. Så det var skönt att ta de lugn för en gång skull. Sen fixa jag lite mellis.  Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det har jag kollat på klipp. Nu blir nog att se en film innan jag ska gå sova. Jag är lite små trött redan nu. Bilden på Truls tog jag igår.  

 

Av Malin - Onsdag 25 maj 21:15

Igår fick jag sova lite längre. Efter jag hade vaknat så gjorde jag mig ordning. När jag var klar med det så fixade jag frukost och sen kollade jag på olika klipp. Sen blev det att cykla till jobbet. Det var så fint och varmt ute igår. Det var en ganska lugn dag igår. Jag slutade tidigare idag. Så innan jag åkte hem blev det att göra ett ärende. Det var lite blåsigt men det var ändå soligt ute som tur var. När jag kom hem fixade vi med kvälls maten. Efter det kollade jag på klipp och se tv tills jag skulle gå sova. jag la mig rätt skapligt igår.  

  

                          Igår var jag och min Daniel varit förlovade i 10 år och 8 månader.<33


Idag gick jag upp tidigare. För att jag började tidigare idag. Så efter jag hade vakant fixade jag mig lite och sen kollade jag på klipp en stund. Sen cyklade jag till jobbet. Det var konstigt väder idag. Det varit ganska lugnt idag med. Det skulle ha regna idag. Men tur kom det inte när jag skulle hem. Det kom regn senare när jag var hemma redan. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten och sen kollade jag på lite klipp en stund. Efter det tog jag en dusch och sen kollade jag på tv en stund. Nu kollar jag på tv tills jag sova. Blir att göra det snart. Nu tar jag lång ledig tills på måndag. Ska blir så skönt så. Det behövde jag känner jag. Jag var så trött idag. Bilden på Truls är inte ny.  

 

Av Malin - Måndag 23 maj 21:28

I fredags gick jag upp tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig. Det var regn väder när jag vaknade i fredags. Så inge kul väder. När jag hade fixat mig klar blev det att fixa lite frukost och kollade lite på klipp en stund. Sen blev det att ta på sig regn kläderna och cykla till jobbet. Jag tänkte ta bussen efter som det skulle regna hela dagen. Men jag tog cykel ändå. Det var ganska lugn dag i fredags. Jag slutade ganska tidigt fredags. När jag skulle hem hade det slutat regna som tur var. Jag köpte hem lite kvälls mat i fredags. Efter jag hade ätit blev det att ta en dusch. Sen blev det bara kolla klipp och tv tills jag skulle sova. Jag la mig rätt skapligt fredags. Jag hade även namnsdag i fredags.  


 

                                                             Jag heter även Caroline.<33       

I lördags gick vi upp tidigt. Efter vi hade vaknat gjorde jag mig ordning. När vi klara sen gick vi till stan och träffade kompisar. För vi hade kulturdagen på våran stan. Vi köpte även lunch. Vi var nästan hela dagen på stan. Det skulle ha blivit regn men det blev aldrig det som tur var. När jag kom hem var jag lite trött i fötterna. När jag kom hem kollade vi på film en stund. Senare blev det att fixa något lite att äta. Efter det kollade jag på tv och sen la jag mig.   

       

    

I söndags sov vi ut lite. Efter jag hade vaknat fixade jag mig lite. Sen blev det att fixa lite frukost och jag kollade även på klipp en stund. Sen blev det att gå ner med tvätten och slänga skräp. Det var fint väder idag och det skulle varit regn men det blev inte så. Efter det har jag mest tagit det lugnt och kollat på olika klipp. Jag har även tagit fram kläder tills idag. Senare blev det att fixa kvälls mat och sen blev det att ta en dusch. Sen blev det att kolla på klipp och tv tills jag skulle sova.   

         


Idag gick upp tidigt. För att jag började tidigare idag. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och se tog jag det lugnt en stund. Det var fint väder idag. Sen cyklade jag till jobbet. Det varit en rätt lugn dag idag. Jag slutade tidigt idag. När jag var på vägen hem fasande bron lite. Så jag fick stå där stund tills dom hade fixat den. Sen gick jag gjorde olika ärenden innan jag åkte hem. När jag kom hem kollade jag klipp en stund och sen blev det att fixa kvälls mat. Efter det blev det att kolla på lite olika klipp. Nu ska jag sova hade jag tänkt.  

                 


Av Malin - Torsdag 19 maj 20:36

Igår fick jag gå upp tidigt. För jag började tidigare. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen kollade jag på klipp en stund. Sen blev det att ta cykel till jobbet. Det var fullt upp igår. Det var väldigt varmt igår. Innan jag åkte hem gjorde jag lite ärenden och var tvungen köpa dricka. Jag vart så törstigt. Måste börja ta med vatten flaskan nu känner jag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och kollade på lite klipp. Efter det blev det att ta en dusch. Innan jag gick la mig igår kollade jag på klipp tills jag skulle sova.   

        


Idag fick jag sova lite längre än igår. Efter jag hade vaknat tog jag fram de jag skulle ha på mig och med mig idag. När jag var klar med blev det att fixa mig och fixa lite frukost. Jag kollade även på lite serie en stund. Sen blev det att cykla till jobbet. På jobbet har vi haft förskolans dag. Vi fick klä ut oss till man ville själv. Jag blev enhörning. Det vart varmt med dräkterna också hehe. Vi gjorde olika lekar och sen fikade vi. Det var så fint väder idag med. På rasten fanns de massa gott godis och tårta. Som blev över från går när dom hade 6 års fest igår. Deras egna lilla fest hehe. När jag kom hem hade min sambo köpte donken hem. Så gått det var. Passa bra idag. Jag var så trött efter idag. Jag har bara kollat på olika klipp nu och nu ska jag gå sova. För jag är så trött nu.  

               

                                  Igår var det 11 år och 3 månader med min älskade Daniel.<33

Presentation


Hej jag heter Malin och är 30 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2022
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se