prinsessanmalin

Senaste inläggen

Av Malin - Onsdag 6 april 22:09

Igår sova jag lite längre. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även på serie en stund. Sen gick jag och slängde lite skräp. Efter det gick jag till bussen. Det hade kommit snö igen. Det var väldigt konstigt väder igår. Det var fullt upp igår och en lång dag. Det fanns massa gott igår på rasten också. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Senare tog jag bussen till kören. Efter det gick jag hem. När jag kom hem gick jag la mig direkt. Jag var så trött.  

            

Idag gick jag upp tidigare. Efter jag hade vaknat blev det göra mig ordning. När jag var klar med det blev att fixa frukost och jag kollade också på lite klipp också. Sen blev det att gå till bussen. Idag var bättre väder i alla fall. Jag började tidigare idag. Det varit full upp idag med och en sen dag idag med. Innan jag åkte hem blev det att göra lite ärenden. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det tog jag en dusch. Nu kollar jag på lite klipp en stund. Snart blir det att sova hade jag tänkt.  

 

Av Malin - Måndag 4 april 21:53

Idag blev det att gå upp tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. När jag var klar med blev det att fixa lite frukost. Jag kollade också på lite klipp en stund. Sen blev det att ta bussen till jobbet. Det varit en rätt lugn dag idag. Det var inge kul väder idag. Det regnat nästan hela dagen. Idag fick jag slutat tidigt. Så jag tog bussen hem och tog det lugnt en stund här hemma. Myste även med Truls e stund. Senare kom mamma och hämtade mig. Vi gjorde olika ärenden. När jag kom hem blev det att fixa med kvälls maten. För jag var så hungrig. Efter det blev det att kolla på lite olika klipp. Nu kollar jag på serie tills jag ska sova. Blir att gå sova snart. Jag börjar bli så trött nu. Idag har jag haft lite huvudvärk till och från. Tror det är för det inte var så bra väder idag.  

 

                


Av Malin - Söndag 3 april 22:00

Idag blev det att gå upp tidigt för att gå ner med tvätten. Det jobbiga var att den ena tvättmaskinen var trasigt. Så jag fick gå dit lite extra gånger. Men jag la mig ändå en stund till. Senare blev det att fixa lite frukost och jag kolla även på lite klipp en stund. Senare blev det att ta en dusch. Efter det har jag fixat med olika saker här hemma. För det var ändå inte så bra väder idag. Jag tog även fram kläder tills i morgon. Senare efter det blev det att fixa lite kvälls mat. Nu på kvällen laddade jag upp video som jag spelade in igår. Nu blir det att gå sova.  

        

 

 

 

 

Av Malin - Lördag 2 april 20:49

I morse gick jag upp en skaplig tid. Efter jag hade vaknat fixade jag lite frukost och jag kollade även på olika klipp en stund. När jag var klar med det så fixade jag mig lite och sen tog jag cykel och gjorde ärenden. Jag provade även att cykla för fösta gången i år. För nu var det så soligt och inte minus grader. Det var så härligt. Fanns det var lite små kallt på vissa ställen. Såg att det blev varmare senare på dagen. Senare kom mina föräldrar och lämnade lite saker snabbt. Sen har jag små fixat lite här hemma också. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Åt en mat låda som jag fick av mina föräldrar. Det var så gott. Senare spelade jag inte lite video som får koma upp i morgon istället. Sen har jag kollat på lite serie. Nu kollar jag på Hela Sverige skramlar. Sen blir de nog sova eller serie en lite stund efter det om jag orkar.  

     


Av Malin - Fredag 1 april 21:18

I morse blev det att gå upp tidigt igen. För jag började tidigare idag med. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen tog jag det lugnt en stund. Sen tog jag bussen till jobbet. Det var minus grader på morgonen igen. Det varit ganska lugn dag idag men det var en rätt sen dag. Fick gå lite tidigare idag. Det varit så konstigt väder också. Så det fick bli en stor kopp kaffe på rasten idag. Innan jag åkte hem handlade jag lite gått på torget idag. Sen gick jag hem. När jag kom hem blev det att fixa kvälls mat och sen blev det att ta en dusch. Efter det kollade jag på klipp och nu ser jag på tv tills jag ska sova. Så nu säger jag trevlig helg och god natt till er alla.  

     

Av Malin - Torsdag 31 mars 20:58

I tisdag fick jag sova lite längre. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen blev det att fixa lite frukost. Blev pannkaka till frukost. Som mina föräldrar har gjort. Jag kollade även på lite klipp en stund. Sen blev det att ta bussen till jobbet. Det var fullt upp då. Fick jobba längre också. Så när jag kom hem blev det att fixa kvälls mat direkt och senare tog jag bussen till kören. Sen gick jag hem och jag la mig nästan direkt när jag kom hem.  

   

Igår fick  jag upp lite tidigare. För jag började tidigare. Efter jag hade vaknat blev det att fixa frukost och jag kollade lite på olika klipp en stund. Sen gick jag till bussen. Det vart fullt upp igår med och det var en lång dag. Innan jag åkte hem handlade jag lite. När jag kom hem blev det att göra kvälls mat. Efter det tog jag en dusch. Sen kollade jag på klipp olika och sen gick jag la mig.  

     

Idag fick jag gå upp tidigt. Jag började tidigare idag. Så jag fixade mig och tog det lugnt en stund. Sen tog jag bussen till jobbet. Det var minus grader på morgonen. Det varit fullt upp idag men ändå ganska lugn dag. Det varit en lång dag idag. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Efter det har jag bara kollat på olika klipp och jag drack kaffe förut. För jag var så trött. Jag hade inte druckit någon kaffe tidigare idag heller. Blir nog att sova snart. För jag börjar bli så trött nu.  

 

Av Malin - Måndag 28 mars 21:27

I morse blev det att gå upp tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen blev det att fixa lite frukost också. Jag kollade även på lite klipp också en stund. Sen gick jag till bussen. Det varit blåsigt och kallt idag. Det har bara varit lite sol idag. Det har varit fullt upp idag. Idag jobbade jag inte så sent idag. Efter jag hade jobbat klart hämtade mamma mig. Vi gjorde olika ärenden och vi köpte lite fika som vi åt i bilen. När jag kom hem blev det fixa lite med lite saker och sen blev det att fixa lite kvälls mat. Sen har jag bara kollat på olika klipp. Blir nog att sova snart.  

 

Av Malin - Söndag 27 mars 22:14

I morse gick jag upp rätt så tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen fixade jag med lite olika saker. Gjorde även rent till katt lådan och sen slängde jag skräp. När jag var klar med det så fixade jag lite frukost. Jag kollade också på klipp en stund. Senare blev det att gå ner med tvätten. Den tjejen som var innan mig visste inte att det var sommar tid nu. Så hon kom lite sent. Senare när jag var klar med det så fixade jag med kvälls maten. Efter det fixade jag med olika saker och tog fram kläder tills i morgon. När jag blev klart med allt så tog jag en dusch. Nu kollar jag på olika klipp tills jag ska sova. Blir att sova snart.  

     

Presentation


Hej jag heter Malin och är 30 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2022
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se