prinsessanmalin

Senaste inläggen

Av Malin - 16 oktober 2017 22:04

Söta Truls igår kväll när vi skulle gå sova för natten. I morse var man lite små trött. Det  är för det är måndag och så var det så mörkt när man vaknade. När man cyklade såg man att det vara bara några saker kvar från tivoli. Bilden blev så höstig också. På morgonen var det inte så kallt ute när vi var ute med barnen på morgonen var det lite kallt. Men senare kom solen och blev så skön. Det har varit en bra dag idag. jobbade lite länge och efter det så åkte jag gjorde lite ärenden. Nu är allt från tivolit borta också. Nu får vi se dom nästa år igen hej då till dom. När man kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och sen har det bara varit en lugn kväll. Nu får det bli att gå sova lite.   

   

ANNONS
Av Malin - 15 oktober 2017 21:16

Igår vart verkligen fullt. Därför blev det ingen blogg igår. Vi hade två kompisar som över här. Så vi böjade med äta frukost som en av kompisarna hade hjälp oss med frukosten. Sen vi ner stan. Det var tivoli och marknad i våran stad. Hämtade ut pengar idag. Man vill inte stå i lång kö. Vi var där med andra kompisar också. Det var inte så kallt heller som det brukar vara. en jag hade min vinter jacka där. Mna brukar alltid ta fram det när marknade ska komma hit. Vi åt thai buffe också ute i solen. Då fick man kaffe och en kaka till efterrätt. Vi fikade även senare på dagen. Köpte även dricka som kostade 5 kr styck. Vi vart kvar länge på kvällen. Så man var helt slut när man kom hem. Köpte även den här nya choklaen också.  Det blev att kolla på film en liten stund och sen fick det bli att gå sova  direkt efter det. För man hae så ont i kroppen där.  

                  

Idag när man vaknade fixade vi oss och sen gick man ner med våran tvätt. Mendans tvätten var i så gick vi och slängde lite skräp först. Sen gick vi ner till stan. Idag var det bara tivolit som var kvar. Så vi passade på att gå dit efter som det var sista dagen dom är kvar här. Jag vann delfinen och ett halsband där. Dom låg i den är påssen. Vi var där några timmar och runt på stan med. Sen gick vi hem och hämtade upp våran tvätten. Vi hängde upp dom. Tog äen fram kläder tills imorgon. Sen blev vi hämtad av en kompis pappa. Vi var hos dom en stund och jag fick ett par skor. Vi var fick även glass och dricka av dom. Tacl så mycket för det. Sen blev det att ta dusch och sen tog man något att äta. Vi fick även lite god fika av dom också. Så man har haft en toppen bra helg. Nu blir koll lite på t en stun till och sen så går man lägger sig.  

     

ANNONS
Av Malin - 13 oktober 2017 21:04

I morse var jag inte så trött. Det var nog för jag gick la mig tidigt igår. I morse var det fullt men det blev lugnare senare på dagen. Det blev pannkaks mellis med barnen idag. Idag är det även den fredag en den 13. Men det har gått bra med mig. När man kom hem tog man det lugnt en stund och sen gick man slängde skräp. Sen åt vi lite och sen gick vi ner till tivoli. Vi var där lite snabbt bara. En kompis bjöd oss på den här goda. Tack så mycket för det. När man kom hem blev det en snabb dusch och nu kollar vi på idol. Nu säger jag trevilg helg och god natt.  

   


Av Malin - 12 oktober 2017 20:44

I morse var man väldigt trött men det gick över senare på dagen. Man var lite kosnstig i halsen också. Det har varit en regnig dag idag. Men det har varir en bra dag och jag hade en kort dag idag med. När man kom hem åt man lite mellis och sen vilade man lite. Var så himla trött. Sen blev det att fixa lite kvälls mat. Sen har det bara varit en lugn kväll fram tv. Igår gick man och la sig tidig. Det blir att göra det idag med. Är så trött på kvällarna och morgonen. Här bjuder jag på en bild på från igår hehe.  

 


Av Malin - 11 oktober 2017 20:46

I morse var man väldigt trött. Det var riktigt kallt ute på morgonen. Senare kom solen en stund. Jag hade en kort dag idag. Man tog det lugnt en stund när man kom hem och sen fick det bli lite kvälls mat. Efter det tog man en duch och tog på sig nattkläderna. Sen blev det att läsa lite av boken och sen blev det att kolla på lite tv. Det var länge sen man läste böcker men det rätt mysigt att göra det ibland.  Snart får det bli att gå sova lite.  

 

     


Av Malin - 11 oktober 2017 20:46

I morse var man väldigt trött. Det var riktigt kallt ute på morgonen. Senare kom solen en stund. Jag hade en kort dag idag. Man tog det lugnt en stund när man kom hem och sen fick det bli lite kvälls mat. Efter det tog man en duch och tog på sig nattkläderna. Sen blev det att läsa lite av boken och sen blev det att kolla på lite tv. Det var länge sen man läste böcker men det rätt mysigt att göra det ibland.  Snart får det bli att gå sova lite.  

 

     


Av Malin - 10 oktober 2017 21:40

I morse var jag så trött så. Men det gick över sen. Jag tror mitt öga har blivit bättre också. Det här fick bli min lunch idag. Det har varit kallt ute idag. tur så var det i alla fall inte regn ute. När man kom hem blev det att äta lite kvälls mat och sen gick vi hämtade våran singderad Jocke boken. Sen blev det att gå på kören även där händer det saker. Några ungar kasta något så fönstret gick sönder.  Så dom ringde polisen också. Så min kompis mamma var snäll och hämtade oss. Tack så mycket. Det blev vi fixade min lunch till i morgon. Nu blir det att gå sova.   

           

Av Malin - 9 oktober 2017 21:35

Hade svårt att somna i natt. Men var inte jätte trött konstigt nog. Är ortfarande lite röd i ögat. Det har varit en bra dag idag. Men det har inte varit bra väder idag. Efter man hade slutat så var man tvungen att ta bild med Jocke hehe. Vi träffade några kompisar där. När man kom hem blev det lite kvälls maten. Sen fick vi lite svamp av en kompis mamma. Det var snällt. Tack så mycket. Fast jag gillar inte så mycket svamp. Men det har har varit en lugn kväll. Nu blir det att gå sova lite.  

             

Presentation


Hej jag heter Malin och är 26 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

17 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ prinsessanmalin med Blogkeen
Följ prinsessanmalin med Bloglovin'

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se