prinsessanmalin

Senaste inläggen

Av Malin - Söndag 25 april 22:25

Jag tog fram kläder redan igår. Idag gick jag upp tidigt för att gå ner med tvätten. Efter det blev det att gå sova en stund till. Senare kom mina föräldrar hit. Vi byggde upp den nya köks bordet. Efter det åkte vi och fikade. När jag kom hem blev det att göra rent tilll katt lådan och sen har jag slängt skräp idag. Efter det blev det att kolla serie och åt lite mellis också. Truls var så klart med också. Senare fixade jag med kvälls maten och sen fick det bli att ta en dusch. Nu blir det kolla tv stund till innan jag ska gå sova.  

       

Av Malin - Lördag 24 april 21:27

Igår blev det fullt upp. Jag gick upp lite tidigare igår för att hinna ta en dusch. Efter det fixade jag mig. Jag packade lite saker som jag skulle ha med mig igår också. Senare tog jag bussen till jobbet. Det var ganska lugnt igår på jobbet. Efter jobbet åkte vi alla på jobbet till chefen. Vi kom lite olika tider. Jag åkte med en jobba kompis dit. Jag fixade mig lite på jobbet medans jag väntade på min jobba kompis. Vi blev bjuda på middag och dricka. Vi alla hade med oss snacks att bjuda på. Så vi hade en tävling och gissa vem som hade vilken snacks med sig också. Hon bjöd på fika också. Så jag var så väldigt mätt och trött när jag skulle hem. Min jobba kompis körde hem mig. Så det var snällt. Vi hade så trevligt igår. Jag var bara upp en stund när jag kom hem. För jag vart super trött. Truls blev så glad när jag kom hem också.  

          

Vi tog sovmorgon idag. Efter vi hade vaknat blev det att fixa lite frukost och kolla lite olika klipp. Senare tog jag bussen och gjorde ett ärende. Det var lite små kallt idag och det var det igår med. När jag kom hem fixade vi med kvälls maten. Efter det blev det att dammsuga och torka golvet. Jag har även fixa lite andra saker här hemma. Nu blir det att kolla på tv tills jag ska gå och sova.  

 

   


                            Idag var jag och min Daniel varit förlovade i 9 år och 7 månader.<33

Av Malin - Torsdag 22 april 22:53

Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och sen tog det lugnt tills bussen kom. Det var inge roligt väder idag. Snö och regn har det varit idag. Det var kallt och blåsigt också. Idag fick jag sluta väldigt tidigt. Jag hade komp att ta ut och så var det lugnt med barn också. När jag kom hem blev det att ta det lugnt en stund. Senare tog vi bussen till stan och gjorde ärenden. När vi kom hem fixade vi med kvälls maten. Efter det har jag kollat på tv. Nu blir det fixa lite tills i morgon och sen blir det att gå sova. För nu är jag trött. Bilden på Truls är inte så ny.  

 

Av Malin - Onsdag 21 april 21:45

Jag gick upp tidigt för att gå ner med tvätten. Efter det gick jag och la mig en stund till. Lite senare gick jag och slängde skräp. Jag hämtade även upp tvätten. Sen hängde jag upp allt och sen fixade vi oss. När vi var klara med det kom pappa och hämtade oss. Vi skulle hämta det vi har stor handlat. Men först gjorde vi olika ärenden och sen åt vi lite mat. Det var fint väder idag med. Tack så mycket pappa att du körde oss. När vi kom hem blev det att packa upp allt och sen blev det att fixa lite kaffe. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att ta en dusch. Idag har det varit fullt upp. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova.  

 

     

Av Malin - Tisdag 20 april 22:32

Det så skönt att vakna upp det ljus och soligt ute. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och sen tog jag det lugnt till bussen kom. På jobbet var det fullt upp. När jag kom hem blev det fixa lite kvälls mat. Efter det blev det en lugn kväll fram för tv. Blir att att kolla en stund till innan jag ska sova. Men jag börja bli trött nu.  

 

Av Malin - Måndag 19 april 22:24

När jag vaknade i morse var jag inte så trött. Tror det för det var så ljust och soligt ute redan så tidigt på morgonen. Det var jätte varmt idag. Det har varit ganska lugnt idag. Innan jag åkte hem gjorde jag ett snabbt ärende. När jag kom hem blev det att fixa kvälls maten. Efter kom mamma hit och lämnade ett köksbord med stolar till också. Son vi fick av mammas kompis. Efter det blev det att ta fram kläder tills i morgon. När jag var klar med det har jag bara kollat på olika klipp. Fanns inget att se på tv idag. Nu blir det att gå sova. Jag är så trött.  

   

Av Malin - Söndag 18 april 22:02

Vi tog sovmorgon idag med. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. När jag var klar med det blev det att slänga lite skräp. Blev även att fixa en ny tvätt tid. Vi skulle ha tvättat igår men glömde bort tvätt tiden. Vi bruka ha söndagar Men det fanns ingen då. Så jag tog en lördag. Men tog på onsdag istället. Så det känns konsigt att jag inte skulle tvätta idag. Det var så fint och soligt ute idag med. När jag kom in igen blev det att fixa lite frukost. Det blev en lugn dag här hemma igen. Har bara små fixa lite med olika saker. Har även tagit fram kläder tills i morgon. Efter det blev det att fixa med kvälls maten och sen fick det bli en dusch. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova.  

   

                                   Idag är det 10 år och 2 månader med min älskade Daniel.<33


Av Malin - Lördag 17 april 21:53

Blev att ta lite sovmorgon idag. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Blev en lugn dag här hemma idag. Jag har kollat olika klipp också. Har små fixat här hemma också. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att kolla på film. Blir kanske sen till film innan jag ska sova.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 29 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

45 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se