prinsessanmalin

Senaste inläggen

Av Malin - Tisdag 17 maj 21:22

Igår gick upp tidigt. För jag skulle börja tidigare. Efter jag hade vaknat blev det att göra mig ordning och sen blev det att kolla klipp en stund. Sen cyklade jag till jobbet. Det var soligt igår men ibland blev det kallt i luften. Det var ganska lugn dag igår. Jag slutade tidigare igår. Så det var skönt. När jag kom hem drack jag lite kaffe och åt lite mellis. Jag kollade även på serie en stund. Jag kastade även lite skräp också. Senare kom pappa och hämtade mig. Vi åkte och köpte lite glass. Blev en daimlass. För den var ny till snäckan. Dom fått så många nya glassar där vi åt. Vi åt i bilen och sen hämtade vi min sambo på hans jobb. För vi skulle hämta de vi har stor handlat. Vi köpte även hem lite kvälls mat. Så när vi kom hem blev det äta lite snabbt och sen packa upp allt. Tack så mycket pappa för att du körde oss. Sen blev det att kolla på klipp och serie. Jag la mig efter jag hade kollat klart på serien.  

           


Idag fick jag sova lite länger. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. När jag var klar med det så gick jag ner och slängde skräp. Sen blev det att göra lite frukost och sen blev det att kolla serie en stund. Senarencyklade jag till jobbet och det var så soligt idag med. På rast rummet fanns det massa fika idag. För min jobba kompis fyller år idag. Det var fullt upp idag. Efter jag hade slutat gjorde jag lite ärende. Sen möte jag min sambo och våran kompis. Vi fick se hans nya lägenhet idag lite snabbt. Sen gick vi hem och fixade med kvälls maten och sen blev att kolla på lite olika klipp. Jag har även fixat med lite olika saker förut och nu ska jag sova hade jag tänkt.  

       

Av Malin - Söndag 15 maj 20:31

I fredags gick jag upp rätt så tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att göra mig ordning. När jag var klar med det fixade jag lite frukost. Jag kollade även på serie en stund. Sen cyklade jag till jobbet. Det varit soligt och ibland gömde solen sig. Då blev det kallt vissa stunder. Det var ganska lugn dag i fredags. Jag kunde gå lite tidigare också. Innan jag åkte hem så handlade jag lite. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Efter det blev det att ta en dusch och sen kollade jag på klipp. Senare kollade jag på tv tills jag skulle sova. Jag la mig rätt skapligt i fredag. För jag var så trött och det skönt att sova tidigt ibland.  

   

         


Igår gick jag upp rätt så tidigt. Efter jag hade vaknat fixade jag frukost och sen kollade jag på lite klipp en stund. Senare fixade jag mig. Efter det hämtade mina föräldrar mig. Vi åkte kollade på en loppis och sen handlade vi lite. vi köpte även lunch på Willys kiosken. När jag kom hem skulle jag tvätta. Men någon tvättade på våran tvätt tid. Jag fick vänta några timmar tills den var klar. Kunde inte komma in där. Innan jag kunde tvätta så slängde jag skräp.

Det var soligt på dagen och senare kom det regn. Senare kollade jag på klipp och sen blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det kollade vi på en film. Senare kollade vi på Eurovision. Vi kollade inte på hela efter som den slutade så sent. Men man fick ändå veta vem som vann dagen efter. Sverige fick bra poäng också.   

     


Idag gick jag upp en skaplig tid. Efter jag hade vaknat blev det att fixa frukost och kolla på lite klipp också. Det varit soligt idag. Sen fixade jag mig lite. Sen har jag fixat lite här hemma med olika saker och sen drack vi lite kaffe också. Senare fixade jag med kvälls maten och sen blev det att ta fram kläder tills i morgon. När jag var klar med det blev det att ta en dusch. Jag kollade på klipp förut och nu kollar jag på serie. Men nu ska jag sova hade jag hade tänkt.   

 

Av Malin - Torsdag 12 maj 21:44

Idag gick jag upp lite tidigare. Efter jag hade vaknat blev det att göra mig lite ordning. När jag var klar med det fixade jag lite frukost och jag kollade även på lite klipp en stund. Sen blev det att cykla till jobbet. Det var konstigt väder idag. Det varit fullt upp idag. När jag var på väg hem blåste det massor och när jag var nästan hemma så kom det lite regn. Det var även soligt just då. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och sen blev det att kolla på lite olika klipp en stund. Min sambo hade köpt mina favorit kakor via hans jobb också. Så jag åt kaka och drack iskaffe för några timmar sen. Nu kollar jag på serie tills jag ska sova. Jag ska sova snart.  

           

Av Malin - Onsdag 11 maj 21:35

Idag fick jag sova lite längre. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även på serie en stund med lite tända ljust. För det var lite mörkt och mulet på morgonen. Men när jag cyklade till jobbet var lite soligt men blåsigt. Det varit fullt upp idag. Idag fanns det massa gott på rasten. Idag fick vi se igelkott på jobbet också. Den var inte så rädd av sig heller. Innan jag åkte hem regnade det. När jag slutade kom solen fram. Så det var tur för mig. Men jag hörde att kom regn senare idag och då blev det väldigt mörkt då. Min sambo hade bakad god chokladbollar idag. För det är chokladbollen dagen idag. Den ena såg ut som ett djur tycker jag. När jag kom hem blev det att fixa kvälls mat och kolla på lite klipp. Efter det tog jag en dusch och efter det blev det att kolla på serie. Nu blir att kolla på klipp tills jag ska gå och sova. Det blir att gå sova när som helst hade jag tänkt.  

       

Av Malin - Tisdag 10 maj 21:32

Igår blev det att gå upp tidigt. För att jag började tidigare igår. Efter jag hade vaknat så fixade jag mig lite och sen tog jag det lugnt en stund. Senare tog jag bussen till jobbet. Det var en ganska lugn dag igår och jag hade kort dag idag. Det var även så soligt ute också. Pappa kom och hämtade mig. Sen åkte vi hem till mig. Mamma kom också i den anda bilen som har varit på lagning. Dom hade lämnad in min cykel hjul igår på lagning och den blev klar igår också som tur var. Så vi hjälpte åt att ta på den igen. Efter det passade jag på spela in lite video. Men jag ladda upp dom idag. När jag var klar blev det lite is kaffe och en kaka som mammahar bakat förut. Jag kollade också på lite klipp. Senare blev det att fixa lite kvälls maten. Efter kollade jag på klipp och sen serie tills jag skulle gå sova.  

 


Idag fick jag sova lite längre. Efter jag hade vaknat gjorde jag mig ordning och sen fixade jag lite frukost. Fick bli lite varma mackor. Jag kollade även på lite klipp en stund. Sen blev det att ta cykel till jobbet och då var det soligt men lite blåsigt ute. Det varit fullt upp idag. Det kom lite regn till och från när jag skulle cykla hem. Innan jag åkte hem så handlade jag lite. Handlade även lite annat som inte är med på bild. När jag kom hem fixade vi med lite kvälls mat och sen kollade jag på lite serie. Jag har även ladda upp lite video för en stund sen. Nu kollar jag på klipp tills jag ska sova. Blir att sova snart hade jag tänkt.  

       

 

 

 

 

Av Malin - Söndag 8 maj 21:36

Idag blev det att gå upp tidigt för att gå ner med tvätten. Den här gången funkade båda tvättmaskinerna som tur var. När jag var klar gick jag la mig en stund. Senare gick jag kastade skräp och sen hämtade jag upp tvätten. Sen hängde jag upp tvätten och sen blev det att fixa lite varma mackor. Jag var så hungrig. Jag kollade också på lite klipp en stund. Efter det har jag fixat med olika saker. Senare fixade vi oss och sen blev vi hämtad av min sambos bror. Vi åkte och hälsade på svärmor lite. Det var så soligt ute så vi drack kaffe på balkongen. Det var rätt länge sen vi sågs. När vi kom hem blev det att fixa med maten och sen blev det att ta fram kläder tills i morgon. Efter det tog jag en dusch och sen har jag bara kollat på olika klipp. Nu blir det att sova hade jag tänkt. För att jag börjar bli trött så trött nu.  

         

Av Malin - Lördag 7 maj 21:43

Igår gick jag upp tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att göra mig ordning. När jag var klar med det så blev det att fixa lite frukost. Jag kollade också på lite klipp en stund. Sen tog jag bussen till jobbet. Men jag gick av halva vägen. För jag skulle bli så tidig annars. Så jag gick resten av biten. Det var en ganska lugn dag igår. Jag kunde gå lite tidigare igår. Jag tog bussen halva vägen. Sen gjorde jag ett ärende och sen gick jag hem. Det var så soligt och varmt väder igår. Nät jag kom hem blev det att fixa med kvälls maten. Truls tar så klar mitt vatten som vanligt hehe. Efter det tog jag en dusch och sen blev det att kolla på klipp en stund. När jag var klar med det kollade jag på tv tills jag skulle gå sova.  

 

 

    

 

Idag sov vi ut lite och sen efter vi hade vaknat blev det att fixa oss lite. När vi var klara med det fixade vi med frukosten. Sen kollade jag också på klipp en stund. Sen blev det att fixa lite här hemma med olika saker. Det var regn väder idag. Senare kom solen fram. Mina föräldrar hämtade min cykel hjul idag och vi ska lämna in den på lagning på måndag. Moster var med också. Idag köpte vi lite mat hem till kvälls maten. Senare fixade vi lite kaffe. Vi kollade även på en skräck film förut. Nu kollar vi på tv tills jag ska gå och sova. Blir att gå sova snart hade jag tänkt. Jag börjar bli trött redan nu.  

           

Av Malin - Torsdag 5 maj 20:43

I tisdags fick jag sova lite längre. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även på lite klipp en stund. Sen blev det att cykla till jobbet. Det vart fullt upp i tisdags. Vädret var soligt men lite blåsigt. När jag skulle hem märkte jag hade jag hade dålig luft på den ena cykel däcket. Så jag gick hem med cykel. Innan jag åkte hem handlade jag lite godis nyheter. När jag kom hem blev det att fixa med kvälls maten och sen kollade jag bara på klipp. Jag la mig rätt skaplig tid. För jag blev så trött.   

  

Igår gick jag upp tidigt. För att jag började lite tidigare. Efter jag hade vaknat fixade jag mig och blev det att fixa frukost. Jag kollade även på klipp en stund. Sen kom pappa fixade lite mer luft på min cykel däck. För han skulle ändå in till stan då. Så pappa kunde köra mig till jobbet. Vi åkte till fik innan. För jag hade inte börjat än. Det var fullt upp igår med. Det soligt och blåsigt igår med. Det var en lång dag igår. Efter jag slutade gick jag hem. Orkade inte vänta på bussen. Jag köpte en till godis nyhet igår. Jag kände på cykel däcket det var dåligt med luft igen. Så vi måste lämna in den på lagning någon dag. Jag måste åkt på något vasst. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten och sen blev det att ta en dusch. Sen kollade jag bara på klipp och jag la mig rätt skapligt igår med.   

  

I gick jag också upp tidigt. För jag började tidigare idag. Efter jag hade vaknat tog jag fram det jag skulle ha mig och fixade mig. Vi skulle ha planerings dag idag. Så jag gick hem till en jobba kompis. För dom skulle hämta upp mig där. Vi hade planering i Malmköping igen. Så vi åt för en god lyx frukost buffé. Sen har vi fått massa annat gott. Jag hittade inte lunch bilden konstigt nog. Vi tog även en kaffe i solen. Nu jag helt slut. Sen gick jag av där jag gick på och tog en promenad hem. Innan jag åkte hem handlade jag. När jag kom hem blev det att fixa kvälls mat och sen blev det bara att kolla på lite olika klipp. Nu blir det att sova. För att jag är så trött nu.  

 


     

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 30 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2022
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se