prinsessanmalin

Senaste inläggen

Av Malin - Lördag 29 maj 22:40

Igår vart fullt upp. Efter jag hade vaknat igår blev det att fixa mig. Sen blev det att cykla till jobbet och då var lite små kallt. Det var lugnt på jobbet igår. Det fanns lite fika på rasten ocskå. Senare på morgonen kom solen och det blev jätte varmt ute. När jag kom hem blev det att ta en dusch och sen fixade jag mig. Senare träffade två kompisar och min ensa sambos bror på stan. Vi åt god mat och köpte god dricka. Innan vi gick hem blev det att handla lite. Till fredagsmyset. När vi kom hem blev det att kolla på tv tills jag skulle sova. Jag gick la mig skapligt igår. För att jag blev så trött.  

                  

Idag tog vi sovmorgon. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost och kolla på lite klipp. Idag fick det blev vara hemma hela dagen. Vi har mest tagit det lugnt idag. Små fixat lite bara med olika saker.  Men det var fint väder idag med. Senare fixade vi med kvälls maten. Nu kollar jag på serie tills jag ska gå sova.  

   

Av Malin - Torsdag 27 maj 21:43

Idag började vi lite senare på jobbet. Vi skulle ha planerings dag idag. Vi skulle åka i väg till ett hotell under dagen och jobba där. Så jag fixade mig och sen tog jag bussen till där vi skulle träffas. För jag ville inte cykel dit vi skulle träffas. För där kan någon ta min cykel. Sen åkte vi bil till Malmköpings hotell. Vi började med buffe frukost. Så lyxigt. Sen hade vi planeringen där. Senare fick vi god lunch. Efter det tog vi promend. För få lite luft men det var så kallt ute. Senare fick vi fika. Sen tog jag bussen hem där jag gick av förut. Vi haft en trevlig dag ändå. När jag kom hem var jag så trött och hade ont i huvudet. Men vi fixade lite kvälls maten när jag kom hem. Tog en alvedon förut och vilade lite och nu mår jag bra. Det var en till på jobbet dom hade det. Är nog det konstiga vädret och vi suttit så länge. Efter det blev det att ta det lugnt och kolla lite klipp. Blir att gå sova i tid idag. Tur att det är helg snart.  

             

 

 

Av Malin - Onsdag 26 maj 22:23

Idag gick jag upp en skapligt tid. Jag fixade lite frukost och kollade lite på olika klipp. Efter det fixade jag mig lite. Jag gjorde rent i katt lådan också. När jag var klar med det gick jag slängde skräp. Fick göra det fort. Det regnade så mycket. Senare efter det blev det att dammsuga och torka golvet. Jag har även gjorde några olika video också. Så jag har gjort mycket idag. Jag tog även fram kläder tills i morgon. Efter det blev det att fixa lite kvälls maten. När jag var klar med det blev det att ta en dusch. Nu kollar jag på tv tills jag ska gå och sova.  

         

 

 

   

 

     

 

 

 

 

Av Malin - Tisdag 25 maj 22:06

I morse var jag lite trött men det var att gå upp ändå. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig. Senare cyklade jag till jobbet. Det var ganska lugn dag idag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Senare blev det att kolla på lite olika klipp. Nu kollar jag på tv tills jag ska gå sova.  

 

Av Malin - Måndag 24 maj 22:15

När jag vaknade i morse var jag lite små trött. Efter jag hade vaknat till blev det att fixat mig. Senare blev det att åka till jobbet. Idag var det fullt upp hela dagen. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att kolla på serie. Nu kollar jag på tv tills jag skulle sova. I helgen fick jag ny plantering till mina jordgubbar som mina föräldrar hade fixat åt mig. I helgen fick Truls och Pyret nya sängar.   

       

                             Idag var jag och min Daniel varit förlovade i 9 år och 8 månader.<33

Av Malin - Söndag 23 maj 22:00

Igår dagen blev fullt upp. Igår morse sov vi ut lite och sen fixade vi oss. Efter det kom mamma och hämtade oss. För att vi skulle stor handla. Först åkte vi åt lite mat. Det var regnade rätt mycket då. Sen gjorde vi olika ärenden innan vi hämade maten. När vi kom hem så slutade det regna. Så vi hade en mysig dag ändå. När vi kom hem blev det att packa upp allt. Efter det blev det att ta det lugnt en stund. Senare fixade vi oss. Efter det hämtade våran kompis mamma upp oss. Dom handlade lite först och sen åkte vi hem till dom. Vi var med några vänner hemma hos henne och vi hållde av stånd av varandra. Vi spelade kort först och åt vattenmelon. Efter det kollade vi på Eurvison. Vi drack kaffe och åt lite chips också. Vi kollade inte hela och tittade. Dom körde hem oss senare. Vi kollade på resten när vi kom hem. Efter det gick jag och la mig.  

 

              

Idag tog vi också lite sovmorgon. Efter vi hade vaknat tog jag fram kläder jag skulle på mig idag och i morgon. När jag var klar med det gick jag ner med tvätten. Senare kom mina föräldrar och hämtae oss. Vi gjorde ett ärende och sen fikade vi lite. Så det vart mysig dag. När vi kom hem hämtade vi upp tvätten. Senare cyklade jag och gjorde olika ärenden. Det var så kontit väder idag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det fick det bli att ta en dusch. När jag blev klar med det kollade jag på olika klipp. Nu kollar jag på tv tills jag ska gå och sova.   

       


 

Av Malin - Fredag 21 maj 22:40

Idag gick jag upp rätt tidigt. För att hinna göra mycket saker idag. Jag fixade frukost och kollade lite på serie. Efter det fixade jag mig och sen blev det att åka till stan och gjorde lite olika ärenden. Det var så varmt och soligt idag. Jag cyklade dit. När jag kom hem fixade jag med olika saker. Efter det blev det att fixa med kvälls maten. När jag var klar med det så blev det att ta en dusch. Nu blir det att kolla på tv tills jag ska sova. Men jag börja bli trött nu. Så nu säger jag godnatt och trevlig helg till er alla.  

 

         

 


 

   

Av Malin - Torsdag 20 maj 22:53

Efter jag hade vaknat fixade jag min inför idag. Vi skulle ha förskolans dag idag. Det var en super bra rolig dag på jobbet. Vi gjorde olika lekar och så sjöng vi också. Efter det fikade vi. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det bara att ta det lugnt. Nu får jag ta helg redan idag. Så skönt.  Efter som jag jobbade i onsdags en hel dag. Men börjar bli så trött redan. Så det blir nog att gå sova snart.  

     

Så här roligt hade vi på jobbet idag när det var förskolans dag. Det var tema Astrid Lindgren. Jag var Emil Löneberga.<33


Idag ar Karolina namnsdag och det betyder attjag också har det. Fast jag stavas Caroline. Hurra hurra för mig.<33

Presentation


Hej jag heter Malin och är 29 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

45 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se