prinsessanmalin

Senaste inläggen

Av Malin - Måndag 5 sept 21:55

Igår gick jag upp tidigt för att gå ner med tvätten. Innan jag gick ner så fixade jag mig lite. Dom är fortfarande trasiga. Men tur att det går att tvätta ändå. Medans jag väntade på att den skulle bli klar så fixade jag lite frukost och jag kollade på lite olika klipp. Senare blev att gå ner och hämta upp dom. När jag var klar med det så hängde jag upp dom. Efter det kollade vi på lite serie. Senare fixade jag med kvälls maten och sen kollade jag på lite klipp en stund. När jag var klar med det så tog jag en dusch. Efter det kollade jag på tv. Jag la mig en skaplig tid igår. Jag var så trött.  

      

  

Idag gick upp en skaplig tid. Jag är ledig måndagar nu. Så efter jag hade vaknat så fixade jag mig lite och sen gjorde jag även lite frukost. Jag kollade lite olika klipp också. Senare spelade jag in lite video. När jag var klar med det så gick jag ner och slängde skräp. Sen har jag fixat lite här hemma. Senare kom mamma med Pyret jag var hund vakt medans hund klippte sig. Hon riktig gnällspik och mamma gris. Hon köpte lite saker till håret som jag ville testa. Hon fått pengar för det. Hon har även lämnat lite saker som var mitt som har varit i förrådet. När Pyret hade åkt blev det att fixa lite kvälls mat och sen har jag ladda upp lite video. Jag har även kollat på lite olika klipp. Men nu ska jag sova hade jag tänkt.   

             


   

 

   

 

 

   

 

Av Malin - Lördag 3 sept 20:47

Idag gick jag upp en skaplig tid. Efter jag hade vaknat gjorde jag mig ordning. När jag var klar med det så fixade jag lite frukost. Senare tog jag cykel till stan lite snabbt och gjorde lite ärenden. Det skulle regna idag. Men tur så kom det inge regn när jag var borta. Men det var kallt och blåsigt ute. Nu är höst vädret här. Det var till med kallt inne nu. Så äntligen kan man börja tända ljus igen. När jag kom hem kollade jag på lite klipp och åt lite mellis. Senare kollade lite på film. Efter det fixade jag med kvälls maten. När vi åt kollade vi på sista spökjäkaren. När vi var klara med det kollade vi lite på serie. Nu kollar jag på tv innan jag ska sova som blir nog snart att göra.  

       

Av Malin - Fredag 2 sept 20:43

I måndags gick jag upp tidigt. Efter jag hade vaknat så fixade jag mig lite. Sen tog jag det lugnt en stund. Senare tog jag bussen till jobbet. Det var en ganska lugn dag i måndags. Så jag kunde gå hem tidigare. Moster hämtade mig på jobbet. För vi skulle åka hämta hennes nya nycklar. För hon har flyttat till ett nytt ställe nu. Vi fick gratis bubbel vatten av dom som vi hämtade nycklarna av. Sen fixade vi lite där hon bor. För hon hade med sig lite saker att lämna där. Senare kom mamma och min sambo dit. Vi var där i några timmar sen blev vi bjudna på lite shop shop. Det var så gott. När vi kom hem blev det att kolla på tv och lite olika klipp. Jag kollade även på den nya serien Gåsmamman. Jag la mig rätt skaplig tid för jag blev så trött då.  

 


I tisdags så gick jag upp rätt så tidigt. Efter jag hade vaknat så gjorde jag mig ordning och sen blev det att fixa frukost. Jag kollade på även lite klipp en stund. senare tog jag cykel. Det var fullt upp i tisdags. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Efter det blev det att kolla lite klipp och tv. Jag la mig skapligt för jag var så trött.  

 


I onsdag gick jag upp rätt så tidigt. När jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. Efter det så fixade jag frukost och jag kollade även på serie en stund. Senare cyklade jag till jobbet. Det var en lång dag också och fullt upp. Sen hade vi även jobb mötet. Vi firade även en jobba kompis som skulle fylla år. Vi fick smörgåstårta och vanlig tårta. Vi fick även annat gott. Jag var så trött när jag kom hem. Jag kollade på tv en stund och sen la jag mig tidigt i onsdags.     


I går torsdag så gick jag upp rätt så tidigt och fixade mig. Jag fixade även frukost. Jag kollade på lite klipp och sen cyklade jag till jobbet. Det var fullt upp och en lång dag också. Innan jag åkte hem gjorde jag lite olika ärenden. När jag kom hem blev det att ta det lugnt en stund och sen blev det att fixa med kvälls maten. Efter blev det att kolla på kristallgalan och sen kollad jag på klipp en stund. Men jag var så trött så jag la mig inte så sent.  

                       


Idag fredag vaknade jag rätt så tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och göra lite frukost. Jag kollade även på lite klipp en stund. Sen tog jag cykel till jobbet. Det var så lugnt på jobbet idag. Så jag kunde gå tidigare idag. När jag kom hem kollade jag på lite olika klipp. Jag drack även lite is kaffe och e bar till mellis. Senare kollade vi på sagon om ringen serien som kom ut idag. Vi köpte även hem lite kvälls mat. Nu kollar jag på tv. Nu ska ag duscha innan jag ska sova. Så nu säger jag god natt och trevlig helg på er alla. 

           
Av Malin - Söndag 28 aug 21:42

I fredags gick upp tidigt. Efter jag hade vaknat så fixade jag mig och sen fixade jag frukost. Jag kollade även på serie en stund. Senare cyklade till jobbet. Det var varmt ute. Det var mulet och soligt i fredags. Det var en ganska lugn dag. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten och sen kollade vi på spökjägaren. Senare åkte vi handlade med min sambos bror. Efter det kollade jag på tv en stund. Men jag la mig skaplig tid i fredag  

      

     

Igår blev det fullt upp. Jag gick upp rätt så tidigt. Efter jag hade vaknat så fixade jag frukost och kollade på serie en stund. Senare fixade jag mig. Sen gick jag till stan. Jag och min sambo var med några vänner. Det var massa motorcyklar på stan också. Vi åt lite lunch först och sen gick vi affärer. Senare gick vi hem till en kompis mormor. Vi skulle låna toa och hon bjöd på glass. Efter det gick vi hem till en kompis en stund. Senare gick vi hem till en annan kompis och lämnade lite saker där. För att vi skulle gå på en ute konsert och vi ville inte ha allt med oss. Det var så kvavt hela dagen. Konsert var bra och senare köpte vi även mat där som var så gott. Senare när allt var slut så började det så klart det regna massor. Det blixtrade och åskade också. Så vi fick skydda hem. Blev så blött. Fast jag hade paraply. Men det blåste bara upp sig paraply. För det blev storm på det också. Så det vara bara att bort allt som blev blött och sen gick jag nästan och la mig direkt. Vi var borta hela dagen.  

                                                                                              

Idag gick upp tidigt för att gå ner med tvätten. Innan jag gick ner fixade jag lite inför tvätten och fixade mig lite. Tog på mig lite mys kläder. Jag passade även på att tvätta allt som blev blött. Jag gick även och slängde skräp. För det hade slutat regna just då. Efter det fixade jag frukost och jag kollade på lite klipp en stund. Sen gick hem till en kompis och hämtade mina saker som vi lämnade där. För går kunde jag inte ta dom. Så klart när jag var nästan hemma igen började regna massor igen. Det har regnat hela dag idag. Senare kom mamma och moster. Dom skulle lämna lite saker och sen hämtade jag tvätten. Sen har jag kollat på olika klipp. senare fixade med kvälls maten och sen kollade vi på live när det var Rix fm på tik tok. Efter det tog jag en dusch. När jag var klar med det kollade jag tv. Nu kollar jag på lite klipp men ska sova snart.  

               

Av Malin - Torsdag 25 aug 21:35

Idag gick jag upp rätt så tidigt. När jag hade hade vaknat så fixade jag mig. Efter det blev det att göra ordning lite frukost. Jag kollade även på lite serie. Jag började senare idag med. Det var fullt upp idag med. Det varit en varm dag idag. Det var en sen dag idag. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. efter det har jag kollat på olika klipp. Nu kollar jag på tv men ska snart sova.  

 

Av Malin - Onsdag 24 aug 20:42

Idag gick upp tidigt. När jag hade vaknat så blev det att fixa mig. Efter det fixade jag frukost och jag kollade även på serie en stund. Jag började en senare tid idag. Senare tog jag cykel till jobbet och det var lite kallt då. Men på dagen blev det varmt. Det varit fullt upp idag. Det var en sen dag idag. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Efter det blev det att kolla på olika klipp. Nyss kollade vi på idol. Nu ska jag gå och dusch. Sen ska jag sova hade jag tänkt.   

 

 

                      24 juli var jag och min Daniel varit förlovade i 10 år och 10 månader.<33

                         Idag 24 augusti var jag och min Daniel varit förlovad i 10 år och 11 månader.<33


Av Malin - Tisdag 23 aug 21:12

Igår gick jag upp tidigt. Efter jag hade vakant så fixade jag mig. Sen tog jag det lugnt en stund. Senare blev det att ta cykel till jobbet. Det var soligt ute men det var små kallt på morgonen. Det var en ganska lugn dag igår. Så jag kunde gå lite tidigare. Så då passa jag på handla lite. När jag kom hem blev det att fika lite. Jag kollade på lite olika klipp. Senare fixade jag med kvälls maten. Sen blev det att kolla på dom nya avsitten av Morden i sandhamn. Senare blev det att se på idol som böjade igår. Efter det kollade jag på klipp en stund och sen la jag mig. För jag var så trött.  

          

Idag gick jag också upp rätt så tidigt. När jag hade vaknat så fixade jag mig och sen gjorde jag lite frukost och sen kollade jag på lite serie. För jag började lite senare idag. Senare blev det att ta cykel till jobbet. Det fanns massa gott i personalrumet idag. Det var lite små kallt idag och mulet. Solen kom fram när jag skulle hem i alla fall. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det kolla jag på olika klipp och kollade på idol. Nu ser jag på tv men ska snart sova hade jag tänkt.  

       

Av Malin - Söndag 21 aug 20:19

I onsdag vaknade jag tidigt. Efter jag hade vaknat så fixade jag mig. Sen tog jag bussen. För i tisdags märkte jag att jag att däcket var trasigt. Tror det var för sist vi fixade täck blev det för smalt däck. Tror det är därför den gick sönder. Det var ganska lugn dag. När jag skulle hem började det regna jätte mycket och det små åskade. Så det var tur att jag åkte hem med bussen. Men på dagen var fint väder. När jag kom hem fixade vi med kvälls maten. Efter det kollade jag på klipp och sen la jag mig rätt skaplig tid. Hunden är ju så söt. Jag tänker på Moa våran förra hund.  

 


I torsdags vaknade jag också tidigt. Efter jag hade vaknat så gjorde jag mig ordning. Senare blev det att ta bussen till jobbet. Det var ganska lugn dag. Det var en lång dag. När jag skulle hem små regnade men det slutade ganska snabbt igen. För det varit fint hela dagen. Mamma kom och hämtade mig. Vi gjorde ett ärenden. Sen fick vi hjälpa av grannen att ta bort mitt en däck som är trasigt. Vi åkte även och lämnade in den på lagning. Sen blev det åka hem och laga lite kvälls mat. Jag kollade på några klipp och sen blev det lägga sig rätt sig tidigt.   

 

                       Den 18 juli var det 11 år och 4 månader med min älskade Daniel.<33

                      Den 18 augusti var det 11 år och 5 månader med min älskade Daniel.<33


  

I fredags så gick jag upp tidigt och fixade mig. Senare blev det att ta bussen. Det var rätt lugn dag i fredags. Jag slutade ganska så tidigt. När jag kom hem så kom moster och mamma. Dom hade hämtat den nya däcket. Vi fick hjälp av grannen igen att ta på den. Det så skönt att lagningen gick så fort. Jag prov cyklade också så allt funkade och det gjorde det. När det var klar så blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att ta en dusch. När jag var klar med det kollade jag på olika klipp. Jag la mig rätt så tidigt. För jag var så trött.  

  

I lördags vaknade jag rätt så tidigt. Jag fixade mig och sen fixade jag lite frukost. Jag kollade även på lite olika klipps som jag hade missat förut. Det var så mörkt ute. Det regnade nästan hela dagen. Men regnet slutade lite stund. Så då passa jag på att göra rent i katt lådan och sen gå slänga det. Sen har jag små fixa med olika saker. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Blev att äta tacos och kolla på den nya avsnittet av spökjakt. Efter det blev det att kolla lite olika klipp. Jag la mig inte så sent. Efter som jag skulle upp tidigt på söndag.  

     


Idag söndag gick jag upp tidigt för att gå ner med tvätten. Men jag fixade mig lite snabbt. Dom är fortade trasiga. När jag hade gått ner med tvätten så blev det att fixa lite frukost. Blev att tvätta mycket idag och så har jag slängt skräp. Jag tog även cykel och gjorde ett ärenden. Kände som att det skulle komma regn men det gjorde inte det. När jag kom hem fixade jag mig lite extra. Jag kollade en stund på olika klipp och sen blev vi hämtade. Vi åkte först hem till dom och gosade med katten. För vi skulle åka och fira min sambos syster son som fyller idag. Dom bjöd på massa gott fika. Det var så fint och varmt väder. Innan vi åkte hem så handlade dom. När vi kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och sen tog jag en dusch. Jag blev även så varm. När jag var klar med det så kolla jag på klipp. Jag ska sova snart hade jag tänk.  

       

Presentation


Hej jag heter Malin och är 30 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2022
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se