prinsessanmalin

Senaste inläggen

Av Malin - Onsdag 7 april 22:03

Jag fick jobba några timmar idag. Men jag fick lite sovmorgon idag. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Det har varit ganska lugnt idag. Dom bygger på vägen till jobbet också. Bussen åkte en annan väg dit också. Efter jobbet hämtade mamma mig och sen hämtade vi min sambo. Vi gjorde ett ärende och sen fixade vi lite med min cykel. Senare badade jag. Vart så sugen på det och det var länge sen jag gjorde det. Jag lyssnade även på musik. Efter det blev det att fixa kvälls mat. När jag var klar med det blev det att kolla lite olika klipp. Blir att gå sova om en stund.  

     


Av Malin - Tisdag 6 april 22:19

När jag vaknade var jag inte så farligt trött. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. När jag var klar med det tog jag det lugnt en stund. När jag väntade bussen märkte jag att det inte kom en buss. Läste att dom hade stängt av den vägen bussen brukade komma. Så jag fick skynda mig till stan att hinna med den andra bussen. Jag hann med den. Nu vet jag att jag får ta bussen ett annat ställe tills dom är klara. 10 april skulle det vara som vanligt igen. Det var rätt kallt i morse. Det varit ganska lugnt idag. När jag kom hem blev det att ta det lugnt en stund. Senare fixade jag med kvälls maten. Efter det blev att kolla på tv en stund ochTruls var med förut också. Blir att gå sova om en stund.  

 

Av Malin - Måndag 5 april 22:08

Blev att sova ut idag med. Efter vi gick upp fixade vi oss och lite frukost. Blev att kolla lite olika klipp också. Senare gick jag och hämtade ett påsk ägg. Sommar granen hos mina föräldrar vann det på en affär. Jag hämtade åt dom. Hon var så snäll att jag och min familj fick mumsa på det. Det är mycket godis fast vi delar på det. Min Sombo hittade dom här nya chipsen också. Jag gick dit och hem. Det kom snö i natt och idag. När jag kom hem blev det att fixa lite här hemma. Senare fixade vi med kvälls maten. Efter det blev att kolla en serie en stund. Nu blir det att gå sova.  

     

 


 

Av Malin - Söndag 4 april 22:31

Vi tog sovmorgon idag med. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och tvätten. Blev även att ta fram kläder tills idag och i morgon. När jag var klar med det gick jag och slängde skräp. Det var soligt idag också. Efter det gick jag ner med tvätten. När jag var klar med det blev det att fixa lite frukost. Blev lite ägg macka. Så gott så.  Idag har vi även dammsugit och torkat golvet också. Senare blev det att kolla lite klipp. När jag hade fixat klart med tvätten blev det att ta en dusch. Efter det blev det att äta lite påsk mat som blev över från igår. Nu blir det att kolla på tv tills jag ska sova. Skönt att jag är ledig i morgon med. Så det blir lång helg för mig.  

       

Av Malin - Lördag 3 april 23:22

Vi tog sovmorgon idag och sen blev det att fixa oss lite. Blev att kolla på klipp och små fixade här hemma. Sen blev vi hämtade av min bror och hans fru. Vi skulle hem till min moster. Vi firade påsk och min pappa som har fyllt år. Så vi åt påsk mat först. Efterrätt blev det jordgubbar och glass. Så gott var det. Nu lägntar jag mer till sommaren. Det var soligt idag men lite små kallt var det. Vi hade en mysig dag med min familj. När vi kom hem blev det att ta det lugnt. Jag blev så trött. Nu kollar jag på tv och det blir att gå sova snart.   

 

                                   Glad påsk alla hoppas att ni alla får en riktig mysig påsk nu. <33

 

Glad påsk alla mina vänner hoppas att ni alla får en riktig mysig påsk nu. Önskar Truls med famlj.<33

         

Av Malin - Fredag 2 april 22:34

Vi tog sovmorgon idag. Efter vi hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Blev att kolla på olika klipp också. Fick bli en lugn dag här hemma. Det har varit regnigt ute idag. Senare fixade vi med kvällsmaten. Efter det blev det att ta en dusch. När jag var klar med det blev det att kolla på film. Nu kollar vi på tv tills jag ska sova.  

 

Av Malin - Torsdag 1 april 22:26

Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och sen blev det att ta det lugnt tills bussen kom. Senare gick jag och slängde skräp och det var frost ute då. Det var sol då också. Vi hade påsk firade idag med. Vi fick en varsin påsk present av min chef idag. Det var så snällt. Innan jag åkte hem gjorde ett snabbt ärende. Det vart soligt och varmt senare idag. När ja kom hem blev det att fixa kvälls mat. För jag var så hungrig. Nu har jag lång helg. Så skönt så. Nu är det redan april. Jag har inte blivit lurad och inte lurat någon heller. Efter det blev det att kolla på film. Blir att gå sova om en stund.  

           


Av Malin - Onsdag 31 mars 22:53

Jag skulle jobba i några timmar idag. Men jag fick lite sovmorgon idag. Det har varit ganska lugn dag idag. Så jag behövde inte jobba så länge idag. Det har varit regnigt idag. Efter jag hade slutat så handlade jag lite nyheter. När jag kom hem blev det att ta lugnt en stund och senare fixade vi med kvälls maten. Efter det blev det att ta en dusch. Senare blev det att kolla på film. Nu ska jag gå och sova. Nu är jag så trött så.  

       

Presentation


Hej jag heter Malin och är 29 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

45 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se