prinsessanmalin

Senaste inläggen

Av Malin - Tisdag 19 april 20:57

Fick sova lite längre idag. Men jag upp rätt tidigt ändå. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. När jag var klar med det blev det att fixa lite kaffe. Jag kollade även på lite på nyhetsmorgon på tv. Senare blev att äta pizzan som blev över från igår. Sen blev det att ta cykel till jobbet. Det var varmt idag med. Det varit fullt upp idag och en lång dag idag. Fick jobba över idag. När jag kom hem blev det att fixa kvälls maten och sen blev det att kolla på klipp. Nu blir kolla på tv tills jag ska sova. Blir att gå sova snart. För jag börjar bli trött redan nu.  

   

 

Av Malin - Måndag 18 april 18:57

I lördags gick jag upp rätt så tidigt. Efter jag gick upp fixade jag jag lite frukost och jag kollade på klipp en stund. När jag var klar med det fixade jag mig lite. Senare kom mamma och hämtade mig. Efter det hämtade vi upp min sambo hans jobb. När vi var klara med det åkte vi och handlade lite. Sen var vi hemma hos mina föräldrar en stund. Senare åkte vi till moster. Vi var bjudna på att äta lite påsk mat där och sen blev det att fika lite. Senare körde mina föräldrar hem oss igen. När vi kom hem blev det att ta det lugnt. Senare att äta lite snacks och kollade på tv. Vi fick lite godis av pappa också som han inte tyckte om. Jag la mig rätt skaplig tid också. För jag var så trött.  

 

                        Glad påsk alla hoppas att ni alla får en riktigt mysig påsk nu.<33

     


     


      Glad påsk alla mina vänner hoppas nu alla får en riktigt mysig påsk nu. Önskar Truls med familj.<33

         


Igår gick jag upp rätt så tidigt. Jag gick upp och fixade lite frukost. Jag kollade på klipp en stund. När jag var klar med det så fixade jag mig lite. Efter tog jag cykel och gjorde lite ärende. Det var jätte varmt ute igår. När jag kom hem blev det att slänga skräp- Efter det gick jag ner med tvätten. Nu funkade båda tvättmaskinerna. Så det var skönt. Senare blev det att äta lite påsk mat som blev över från igår. Senare går blev det att fika lite som blev över från i lördags. Vi kollade även på en film. Jag la mig rätt skapligt igår med.  

             

Idag gick upp rätt tidigt också. Jag fixade mig lite och sen blev det att fixa lite frukost. Jag kollade på klipp en stund. Sen kom mina föräldrar och hämtade mig. Vi köpte lite fika och dricka att ha i bilen. För vi skulle åka och hälsa på min kusin och hennes familj. Vi fikade på deras stad. Det var så varmt ute. Det var sommar värme idag. Vi träffade på min faster också. Har inte träffat dom på länge. När vi åkte hem så köpte vi hem lite pizza. När jag kom hem blev det äta pizza och kollade på lite klipp. Nu blir det att kolla serie stund innan jag ska sova snart. Lång helg gick snabbt tycker jag.  

     

                              Idag är det 11 år och 2 månader med min älskade Daniel.<33

   

Av Malin - Fredag 15 april 19:14

Igår blev det fullt upp. Jag fick sova lite längre igår också. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen fixade jag även lite frukost. Jag kollade på serie en stund. Sen tog jag cykel till jobbet. Det var rätt kallt ute. Vi firade påsk på jobbet. Jag fick äran att var påskkäring och lämna lite påsk ägg och lite annat. När jag var klar med det så blev jag en påsk hare. Jag tog bort sminket då. Så vi gjort olika lekar och åt lite gott. Senare blev det påsk lunch.  Det blev massa godis över som vi hade på rasten också. Dagen gick fort och senare kom det regn. Vi fick även fint halsband av min chef igår. Tror alla fick olika färger. Fick gå hem lite tidigare igår och då hade det slutat att regna. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten och sen kollade jag på klipp en stund. Senare kollade jag på serie stund innan jag skulle sova. Jag la mig rätt tidigt igår. För jag blev så trött igår. Nu har jag lång helg ledigt. Så skönt.   

                   

Idag gick jag upp rätt så tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa frukost och sen kollade jag på klipp en stund. Senare tog jag en dusch. Jag har även målat mina naglar. Med lite påsk färg. Jag har inte gjort så mycket idag. Blev en lugn dag här hemma. Senare blev det att fixa lite kvälls mat och nu kollar jag på serie. Snart blir det att kolla på tv tills jag ska sova. Så nu säger jag trevlig helg och god natt på er alla.  

   

Av Malin - Onsdag 13 april 21:12

Igår fick jag sova lite längre. Efter jag hade vaknat går blev det att fixa mig och fixa lite frukost. Jag kollade även på lite klipp en stund. Sen blev det att cykla till jobbet igen. För det var fint väder igår med. Bara lite blåsigt ute var det. Det var fullt upp igår. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och sen kollade jag på klipp en stund. Senare tog jag cykel till kören. Det var sista kören igår. Men vi ska ha uppträdande någon annan dag. När jag kom hem la jag mig nästan direkt.  

 


Idag fick jag sova rätt länge. Efter jag hade vaknat blev det att göra mig ordning och sen fixade jag frukost. Jag kollade också på lite klipp en stund. Det var kallt idag men jag cyklade ändå idag. Det skulle ha regnat idag men det kom inget som tur var. Vi fick choklad av en av barnen idag och ha i rast rummet också. Det varit fullt upp idag och en lång dag. Tur att jag börjar senare idag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och senare kollade jag lite klipp en stund. Blir att gå sova snart.  

 

Av Malin - Måndag 11 april 21:34

Idag gick jag upp rätt så tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen fixa jag lite frukost. Jag kollade på lite klipp också en stund. Det var så fint väder idag så jag tog cykel till jobbet. Det varit fullt upp idag. När jag kom hem hämtade mamma mig. Vi gjorde lite ärenden sen köpte vi hem lite god mat. För stund sen såg jag på film. Nu blir det att sova.  

   

Av Malin - Söndag 10 april 21:11

Idag gick jag upp tidigt för att gå ner med tvätten. Den ena tvättmaskinen var fortfarande trasigt. Så det tog lite extra tid då. Men jag la mig en stund till efter det. När jag var klar med allt det blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även på klipp en stund. Senare blev det att slänga lite skräp. För idag var fint väder äntligen. Efter det har jag fixat med olika saker här hemma. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det tog jag fram kläder tills i morgon och sen tog jag en dusch. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova. Blir nog att sova snart hade jag tänkt.  

     

Av Malin - Lördag 9 april 21:07

Igår blev det att gå upp tidigt. För jag skulle börja tidigare. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen tog jag det lugnt en stund. Sen tog jag bussen till jobbet. Det var ganska lugn dag igår. Det var även snö storm igår med. Jag fick sluta lite tidigare också. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att ta en dusch. När jag var klar med det kollade jag på klipp en stund. Sen kollade jag på tv tills jag skulle sova. Jag la mig rätt skapligt igår. För jag var så trött.  

   


Idag gick vi upp en skaplig tid. Efter vi hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Jag kollade på klipp en stund. Senare blev det att fixa lite med olika saker hemma. När jag var klar med det kollade jag på serie. För det snöa idag med. Senare blev det att fixa med kvälls maten. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova. Jag åt lite glass förut. Blir nog att sovs snart tror jag.  

 

Av Malin - Torsdag 7 april 21:31

I dag blev det att gå upp tidigt. För jag skulle börja tidigare idag. Så efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen tog jag det lugnt en stund. Sen gick jag till bussen. Det varit fullt upp hela dagen idag och en sen dag. Vädret har inte var kul. Snö storm nästan hela dagen har det varit. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att kolla på klipp. Nu kollar jag på serie en stund och snart blir det att sova. För jag börjar bli trött nu.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 30 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2022
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se