prinsessanmalin

Senaste inläggen

Av Malin - Tisdag 11 maj 21:31

Idag när jag vaknade var det jätte soligt ute. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. Senare blev det att cykla till jobbet. Det har varit en varm dag och fullt upp har det varit. Nu har jag ledigt i några dagar. Så härligt. Innan jag åkte hem handlade jag lite. När jag kom hem blev det att äta lite kvälls mat och sen blev det att kolla på tv. Blev att äta chokladdbollar idag. Det är chokladdbollen dagen idag. Blir att kolla på tv ett tag till innan jag ska gå sova och Truls är också med.  

         

Av Malin - Måndag 10 maj 22:18

När jag vaknade i morse var jag lite små trött. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. Tur när jag cyklade till jobbet var det inget regn. Det kom regn senare på morgonen. Det varit ganska lugnt idag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det har jag kollat på serie. Nu blir det att gå sova lite.  

 

Av Malin - Söndag 9 maj 22:43

Vi tog lite sovmorgon idag med. Efter vi hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Blev att kolla på olika klipp också. Efter det blev det att ta fram kläder tills idag och i morgon. Senare blev det att slänga skräp. När jag var klar med det blev det att gå ner med tvätten. Det har varit en lugn dag dag med. Senare blev det att fixa lite kvälls mat och sen blev det att ta en dusch. Efter det har jag kollat serie. Nu blir det att gå sova.   

     

Av Malin - Lördag 8 maj 22:17

Vi tog sovmorgon idag. Efter vi hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Blev även att kolla på olika klipp. Blev en lugn dag här hemma. Har fixat här hemma och senare blev det att kolla på film. Efter det blev det att fixa lite kvälls mat. När vi var klar med det blev det att kolla på lite tv. N blir det nog att titta på film innan jag ska gå sova.   

 

Av Malin - Fredag 7 maj 21:56

I morse efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. Senare blev det att cykla till jobbet. Det var så soligt på morgonen. Det har varit soligt till och från idag. Men det blev kallt när solen inte kom fram ibland. Det kom lite hagel idag också. Det var lugnt på jobbet idag. Innan jag åkte hem blev det att handla och göra ärenden. När jag kom hem blev det att äta lite kvälls maten. Efter det blev det att ta en dusch. Nu kollar jag på tv innan jag ska gå och sova. Även så är ju Truls med så klart. Nu säger jag gonatt och trevlig helg på er alla.  

               

Av Malin - Torsdag 6 maj 21:35

När jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. Senare blev det att cykla till jobbet. Den här gången regnade det inte på morgonen. Idag hade vi baklängesdagen på jobbet. När jag skulle hem kom det lite regn. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att kolla klipp och drack kaffe förut. Nu kollar jag på tv tills jag ska gå och sova.  

 

Av Malin - Onsdag 5 maj 22:51

Efter jag hade vaknat såg jag att det var inge kul väder idag. Det blåste och regnade ute. Kallt var det också. Senare fixade jag mig och sen slängde jag lite skräp. Det var inge kul att cykla i detta väder. Dåligt väder hela dagen har det varit. Det var ganska lugnt idag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det tog jag en dusch. När jag var klar med det kollade jag olika klipp och drack lite kaffe. Nu blir det att gå sova.  

 

Av Malin - Tisdag 4 maj 22:21

Vi sov ut idag. För jag blev ledig idag istället för i morgon. För det skulle var lugnt med barn idag och det skulle komma fler i morgon. Efter vi hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Senare blev det att fixa lite här hemma. Tog även fram kläder tills i morgon. Senare efter det kom mamma och hämtade mig. Vi gjorde olika ärenden och sen köpte vi pizza att ta hem. Hittade även den ena nya chokladen. Så när vi hem hem blev det att äta pizza. Nu kollar jag på tv tills jag ska gå sova. Blir att gå sova snart.  

   


Presentation


Hej jag heter Malin och är 29 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

45 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se