prinsessanmalin

Senaste inläggen

Av Malin - Torsdag 19 april 21:57

I morse var man lite små trött. Det var lite små kallt imorse när man skulle cykla. Så man fick ta på sig lite varmt på sig. Det är så fint där jag cyklar också. Senare blev det jätte varmt ute. Det var en lång dag idag. Men det var jätte när man skulle hem ändå och man kom hem fortare men cykel. När man kom  hem hade älsklingen köpte mat till oss. Jag visste inte om det. Tack så myckek det var snällt och jag var så hungrig. Man har bara tagit det lugnt. Nu blir det att gå sova lite.  

                 

ANNONS
Av Malin - Onsdag 18 april 22:15

Idag var rätt fullt upp. Man gick upp tidigt fixade mig och sen tog jag bussen till tandläkaren. Man sov lite längre än vad man brukar göra. Det gick bra där men är lite öm bara. Det var mullet imorse men blev fint senare på dagen. Man har även sängt två gånger skräp idag. Truls ville inte att jag skulle åka i väg heller. Sen åkte jag hem. För jag är ledig idag. Då passa jag på att fixa lite lyx frukost. Man kollade lite på serie också. Man tog även fram kläder tills imorgon och så tog man fram regn kläder som man har det i närheten. Man fixat lite här hemm också. Senare tog jag bussen och hämta min cykel. Sen cyklade jag hem. Kände lite konstigt men ändå skönt att cykla igen. Känns som den ny. Dom har laga den och fixa lite nytt på den. Det blev dyrt men det värt det. Det syns nog att jag gillar rosa hehe. Idag är det även 7 år och 2 månader med min Daniel ocskå. Efter kvälls maten blev det att ta en dusch. Man har kollat lite på tv och blir det att sova. Är så trött nu.  

               

ANNONS
Av Malin - Tisdag 17 april 21:23

I morse var man lite små trött. Det var lite små kallt på morgonen och senare blev massa sol. Så man har varit ute mycket. Det har varit fullt upp. Mamma hämtade mig för vi skulle hämta min cykel. Men fick höra att kedja var dålig och hjulen så vi bytte dom med. Så jag får hämta den imorgon i sätllet. När man kom hem blev det fixa lite kvälls mat. Sen har det varit en lugn kväll. Blev inge kör idag. För haft ont halsen då och då idag. Har druckit te hoppas det ska hjälpa. Nu blir det att gå sova. Är så trött nu.  

 

Av Malin - Måndag 16 april 22:23

Truls var först att prova den ny bäddade sängen igår. Man var lite små trött imorse. Det var lite små mullet imorse. Men det blev varmt ute senare dagen. Satt ute på rasten idag. Man hade en lång dag idag. Mamma hämtade mig. För vi skulle lämna in min cykel. För det den behövdes fixas lite. Han trodde den skulle bli klar imorgon. Vårat ute bord blev klar också. Mina föräldrar fick fixa den. För den var så svårt. När  man kom hem blev det fixa lite kvälls mat och sen blev det lite serie. Nu blir det att gå sova lite.  

       

Av Malin - Söndag 15 april 22:11

I morse tog vi sovmorgon. Efter man hade vaknat gick man ner tvättade lite kläder. Medans man väntade på att dom skulle bli klar så fixade man lite frukost. Senare blev tvätta lite säng kläder.  Man har även kollat på serie lite då och då. Senare fixade man lite kvälls mat. Efter det tog man fram lite kläder tills imorgon och bäddade man rent till sängen. Så det ska bli mysigt att sova sen. Efter det fick det bli en dusch.  Man kollat på serie en stund och nu får det bli att gå sova.  

 

Av Malin - Lördag 14 april 22:18

Bilden på Truls är från igår. I morse gick vi upp skapligt. Vi fixade oss lite och sen gick vi en promenad till stan. Det var så varmt ute. Man tog på sig vår jackan på sig. Vi träffade på kompisar där. Vi var där länge efter som det var så fint väder. Festis drickan köpte en kompis som jag smakade av. Loka köpte en annan kompis. Den smakade vi också. Sen hittade vi dom andra drickorna och kakorna. När vi kom hem blev det fixa lite kvälls mat och sen blev det kolla serie. Det blir det en stund till innan man går och sover.   

                                           

Av Malin - Fredag 13 april 22:25

I morse gick man upp en skaplig tid. Man fixade lite här hemma. Sen fixade man en lunch istället för frukost. Man har kollat lite på serie. Var ledig idag. Fick min Glossbox Limited by Filorgs April 2018. Den var lite för sen också. Senare kom mamma fixade lite. Sen åkte vi stor handlade. I det fina vädret. Det var så varmt ute. Då hittade vi lite nytt och dricka. Innan i stor handlade så var vi köpte lite lyx dricka också. Det var länge sen. Sen köpte jag läppsyl. Det märket älskar jag. Köpte även två maj blommor. När vi kom hem blev det pizza i ungn. För vi kom hem rätt sent. Tack så mycket mamma att du körde oss. Efter pizza blev det att ta en dusch. Sen blev serie och Truls var mys sugen då. Nu blir tv en stund till inna man går sover. Trevlig helg och natt.  

                                       

Av Malin - Torsdag 12 april 22:23

Man var väldigt trött imorse. Kallt var det på morgonen och det blev så varmt senare på dagen. Haft en härlig dag idag. Har varit ute nästan hela dagen. Vi hade fixar dagen idag. Så vi bjöd på korv och bröd. Även fika ute i solen. Det var en lång dag idag men det gick fort. En snäll jobba kompis körde hem mig. Tack så mycket då kom man fortare hem. När man kom hem fick man den bilden. Så då blev vi glada. Sen blev det att äta lite och sen bara serie. Snart blir det att gå sova.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 27 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

18 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ prinsessanmalin med Blogkeen
Följ prinsessanmalin med Bloglovin'

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se