prinsessanmalin

Senaste inläggen

Av Malin - Onsdag 19 maj 22:40

Idag jobbade jag lite extra. Men jag fick lite sovmorgon. Så efter jag hade fixat mig blev det att fixa lite frukost. När jag cyklade i morse var det så varmt ute redan. Det var fullt upp idag. När jag kom hem blev det att fixa kvälls maten. Efter det blev fixa lite saker inför i morgon. När jag var klar med det blev det att ta en dusch. Efter det blev det att kolla på tv. Nu blir det att gå sova.  

 

Av Malin - Tisdag 18 maj 22:07

I morse när jag vaknade var rätt trött. Men det var bara att gå upp ändå och fixa sig. När jag skulle cykla på morgonen så var det så dimmigt ute. Men senare på morgon blev det soligt och varmt ute. Efter jag hade slutat blev det att göra ärenden på stan. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att kolla lite olika klipp. Nu kollar jag på tv tills jag ska gå och sova.  

     

                               Idag är det 10 år och 3 månader med min älskade Daniel.<33

Av Malin - Måndag 17 maj 22:00

Efter jag hade vaknat blev att fixa mig. När jag var klar med det blev det att ta det lugnt en stund. När jag cyklade  i morse kom det regn. Senare kom det sol och blev varmt ute. Det har varit fullt upp idag. När jag skulle åka hem vart jätte mörka moln. Det gick så fort ändrat väder. Så konstigt. När jag kom hem kom regnet. Så tur att jag hann hem innan den kom. När jag kom hem blev det att fixa kvälls maten. Har kollat på serie efter det. Nu blir det att gå sova.   

 

Av Malin - Söndag 16 maj 22:44

Tog fram kläder igår vad jag skulle ha på mig idag och i morgon. Blev att gå upp tidigt idag och ner med tvätten. Efter det blev det att slänga skräp. När jag var klar med gick ja la mig en stund till. Jag gick upp en skapligt tid och hämtade upp tvätten. När jag var klar med det blev det att fixa lite frukost. Senare kom mina föräldrar och hämtade oss. Solen kom fram idag. Så vi åt på slagsta glass. Det var första gången i år vi åt det. Pyret var med också. Senare fikade på ett soligt ställe. SSå vi haft en mysig dag. Härligt att få komma ut en stund. När vi kom hem tog jag fram tränings kläder och cyklade till träningen. Fick ha gratis träningen lite längre. Så det går ut i morgon. Det kom lite regn när jag skulle gå hem. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att ta en dusch. När jag var klar med det kollade jag på olika klipp. Nu blir det att gå sova.  

         

Av Malin - Lördag 15 maj 21:59

Idag gick jag upp en skaplig tid. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Jag kollade på olika klipp också. idag var det regn väder ute. Så vi bara varit hemma och fixat lite med olika saker. Senare fixade vi med kvälls maten. Efter det blev fixa inför tvätten i morgon. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova.  

   

Av Malin - Fredag 14 maj 20:57

Vi sov ut idag med och efter vi hade vaknat blev det att fixa oss. Efter det kom mina föräldrar och hämtade oss. Vi gjorde olika ärenden och sen fick bli frukost på stan. Det var inge bra väder idag men det var inte så kallt som tur var. När vi kom hem blev det att fixa lite med olika saker. Senare fixade vi med kvälls maten. Efter kvälls maten fick det bli att ta en dusch. Nu blir det kolla serie tills jag ska gå och sova.  

     

Av Malin - Torsdag 13 maj 22:47

Vi tog sovmorgon idag med. Det var soligt och varmt idag med. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Senare blev det att fixa lite här hemma och lyssna på en podd. Efter det fick det bli att fixa lite kvälls mat. Jag gillar våran uteplats också. Det så fint där vid sjön. Nu kollar jag på serie tills jag ska gå sova.  

   

Av Malin - Onsdag 12 maj 23:10

Vi tog sovmorgon idag. Efter jag hade vaknat blev det att göra lite gröt frukost. Jag kollade lite serie också. Senare passade jag på att cykla i det fina vädret. Jag gjorde lite ärnden när det ändå var varmt ute. Det blåste lite bara. När jag kom hem fixade vi med kvälls maten. Senare efter maten blev det att ta en dusch. Förut kollade jag på tv. Nu kollar jag på serie tills jag ska gå och sova.  

             

Presentation


Hej jag heter Malin och är 29 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

45 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se