prinsessanmalin

Senaste inläggen

Av Malin - Söndag 6 juni 22:46

Jag gick upp en skaplig tid idag med. Det så ljust på morgonen så det lite svårt att sova då. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Efter det tog jag fram lite kläder. Senare kom mina föräldrar vi åkte på två loppisar och sen fikade vi där. Efter det handlade vi. När vi kom hem blev det att gå ner med tvätten. Efter tvätten blev det att ta fixa lite kvälls maten. När jag var klar med det ta en dusch. Efter det kollade jag på olika klipp. Nu ska jag gå och sova. Kvälls bilden är i från igår. 

     

                   Ni får ha en trevlig nationaldag alla mina vänner nu. Önskar Truls med familj.<33

   

                                 Ni får ha en trevlig nationaldag alla mina vänner nu.<33 


Av Malin - Lördag 5 juni 21:44

Jag gick upp en skaplig tid i morse. Blev att fixa lite frukost efter jag hade vaknade i morse. När jag var klar med det fixade jag mig. Jag har bara varit hemma idag. Så jag har fixat lite här hemma och tagit det lugnt. Jag fått året första myggbett också såg jag. Senare fixade vi med kvälls maten. Det var så fint ute på kvällen idag. Nu kollar jag på serie tills jag ska sova. Förut åt jag lite choklad.  

 

Av Malin - Fredag 4 juni 23:05

När jag vaknade i morse kände jag att jag har fortfarande träningsvärk kvar. Jag kommer nog ha det i några dagar. Idag tog jag på mig shorts för första gången i år. Så härligt. Det var så varmt väder idag med. Det har varit rätt lugn dag på jobbet. När jag kom hem fixade vi med kvälls maten. Efter det blev det att ta en dusch. När jag var klar med det blev det att kolla lite på serie. Blir att gå sova snart. Jag är så trött redan nu. Så nu säger jag äntligen trevlig helg och god natt på er alla.  

   

Av Malin - Torsdag 3 juni 22:29

När jag vaknade i morse märkte jag att jag har fått sån träningsvärk. Men det var bara att gå upp ändå då. Idag har varit jätte varmt ute. Det har varit ganska lugnt idag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att ta fram kläder tills i morgon. Har fixat lite med annat också. Senare blev det att kolla lite klipp. Nu är jag så trött så nu får verkligen bli att gå sova.   

 

Av Malin - Onsdag 2 juni 22:43

I morse gick vi upp en skapligt tid och fixade oss. Senare kom mamma och hämtade oss. Först gjorde vi ärenden och sen hämtade vi pappa för han gjorde lite annat. När vi var klar med det åkte vi till Eskilstuna. Vi gjorde olika ärenden där med och kolla runt lite. Vi åt lunch och senare innan vi åkte hem blev det lite fika. Det vart en mysig dag idag. Vädret var som det var igår. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och kolla på ett klipp. Efter det blev det att fram kläder tills i morgon och sen blev det att ta på sig tränings kläder. För jag skulle få prova bodypump. Jag var så trött närr jag kom hem. Tur att det var soligt och ljust när jag cyklade hem. När jag kom hem fick det bli att ta en dusch. Efter det blev det att dricka lite kaffe. Nu ska jag gå och sova.   

   

Av Malin - Tisdag 1 juni 22:17

När jag vaknade i morse var jag bara lite små trött. Men jag fixade mig ändå och sen blev det ta det lugnt ett tag. Det har varit kallt ibland och varmt ibland. Så det varit konstigt väder idag. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Sen har jag kollat på olika klipp. Nu blir det att kolla på tv en stund till innan jag ska gå och sova.   

    

Av Malin - Måndag 31 maj 22:21

När jag vaknade i morse var jag inte så farligt trött. Efter jag hade vaknat blev det att fixa sig lite. Det var varmt redan i morse. Det så härligt att cykla när det soligt och varmt ute. Dagen gick fort idag. När jag kom hem fixade vi med kvälls maten. Efter det blev det att kolla på lite serie. Blir att kolla tv en stund nu innan jag ska gå och sova.  

 

Av Malin - Söndag 30 maj 23:02

Jag gick upp tidigt idag för att gå ner med tvätten. Efter det blev det att gå lägga mig igen en stund. Senare innan jag skulle hämta tvätten blev det att gå och slänga lite skräp. Efter det blev det att fixa lite frukost. När jag var klar med blev det att ta fram kläder tills i morgon. Senare kom mina föräldra och hämtade mig. Vi åkte ragga bilen. Vi åkte köpte glass. För det var så varmt ute idag. Det passade bra idag när det var morsdag idag. Mamma fick sin morsdag present idag också. Vi gjorde ett ärende också. Jag fick dom två fina solceller av mamma och jordgubbar. Tack så mycket. Så det blev fint på våran lilla ute plats. När jag kom hem fixade vi med kvälls maten. Senare tog jag på mig tränings kläderna. För skulle få prova två olika grupp pass gratis också. För att se om jag tycker om det. Idag provade jag yoga. Jag är helst slut i kroppen nu. Nu blir det att gå sova. Det har varit fullt upp idag och dagen gick fort idag.  

                   

Grattis mamma Anne-Lie på morsdag älskar dig. Du är min hjälte Som alltid finns för mig.<33


Grattis alla mammor på eran morsdag. Tycker så synd dom som inte har någon mamma kvar också kramar till dom.<33

Presentation


Hej jag heter Malin och är 29 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

45 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se