prinsessanmalin

Senaste inläggen

Av Malin - Måndag 2 maj 20:49

Idag blev det att gå upp tidigt. För jag började lite tidigare idag. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och kolla på klipp en stund. Sen cyklade jag till jobbet och det blåste lite då. Det varit soligt idag. Det vart ganska lugn dag idag. Jag slutade rätt tidigt idag. När jag skulle hem blåste det jätte mycket och kände som det skulle komma regn. När jag  kom hem hämtade mamma mig. Vi gjorde lite ärenden. När vi var klara köpte vi hem lite kvälls mat. Sen har jag bara kollat på olika klipp. Nu blir det att gå sova. För att jag börjar bli trött nu.  

            

Av Malin - Söndag 1 maj 22:11

Igår gick jag upp rätt så tidigt. Efter jag hade vaknat tog jag fram det jag skulle ha på mig igår. När jag var klar med det fixade jag frukost. Jag kollade på olika klipp en stund också. Sen fixade jag mig. När jag var klar med det blev det att gå till stan. För jag skulle ha uppträdande där med kören. Vi kom lite tidigare för att öva lite. Mina föräldrar kom och tittade mig. Efter det gick vi och fikade. När vi klara med det så gick vi och handlade. Jag köpte lite sommar kaffe. Sen åkte jag med mina föräldrar hem till dom. Vi fikade lite när vi kom dit. Senare hämtade vi upp min kusin. Hon hade med sin hund. Senare åt vi tacos. Efter maten åkte jag hem igen. När jag kom hem kollade jag på tv och fikade lite. Jag la mig inte så sent igår. Jag blev så trött.  

              

              Ha en rikigt mysigt valborg alla mina vänner nu. Önskar Truls med familj.<33


       

                                     Ha en riktigt mysig valbog nu alla mina vänner.<33

 


Idag gick upp en skaplig tid. Efter jag hade vaknat fixade jag lite att äta och jag kollae på lite klipp en stund. Sen gick jag ner med tvätten. Den ena tvättmaskinen är fortfarande trasig. Så jag fick gå lite extra gånger. Sen blev det att dricka kaffe. Efter det gjorde jag rent till katt lådan och sen blev det att slänga skräp. Jag har även tagit fram kläder tills i morgon. Jag fixat med olika saker här hemma också. Nu är det redan maj också. Senare blev det att fixa med kvälls maten och sen blev det att ta en dusch. Nu kollar jag på klipp och snart blir det att gå sova hade jag tänkt.  

       

Av Malin - Fredag 29 april 21:33

I onsdags fick jag gå upp tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen blev det att göra frukost också. Jag kollade även på ett klipp. Sen blev det att ta cykel till jobbet. För jag började tidigare också. Det var så kallt på morgonen. Det varit fullt upp hela onsdagen. Det var även en sen dag i onsdags. När jag kom hem blev det att fixa kvälls maten och sen kollade jag bara på klipp. Jag la mig rätt tidig då. För att jag var så trött.  

 


Igår gick jag också rätt tidigt. För jag började tidigt igår med. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen blev det att fixa frukost. Jag kollade lite på klipp också. Sen blev det att ta cykel till jobbet. Det så kallt på morgonen fast det sol ute. Det var fullt upp igår med och sen dag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att kolla på klipp bara. Jag la mig rätt skapligt igår med. För jag var så trött. Bilden är tagen när jag var på väg hem. 

  

Idag gick också upp tidigt. För att jag började tidigare. Efter jag hade vaknat blev det att göra mig ordning och sen fixade jag lite frukost. Jag kollade också på ett klipp. Sen blev det att åka till jobbet. Det var kallt men soligt idag med. Det var ganska lugnt idag. Så idag kunde jag gå hem lite tidigare. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och kollade också på ett klipp. Efter det tog jag en dusch. Nu kollar jag på tv till jag sova. Blir nog att sova snart. Börjar bli trött nu. Så nu säger jag trevlig helg och god natt till er alla.  

 

Av Malin - Tisdag 26 april 20:59

Idag fick jag sova lite längre. Efter jag hade vaknat fixade jag mig lite och sen blev det att fixa lite frukost också. Jag kollade också på lite serie en stund. Senare gick jag ner och slängde skräp. Efter blev det att cykla till jobbet. Det var lite små kallt idag och det blåste också. Det varit fullt upp idag. När jag skulle hem blev det mer kallare ute. När jag kom hem blev det att fixa med kvälls maten och sen blev det att kolla på klipp. Förut såg vi på tv. Nu kollar jag på serie tills jag ska sova. Jag ska snart sova hade jag tänkt. För börjar bli så trött nu.  

 

Av Malin - Måndag 25 april 20:57

I morse fick jag gå upp tidigt. För jag började lite tidigare idag. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen kollade jag på lite klipp en stund. Sen blev det att cykla till jobbet. Det varit så soligt idag och fullt upp. Idag fick vi glass. För vi hade firande idag. Jag slutade ganska tidigt idag. När jag kom hem blev det att dricka vatten. För jag var så törstig och sen fixade jag med lite olika saker här hemma. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Jag var så trött förut så jag fixade kaffe förut. Jag kollar nu på Världens viktigaste kväll. Truls är med så klart också hehe. När den är slut får bli att gå sova för min del.   

   

Av Malin - Söndag 24 april 22:04

Igår gick jag upp rätt så tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost och jag kollat på olika klipp en stund. Senare fixade jag mig och sen slängde jag lite skräp. Sen tog jag cykel och åkte till en secon hand butik. Det började så klart att regna då när jag cyklade och blåste. Efter det träffade jag kompisar. Vi skulle äta glass. Dom hade öppnat vid hamnen i helgen. Dom har även byggt om den. Vi åt glass fast det regnade lite. Så vi trotsade det fast det regnade hehe. Men det var lite kallt ändå. Men dom hade värme där vid taket. Dom hade tak. Dom hade även fått in lite nya glassar. Sen gick vi affärer och en promenad. För det slutade regna lite senare. Sen skydda jag mig hem medans det inte regnade. För det var sol på morgonen. När jag kom hem blev det att ta det lugnt en stund och senare blev det att fixa kvälls maten. Senare blev det att kolla på tv och jag la mig rätt tidigt igår.  

         


Idag gick jag upp tidigt för att gå ner med tvätten. Den ena tvättmaskinen var trasig igen. Så jag fick gå flera gånger igen. Jag la mig inte igen denna gång. Jag tog en dusch och fixade mig. Efter det fixade vi lite frukost och kollade på lite klipp en stund. Sen kom mina föräldrar och hämtade oss. Pyret var med. Först köpte jag chips medans vi ändå skulle till den kiosken. Sen gick vi på loppis och sen åkte vi till Tuna park. För jag hade lite present kort där och så behövde jag nya skor. Vi fikade mackor först. På vägen hem köpte vi milkshake. Jag tog choklad smak. På loppisen också så vann pappa godis. När vi kom hem blev det att ta det lugnt en stund. För jag blev så trött när jag kom hem. Senare fixade jag med kvälls maten. Efter det har jag bara kolla på olika klipp hela kvällen. Nu blir det att sova. För att jag är så trött.  

              

                         Idag var jag och min Daniel varit förlovad i 10 år och 7 månader<33


Av Malin - Fredag 22 april 20:59

I går fick jag också sova lite längre. Efter jag hade vaknat så gjorde jag mig ordning. När jag var klar med det så fixade jag lite frukost. Jag kollade på lite klipp också. Senare blev det att ta cykel till jobbet. Det var ganska lugn dag igår. Jag kunde gå lite tidigare igår. Det var så soligt idag med. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. När jag var klar med det kollade jag bara på olika klipp. Jag la mig rätt tidigt igår.  

  

Idag gick jag upp tidigt. Jag fixade mig efter jag hade vaknat. När jag var klar med det så fixade jag lite frukost. Jag kollade lite på tv en stund. Idag gick jag en promenad till jobbet. För jag skulle bli hämtade idag. Tur att det var soligt idag med. Det var så fint ute på morgonen. Det var sån lugn dag idag. Den här veckan har det varit påsklov för vissa. Därför det så lugnt. Jag kunde slutat tidigt idag med. Efter jag hade slutat blev jag hämtad av min mamma och min sambo. För vi skulle hämta det vi har stor handlat och vi gjorde andra ärenden också. Vi köpte även hem lite kvälls mat. Så vi åt mat först och sen blev det att packa upp allt. Efter det tig jag en dusch. Nu kollar jag på tv. Men det blir att sova snart. För jag börjar bli så trött redan nu. Så nu säger jag trevlig helg och god natt till er alla.  

                 

Av Malin - Onsdag 20 april 21:39

I dag fick jag också sova lite längre. Efter jag hade vaknat blev det att göra mig ordning. När jag var klar med det så blev att fixa lite frukost. Jag kollade även på lite klipp. Senare gick jag och slängde skräp. Sen tog jag cykel till jobbet. Det var så varmt idag med. Det var ganska lugnt idag. Så jag kunde få gå lite tidigare idag. Så jag passade på göra lite ärende innan jag cyklade hem. När jag kom hem blev det att fixa med kvälls maten. Truls blev glad när jag kom hem idag. Efter det blev det att ta en dusch och sen efter det blev det att kolla på olika klipp en stund. Jag ska snart sova hade jag tänkt.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 30 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2022
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se