prinsessanmalin

Senaste inläggen

Av Malin - Fredag 16 april 22:57

Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. När jag var klar med det blev det att ta det lugnt tills bussen kom. På morgonen blev det fullt upp. Senare blev det ganska lugnt. Det blev soligt och härligt väder idag med. Innan jag åkte hem blev det att göra lite ärenden. När jag kom hem blev att ta en dusch och efter det blev det att fixa kvälls maten. Efter det kollade jag på film. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova. Men jag börjar bli så trött redan nu. Så nu säger jag gonatt och trevlig helg på er alla.  

         

Av Malin - Torsdag 15 april 22:02

Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig som vanligt. När jag var klar med det blev det att ta det lugn tills bussen kom. Det var lite frostigt ute. Men sol var det redan på morgonen. Senare blev rätt varmt ute också. På rasten fanns det fika. Innan jag åkte blev det ärende på stan. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Efter det blev det bara ta det lugnt och kollade på olika klipp. Nu blir det tv en stund innan jag ska sova.  

       

Av Malin - Onsdag 14 april 21:46

Vi tog lite sovmorgon idag. Efter vi hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Blev att kolla lite på nyhets morgon också. När jag var klar med det blev att fixa lite här hemma. Senare hämtade mamma mig. Vi gjorde lite ärenden. Efter det handlade vi lite. Handlade lite annat också som inte kom med i bilderna. När jag kom hem blev det att slänga skräp. Efter det tog jag fram kläder tills i morgon och sen blev det att ta en dusch. När jag var klar med det blev det att fixa pizza i ugn. Sen har jag bara kollat på tv och olika klipps. Snart blir det att gå sova. Jag börjar bli så trött nu.  

             

Av Malin - Tisdag 13 april 22:44

Efter jag hade vaknat i morse blev att fixa mig lite. När jag var klar med det blev det att ta det lugnt en stund. Senare gick jag till bussen. Det var lite soligt i morse. Men det var kallt och frostigt ute på morgonen. Det har varit ganska lugnt idag. När jag kom hem blev det att äta kvälls mat. Maten var klar när jag kom hem. Skönt att slippa fixa maten idag. Jag var så trött när jag kom hem. Det var konstigt väder idag. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova. Truls gillar att sova på min tröja i kväll.  

 

Av Malin - Måndag 12 april 22:45

Efter vi hade vaknat igår blev det att ta fram det jag skulle ha på igår och idag. Sen kom mina föräldrar hämta oss. Vi hjälpte dom att slänga massa skräp. Efter det blev det att äta på max. När vi klara med det gjorde vi ett ärenden. När vi kom hem blev det att ner tvätten. När jag var klar med det blev det att fixa lite kaffe. Blev så sugen på det. Senare slängde jag skräp och hämtade tvätten. Blev att kolla på lite serie också. Efter det blev det att ta en dusch och fixa lite kvälls maten. Därför jag inte bloggade igår är för jag gjorde en stor uppdatering på datorn. Men jag tittade lite på tv igår och sen gick jag la mig. Truls var med också.  

              

 

I morse efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och sen blev det att ta det lugnt tills bussen kom. Blev en ganska lugn dag idag. När jag kom hem blev det att ta det lugnt en stund och senare fixade jag med kvälls maten. Efter det blev det att kolla på tv. Nu blir det att gå sova. Blev så trött förut.  

 Av Malin - Lördag 10 april 23:04

Vi tog sovmorgon i morse. Efter vi hade vaknat blev det att fixa frukost. Senare tog jag cykel till stan. För att göra lite ärenden. Det var så soligt. Hade det inte blåst ute hade det varit skönare ute. När jag kom hem blev det att kolla lite olika klipp. Senare fixade vi med lite kvälls maten. Efter det blev det att kolla på en serie. Nu blir det nog att kolla på en film innan jag ska sova.  

 

Av Malin - Fredag 9 april 23:05

Efter jag hade vaknat blev att fixa mig lite. När jag var klar med det tog det lugnt en stund. Senare gick jag och slängde skräp. På jobbet var det lugnt. Det var inge kul väder idag. Blåsigt och regnigt. Fick sluta tidigare idag. Innan jag åkte hem blev det göra lite ärenden. När jag kom hem blev det att ta en dusch. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Nu kollar jag på film tills jag ska gå sova. Så nu säger jag gonatt och trevlig helg på er alla.  

       

Av Malin - Torsdag 8 april 22:46

Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. När jag var klar tog det lugnt tills bussen kom. Det varit lite sol idag. Men det blir kallt när solen är borta. När jag kom hem blev det att äta kvälls maten. Efter det har jag bara kollat på olika klipp och tv. Nu blir det att gå sova.   

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 29 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

45 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se