prinsessanmalin

Senaste inläggen

Av Malin - Lördag 26 mars 21:21

I morse gick vi upp rätt så tidigt. Efter vi hade vaknat fixade vi oss och sen hämtade mina föräldrar oss. Vi åkte till olika affärer och gjorde lite ärenden där. Efter det blev det att äta på donken. Det fick bli våran frukost idag. När vi kom hem blev det att dricka lite kaffe och kollade på lite klipp en stund. Senare blev det att fixa med olika saker här hemma. När jag var klar med det så blev det att fixa lite kvälls mat. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova. Blir nog att gå sova skapligt i kväll.  

       

Av Malin - Fredag 25 mars 21:35

Idag gick jag upp tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även på lite serie en stund. Sen tog jag bussen till jobbet. Det vart en lugn dag idag med och en lång dig också. Idag fick vi våfflor till mellis. Efter som det är våffeldagen idag. När jag kom hem blev det att äta pizza i ugn. Efter det blev det att ta en dusch nu kollar vi på Masked singer Sverige. Blir att sova snart. Jag börjar bli trött nu. Så nu säger jag god natt och trevlig helg nu. Bilden på Truls är inte ny. 

 

                           Igår var jag och min Daniel varit förlovade i 10 år och 6 månader.<33


Av Malin - Torsdag 24 mars 21:44

Idag gick jag upp lite tidigare. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite. När jag var klar med det så blev det att fixa lite frukost. Jag kolla också på olika klipp en stund. Sen blev det att ta bussen till jobbet. Det varit soligt idag med och lite små kallt ibland. Det varit en lugn dag idag och en sen dag också. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att kolla på olika klipp. Nu kollar jag på serie en stund. Blir att sova snart.   

 

Av Malin - Onsdag 23 mars 21:49

Igår fick jag sova lite längre. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen blev det att äta frukost. Jag kollade även på klipp en stund. Senare blev det att gå till bussen. Det var lite små kallt på morgonen fast det var sol ute. Det var en lugn dag igår. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och sen kollade jag på klipp en stund. Senare blev det att ta bussen till kören. Sen gick jag hem. När jag kom hem kollade jag på klippen en liten stund och sen la jag mig. För jag var så trött.  

 


Idag fick jag också sova lite längre. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen fixa lite frukost. Jag kollade också på lite klipp. Sen gick jag till bussen. Det var väldigt lång dag idag och en lång dag. När jag kom hem blev det att fixa kvälls mat och sen tog jag en dusch. Nu kollar jag på lite klipp. Blir snart att gå sova. För att jag börjar bli så trött nu.  

 

Av Malin - Måndag 21 mars 21:37

Igår blev det fullt upp. Jag gick upp rätt tidigt igår. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost och jag kolla på lite klipp en stund. Senare fixade jag mig och sen blev det att spela in lite video. När jag var klar med det tog jag det lugnt en stund. Senare blev vi hämtad av min bror och hans fru. Vi skulle till mina föräldrar. Moster var där med. För vi skulle fira pappa som fyller år i morgon. Vi fikade och senare var vi ute en stund. Det var så fint väder igår med. Senare körde dom hem oss igen. När jag kom hem blev det att fixa lite här hemma och sen fixade vi lite kvälls mat också. Efter det blev det att ta en dusch. När jag var klar med det kollade vi på sista farmen. Sen kollade jag bara på tv tills jag gick och la mig.  

     

 

 

 

 

 

 


Idag blev det att gå upp tidigt. Jag tog fram kläder tills idag. Brukar göra det dagen innan. Det var bara tröja jag behövde ta fram och olika stumpor. Efter jag hade vaknat fixade jag mig och sen blev det att fixa frukost. Jag kollade också på klipp en stund. Sen gick jag och slängde skräp. Efter det blev det att ta bussen till jobbet. Det var soligt och skönt idag med. Det varit fullt upp idag. Skönt att jag slutar ganska tidigt på måndagar. När jag kom hem hämtade mamma mig. Vi gjorde lite ärenden. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och sen ladda jag upp lite video. Jag har även kollat på olika klipp. Nu blir det att sova. Jag börjar bli så trött nu.  

   

Nu rockar vi sockarna. För  vi alla är så olika. <33 #rockasockorna2022 @rockeverysock @teckensonstod

Av Malin - Lördag 19 mars 21:16

Idag gick jag upp rätt så tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost och jag kollade på klipp en stund. När jag var klar med det så blev det att fixa mig lite snabbt. Sen tog jag bussen till stan. Sen gick jag till en secon hand butik och efter det handlade jag lite. Det var så soligt ute. Jag tog en promenad hem. När jag kom hem blev det att fixa lite olika saker här hemma. Senare blev det att gå ner med tvätten. Efter det blev det att fixa lite kvälls mat. När jag var klar med blev det att kolla serie. Nu kollar vi på tv och snart får bli att gå sova.  

           

Av Malin - Fredag 18 mars 21:10

Idag gick jag upp ganska tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen fixade jag också frukost. Jag kollade på serie stund också. Sen blev det att ta bussen. Det var kallt idag med och jag hade en ganska lång dag idag. Men det varit en lugn dag idag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att ta en dusch. När jag var klar med det kollade jag på den nya Beck. Nu kollar vi på talang och sen blir det nog att sova. För jag börjar bli så trött. Så nu säger jag god natt och trevlig helg på er alla.  

 

                                    Idag är det 11 år och 1 månad med min älskade Daniel.<33


Av Malin - Torsdag 17 mars 21:06

Idag blev det att också att sova lite längre. Efter jag hade vaknat så fixade jag mig. När jag var klar med det så blev det att äta frukost och kollade på lite klipp en stund. Sen blev det att ta bussen till jobbet. Det var så kallt idag. Det varit ganska lugnt idag och en lång dag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och kolla på lite olika klipp. Nu kollar jag på serie tills jag sova. Truls är med också hehe. Blir att sova snart. För jag börjar bli så trött.  

  

Presentation


Hej jag heter Malin och är 30 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2022
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se