prinsessanmalin

Alla inlägg under augusti 2015

Av Malin - 17 augusti 2015 20:26

I går när man skulle sova börjarde jag bli snorig. Det har jag varit hela dagen idag. Två av mina jobba kompisar var hemma och var sjuka. Så det många som har det nu. Vi som har fullt upp med inskolningen. Jag tog en alvedon innan jag åkte i morse. Men allt gick bra ändå. Konstigt väder har det varikt idag. Vi åt mellis ute idag. På stan möte jag Danne och våran kompis. Vi var där ett tag. Danne köpte den här nya dricka till mig som kostade 5 kr. Den var god. Tack så mycket. Jag var jätte törstig också. Jag dricker för lite. När vi kom hem så kom moster lite snabbt och lämnade saker. Sen åt vi mat. När vi såg på film för en stund sen åt vi glass som vi köpte när vi stor handlade. Jag såg att jag hade feber så jag tog alvedon till och tog host medicin också. Vi titadde nyss på idol. Det blir snart att sova. Hoppas man är bättre i morgon. För dxet mýcket som händer på jobbet som man inte vill missa.  

   


Av Malin - 16 augusti 2015 22:06

I morse gick upp skapligt igen. För mamma hämtade oss. För skulle stor handla redan idag. Tur hade Danne pengar så vi kunde göra idag. Medans man var ledig och så var det lungt där. För alla var nog på standen idag. Vi skrev matlista igår. Vi hittade massa nytt gott och jag köpte en billig film. Så nu har jag alla dom filmern. Jag vart osäker om jag hade den redan men det hade jag inte. Drickorna var på rea. Så vi passade på. Jag är så glad för produkterna. Dom var inte så dyra som jag trodde dom var. Dom brukar vara dyra på andra ställen. Jag har velat provat dom länge. Det fanns olika. Så det var svårt att välja först. Vi var i olika affärer också. När jag satt i bilen blödde jag näsblod. Tur att det kom när vi var i bilen och inte när vi handlade. När vi kom hem åt vi en sen frukost. Det blev ägg mackor. Sen gjortde jag rent katt buren och tog fram kläder tills i morgon. Efter det blev det att ta en dusch. Till kvälls maten blev det tacos.När vi skulle äta ringde pappa och fråg om vi ville äta slagsta glass med dom. Det ville vi. Så vi åt upp maten fort. Så fort har vi nog aldrig ätit förut. Det var min första slagsta glass i år. Jag tog en choklad snäcka. Det var söta ankor där också. Sen tog mina föräldrar DVD/CD hyllerna. Dom skulle prova om det passar. Dom fick även produkter som jag inte ville ha. Tacka så mycket mamma att du körde oss idag och för vi fick följa med att äta glass i solen. Det sol så länge på kvällen. Det bra. Killarna slängde skärp också. Nyss tittade vi på en svensk skräckis som var tittat på förut.  

                   

Av Malin - 15 augusti 2015 22:19

I morse gick vi upp skapligt. Vi fixade oss och åt frukost. Jag var så hes förut men nu låter jag bättre. Har inte så ont i halsen längre men jag hostar lite. Inge feber har jag inte heller. Våran kompis mamma och moster hämtade oss. För vi skulle till Mariefred och kolla på gatumusik. Vi såg några vänner där också. Vi var på loppisar olika loppisar men det fanns inget att ha konstigt nog. Men i en second han butik hittade jag lite. Fina tallrikar att ha i kylväskan och lite annat. Man ser inte hela tallriken att man ha ett glas på den också och det så bra då står det stilla där. jag har diskat allt också. Vi var där länge så man tog en billig hamburgare. Dom banden jag filmade känner vi lite. Så det coolt. Vi tackar så mycket till våran kompis mamma att vi fick åka med dom dit. Det första gången vi såg gatumusik i Mariefred. Det var mysigt att gå där i solen.  När vi hade varit hemma en stund ville killarna köpa lite gott. Jag köpte lite jag också. För en stund sen tittade vi Sommarkrysset men ser vi på en skräckis.  

           


 
 

Av Malin - 14 augusti 2015 23:45

I morse fick man sovmorgon. Jag hade lite ont i halsen då. Till frukost blev det gröt och kaffe latte. På jobbet gick man ut och slängde skräp. Det var soligt idag med. Jag jobbade sent idag. Det var verkligen lugnt med barn efter mellisen. När man kom hem åt man mat. För man var jätte hungrig och sen blev det att ta en dusch. När man kom hem fick jag åt i halsen och har fortfarande det. Man känner sig lite skum och lite hes är jag. Hoppas jag inte blir sjuk nu. Det är många som är det nu. Sen kom våran kompis som skulle sova här. Vi prata om det idag. Jag och Danne fick varsin present. Jag fick den här söta rosa Batman. Han sa här en till som gillar rosa. Tack så mycket. Jag har tittat på den förut. Sen gick vi på stan och handlade fredags myset. Jag hittade en ny god dricka. Vi fick en ny chokladkaka av våran kompis. Riktigt cool var den. Spel choklad hehe. Vi har tittat på olika filmer också. Nu får ni ha en jätte bra helg.  

         

Av Malin - 13 augusti 2015 21:51

I morse var man skapligt pigg. För det var sol när jag vaknade. När man kom till jobbet åt man frukost. Senare gick vi ut. Jag slutade skapligt idag med. Jag möte Danne på stan. Vi hämtade hans paket och sen gick vi hem. Vi åt tidig mt idag. Efter det tvättade vi och slängde skräp. Sen tittade vi på Halva Sunes jul och så tittade vi på en till film. Jag åt lite gröt och drack kaffe förut. Man blev lite hungrig när vi åt så tidigt. Truls sov så sött förut idag. 

       

Av Malin - 12 augusti 2015 18:07

I morse var man trött igen. Mullet var det på morgonen. När jag fick upp var jag tvungen att göra rent tatueringen. Sen åkte man till jobbet och där blev det frukost. Efter lunch vart det jätte varmt ute. Jag slutade skapligt idag med. Jag åkte och handlade. Jag köpte salva till våran tatuering och lite annat. Jag köpte en god glass. För jag har inte ätit så mycket av det. Såg mamma på stan. Efter kvälls maten kom våran kompis hitt lite snabbt. Jag fick två fina presenter av henne. Jag skulle fått det förut  men det blev inte så. Tack så mycket. Sen tog jag en dusch. Efter det kom svärmor hitt lite snabbt också. Truls sov så gulligt i går. Här en bild på tatueringen också.  Snart blir det att sova. 

                     


Av Malin - 11 augusti 2015 21:04

I morse var jag jätte trött. Det var nog för det var mullet idag. När man kom till jobbet åt man frukot som vanligt. När vi var ute förut blev det sol en stund. Sen hade vi sång samling. Jag slutade skapligt idag. Jag möte Danne när han var inne i tatuering affärern. För han skulle fylla i sin med en annan färg. Jag passade på att fråga om vad min skulle kosta att fylla i. Han sa att han kunde göra gratis. Så jag gjorde det på en gång. Det vart lite ny färg som ni får se i morgon. För nu har jag plast på mig. Nu har man tittat på båda Johan Falk filmena. På slutet man vet inte vad man ska tror. Det lär komma en till fast dom inte säger att gör det. För så  blir det alltid.  Snart blir det att sova för jag super trött.  

 

Av Malin - 10 augusti 2015 21:00

I morse var man skaplig pigg. När man kom till jobbet åt man gröt. Senare efter frukost gick vi ut. Sen gick vi in och hade en sångsamling. Jag hade kort dag idag. Så jag cyklade till stan och lämnade tillbaka ansiktsrengöringen. För den funkade inte. Dom hade inge till så jag tog pengara tillbaka igen. Sen såg jag den här coola bilden som jag var tvungen att ta kort på. Efter cyklade jag hem och åt lite mellis. Senare kom Danne hem från jobbet. Mamma kom också och lämnade Truls. Vi gick även och slängde två trasiga hyllor. Annat skärp slängde vi också.  Nu blir det se på den nya Johan Falk och den andra får jag se i morgon. Ska upp tidigt i morgon. Dom ville inte funka förut.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards