prinsessanmalin

Alla inlägg den 7 augusti 2015

Av Malin - 7 augusti 2015 22:59

I morse fikck man börja tidigt på jobbet. Vi åt ägga macka och varm choklad på jobbet. Sen gick vi ut och barnen fick springa vattenspridare. Jag slängde lite skärp med några. jag åt mellis idag med barnen. För jag skulle jobba sent idag. När jag kom hem packade jag. För vi skulle sova över här. Pontus och Joline hämtade oss. För dom lämnade äntligen hyllan till oss. Vi åt massa gott och så blev det kvälls fika. Vi har även tvättat lite.Vi har tvättat kläder och sängkläderna. I går och i morse vart det jätte varmt tidigt på morgonen. Men det var varmast idag.  Igår fick man detta fina kortet på posten. Tack så mycket blev så glad. I morgon blir det kräftfest. Så vi får se om jag bloggar innan.  Nu säger jag trevlig helga alla.  

                                                    

Av Malin - 7 augusti 2015 21:39

I går var det fullt upp. Först tog man bussen till jobbet och när jag kom fram blev det att äta frukost. Det var lungt på jobbet. Jag slutade tidigt. Mina föräldrar och Danne hämtade mig. För vi skulle åka Rix fm festivalen. Men jag åkte hem och fixade mig lite. Vi träffade vänner där och man fick gratis saker. Jag köpte även saker. Vi åt mat där. Senare efter det hade slutat köpte vi på mcdonalds. Men det var jätte lång kö där. Vi köpte även till mina föräldrar. För dom var på akuten. vi kom hem rätt sent. Så det vara att gå lägga sig när man kom hem. För jag skulle ju jobba.  Danne med skulle göra det men han blev ledig. Här massa bilder från i går.  Jag filmade också men den kommer i en annan inlägg. 

                                                                                                       

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards