prinsessanmalin

Alla inlägg den 23 augusti 2015

Av Malin - 23 augusti 2015 22:06

I morse gick vi också upp tidigt. För vi skulle göra en sak men det blev inte så. Vi åt frukost och så gick vi ner till stan och träffade vi en kompis. Det var så soligt och fint idag. Så vi köpte glass. Efter det frågade våran kompis om vi ville följa med till Eskilstuna igen. Men jag var duktig jag köpte inget. Sen var våran kompis pappa så snäll bjöd oss på mat på max. Efter körde han oss till stan. Tack så mycket för maten och att vi fick följa med. Jag köpte en söt drick för 5 kr och sen gick vi hem. Vi sa hej då till våran andra kompis också. När jag kom hem tog jag fram kläder tills i morgon och sen tog jag en dusch. För en stund sen åt vi lite gott och vi åt en glass.  

           

Av Malin - 23 augusti 2015 21:13

I går var det fullt upp. Vi gick upp tidigt och fixade oss. Efter det gick vi ner på stan och kollade på en loppis. Jag hittade billiga kläder där. Det var mälardagen också. Men vi tittade aldrig på det. Sen köpte vi lite frukost och väntade på bussen till Eskilstuna. vi träffade en kompis där. Men vi hade kollat fel på tiden. Våran kompis mamma hämtade oss istället. Vi kollde lite i affären sen kollade vi på iza när hon kom och sen var stjärnskottet där också. Vi åt mat innan och vi såg Isa lite innan. Så vi tog kort med henne två gånger. Man kunde köpa en affischer men vi hade en sån redan. Så hon fick skriva på papper. Vi har träffat henne två gånger nu. Sen hämtade våran kompis pappa oss och lämnade oss. Tack så mycket att ni körde oss. Sen gick vi på stan och köpte gott. Vi möte andra kompisar på stan som ville att vi skulle gå till harrys men vi skulle göra andra saker. Så vi tackade nej till det. Plus det är så dyrt där. Efter kom våran kompis hitt med två chokladkakor. Vi tittade på film. Vi firade han på kvällen. Vi skulle firat han förut men vi kunde inte då så vi firade han på kvällen istället. Han fick chips i present som han ville han. För allt var stängt när vi handlade. Vi tittade på film också. Sen blev det för sent att blogga. Vi gick sov direkt när han gick för vi var så trötta.  

                                                       


 
 


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards