prinsessanmalin

Alla inlägg den 13 februari 2019

Av Malin - 13 februari 2019 19:51

Igår var det inte min dag. Jag ramlade när jag var på jobbet. Det var halt på vissa ställen. Spelade fotboll med en. Det var inte svullet men jätte ont hade jag. Tog en alvedon också. Så pappa hämtade mig så vi åkte till akuten. Så jag fick veta att jag har brutit handleden och det var en rak bryning. Men an fått lite starka tabletter så jag inte ska ha så ont. Blev att äta en sen  lunch igår. Ska ha gips i 5 veckor och är sjukskriven till 5 veckor. Hand bilden där det är vitt där är det brutit. Sen har man haft problem med magen sen innan jul. Men väntar på svar var det är. Har tagit olika prover. Han trodde det var ibs stress. Men vi får se vad det är. När man kom hem tog man det lugnt. Sen åt vi mat rester. Nu får min sambo hjälpa mig med vissa saker. Dom hade gjort om i akuten. Det var länge sen man var där så man fick en klister lappa att ha på armen. Jag la mig tidigt igår var så himla trött och ont. Därför blev det ingen blogg igår.   

                 

I dag gick man upp en skapligt tid. Kunde inte sova så länge. Tabletterna kan göra så man får mardrömmar. Tur så fick jag inte det. Man kan bli trött och pigg också. Man kan ta alvedon också. Får bara ta tabletterna en på morgonen och en på kvällen. Sen får man ta alvedon om man behöver. Gipset har kliat. Även varmt och tungt. Var tvungen att ha exrta kuddar för min arm behöver ha lite högt också. Igår när jag kom till akuten såg att man hade fått en knöl och jag hade inte den på jobbet. Hoppas en är borta när den mår bra igen. Det så jobbigt för det på höger hand som jag använder också. Så jobbigt att andvända bara vänster handen. Får inte andvända höger handen. Det gör ont så fort man rör sig. Så har bara tagit lugnt idag. Kollat på serie bara. Tur att man har Truls att ha sällskap och ha han som kundde. Till frukost blev det bara pannkaka och senare kaffe för man var så trött. Igår fylld emin sambo år och hans tvilling bror. Dom blev 28 år. Nu är vi lika ålder igen. Grattis i efterskott till dom. Vi ska fira dom i helgen. Senare fixade vi med maten. Vi hjälptes åt. Efter det kollade vi på serie och tv. Man drack kaffe en stund sen. Är å trött i armen nu. Blir att gå sova skapligt igen.  

             

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards