prinsessanmalin

Alla inlägg under maj 2015

Av Malin - 6 maj 2015 17:49

I morse regnade det jätte mycket så jag tog bussen till jobbet. När man kom fram till jobbet åt man frukost. Senare efter frukosten så gick vi till skogen och då kom solen fram. Vi åt våra matsäck säck först och sen gjorde vi lite uppdrag. Vi åt mellis ute idag. Jag möte mamma på stan och söta Pyret. Jag fick passa henne medans mamma gjorde ärenden men hon var så pipig. Sen åkte vi hem till mig och dubbel kolla så allt är med och nu är allt med. Det är nog mamma som är mest nörvas om ja glömt något tror jag hehe. Sen ringde svärmor att sa trevlig resa och lite annat Åt ny lite sabbis mat i mickorn. För i kväll åker jag till skavsta hotell och i morgon på morgonen ska vi flygga till Spanien. Vi kommer hem på söndag på morgonen. Så det blir ingen blogg dom här dagarna. Om jag har tur så finns det gratis internet på hotellet. Danne kommer vara med en kompis så att han klara sig hehe.

 

 

Av Malin - 5 maj 2015 22:17

I morse var man jätte trött. Men det var bara att gå upp ändå. Bilden på mig tog jag i morse också. När man kom till jobbet vart det äta frukost. Senare efter frukost gick vi ut och efter lunch var det rätt så lugnt. Efter kvälls maten fixade jag min matsäck till jobbet i morgon och sen tog man en dusch rakade sig. I går klippe jag naglarna. Så nu är man redo för att åka. Jag fick även lite hjälp att packa skogs väska och väskan som jag ska med till resan av Truls hehe.  

   

Av Malin - 4 maj 2015 21:09

I morse gjorde jag en video efter jag hade fixat klart mig. Sen tog jag bussen till jobbet. När man kom fram åt man frukost. Senare efter frukost gick ut och dom små tittade på teater. På rasten drack man kaffe för det var så kallt och jag hade filt på mig. Efter lunchen så fick vi glass. Tackar så mycket. Efter jag hade slutat hämtade mamma mig. För vi skulle växla pengar men innan det skulle vi hämta mugga som jag köpte av en vän för billig peng. Så jag blev av med lite mynt. Så nu måste jag rensa bort lite som vi inte använder. Jag gillar mer stora muggar. Efter vi hade växlat pengar åkte mamma till doktorn och tittade efter shorts som jag behövde. Hittade även ballerinaskor som jag också behövde. Jag köpte också tajts som alltid går åt och så var det bra pris för två stycken. På en second hand butik köpte jag hell kitty för mina mynt och till min samling. Sen kom mamma och hämtade mig. Vi åkte hem och jag fick lite tips vad mer jag skulle packa för något. så nu är man redo att åka. Här är allt jag köpte och video.  

     

 

Av Malin - 3 maj 2015 21:31

I morse gick vi upp rätt så tidigt när det gäller oss i alla fall. Sen efter det tog man en dusch. Efter det åt man en god frukost. Sen tog vi det lite lugnt. Efter det har jag börjat packa ska snart åka bort med mina jobba kompisar. Sen skulle vi tvätta men då var det någon som tvättade över tid på våran tid och dag. Grr blir så sur på sånt och det inte första gången. Så jag fick laga mat först och äta. Sen kunde vi tvätta. Jag som brukar tvätta först och sen äta. För då brukar det bli klar efter. Tack vare dom fick jag göra det så sent. När jag skulle leta efter örhänge som Danne skulle låna så la söta Truls sig i lådan istället. Hur gulligt är inte det hehe.  

   

Av Malin - 2 maj 2015 21:19

I natt fick man inte sova så mycket. För på kvällen fick vi höra att Dannes bror skar sig på handen på Harrys. Öl glaset exploderade. Så han fick åka sy och han kommer få operera någon dag. Alla hade druckit också. Tur kunde Roffe köra dom. Sen körde han hem alla i stället. I morse efter jag hade vaknat åt vi god frukost och sen kom moster och lämnade saker. Sen åkte vi hem till mig. Vi lämnade mina saker och katten. Sen gick vi och handlade lite på olika ställen. Sen åkte jag hem. Sen hade jag fått pengar av Danne för jag skulle köpa till han som jag la i jack fikan. När jag kom in var dom borta och sen gick jag till hissen så låg dom där. Dom ramlade där när jag skulle ta fram nycken. Tur att det inte var någon som tog dom. Den låg även 20 kr vid ute dörren som var hans. Jag hade köpte lite saker till Danne för han är sjuk. Jag la domdär för jag inte skulle blanda dom med mina pengar. Efter det packade jag upp alla saker och sen bäddade jag rent till sängen. Min Truls sov med mig i natt. Han tycker det var skönt att få komma hem igen. Dom här fina örhängen fick jag av pappa i går. Tack så mycket. Det så skönt att ha en egen tid med mina föräldrar ibland. För det blir det inte så ofta. 

           

Av Malin - 1 maj 2015 22:29

I morse fick vi gå upp tidigt och duscha och fixa oss. Sen kom Robert S och ernesto hitt. Efter stund kom Verran hitt också. För vi skulle grilla korv med bröd med dom. Men det blåste så myckt så vi stekte dom i stället. Sen grillade vi marshmallows med värme ljus och åt kakor. Sen åkte Ernesto och Verran hem. ack alla ni för en trevlig mysig dag med er. Det måste vi göra om. Danne och Robert blev hämtade av sina syskon och kusin. För dom skulle ha lite fest och mamma hämtade mig. Efter mamma hämtade mig så handlade vi lite först. Fick man gosa med djuren och även katterna också. Fast jag inte tog bild på dom idag. Efter vi hade ätit god mat blev det efterrät. Vi åt en god paj. Sen på kvällen såg mamma och jag på en film. Som heter pojken med guldbyxorna och den var så bra. Vi åt godis till. Det känns som det är lördag idag. Jag även tvätta till våran säng också.   

            

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards