prinsessanmalin

Alla inlägg under maj 2015

Av Malin - 24 maj 2015 12:22

                             I dag har jag och min sötis Daniel varit förlovade i 3 år och 8 månader.<33

Helt galet snart har vi varit förlovade i 4 år. Det är helt sjukt vad tider och dagarna bara rinner i väg. Jag kommer alltid att minnas våra fin stunder tillsammans. Jag älskar dig så mycket nu och för alltid. Puss och kram älskling från din Malin.

Av Malin - 23 maj 2015 23:07

I dag fick vi gå upp tidigt. Så man fixade sig åt lite snabbt. Sen åkte vi med mamma och kollade på en ny mobil till mig. Men jag har lite ångest vilken man ska välja. Det står mellan iphone 6 eller 6 plus. Vilken tycker ni? Jag hört att folk tycker att 6 plus är förstår och går lätt sönder. Fick höra att den är jätte dyra att laga också. Men jag ska fundera lite mer på det. Sen handlade vi lite. Jag är så glad jag hittade den nya chokladen till slut. Sen hämtade vi ett skrivbord som Danne skulle köpa av en som vi känner. Vi fick även en cd/film hylla av dom. För dom skulle ändå slänga den. Så det tackar vi för. Sen passade vi även på att hämta våran visp som våran kompis har lånat. För hon bodde nära där vi hämtade skrivbordet. Vi passade även på att träffa en annan kompis och hämtade saker som kompisen hade köpt till oss när hon var borta. Det visste inte vi att hon hade gjort det först. Jag fick dom är läppsylen och Danne fick ett armband. Tack så mycket säger vi. Sen åkte vi hem. Danne och mamma byggde ihop skrivbordet och sen åkte mamma hem. Jag har kollat på den nya filmen svambob och nya jönssonligan. Nu hejar man på Måns. För det var inte många som var bra i kväll.

   


Av Malin - 22 maj 2015 22:16

I morse fick man sovmorgon och det var verkligen skönt. Efter jag hade fixat mig så åt jag frukost framför tv. Sen cyklade jag till jobbet och vi gick ut närjag kom. Ja slängde skräp med några av barnen och det gjorde vi här hemma igår också. Efter det hade vi sång samling med alla och efter lunch var det lugnt. Efter kvälls maten tog jag jag en dusch. Här kommer tre video. Den när jag prata om Spaien gjorde jag om igår. För jag hade glömt lite saker att säga och den med haul gjorde jag i onsdags. Hoppas ni kommer tycka om det ni ser. bilderna på mig tog jag igår. Nu säger jag äntligem trevlig helg alla mina läsare.  

     

Av Malin - 21 maj 2015 22:14

prussiluskanI går fick jag veta att jag skulle vara kvar med dom små. För dom behövde en till som kunde köra. Det var lite tråkigt då jag hade sett i fram i emot det så mycket. Mamma som kom hitt på kvällen och lämnade en klänning och hatt som jag skulle ha idag. Mammas klänning var det och hatten är från hennes jobb. Jag fick klä ut mig där också. Men jag ville inte det för jag visste att ingen av dom små skulle göra det och så skulle det var svårt allt leka med dom kläderna. Jag skulle vara prussiluskan. Jag hade med mig dom kläderna i väskan i fall det skulle bli ändrat. Jag som gillar att klä ut mig också. Jag tog på mig två toffsar bara som jag skulle se lite ut som Pippi Långstrump.  

      

I morse åt vi lite frukost och lite senare åkte dom. Vi hade olika lek uppdrag med vatten med barnen ute i solen. Alla fick ha med sig fika. Så vi fikade i solen. Så jag hade det mysigt ändå. Vi åt lucnh från ärtan och dom stora åt pizza ute. Jag åt min lunch låda. Sen har det varit rätt lugnt på jobbet. Men i morse så börja min mobil krångla. Den fasnade hela dagen. Så jag fick ringa på jobb mobil hem och säga det. Sen senare såg jag att battriet hade gått ut. Först gick det inte ladda men sen funkade det. Det har hänt så förut men inte så länge. Jag måste nog köpa en ny mobil snart fast jag inte har råd med det just nu. Det var inge kul att klara sig utan den hela dagen. Man får lite panik när man inte får i gång den. Den är över 2 år. Så det brukar hända saker då. Sen har vi tvättat. Så jag hann jag inte fixa med videorna. Det har varit fullt upp i dag.  

 


Av Malin - 20 maj 2015 21:47

I morse cyklade man solen idag igen. När man kom fram blev det som vanligt att äta frukost. senare efter frukost gick vi till skogen. Vi åt matsäcken och gjorde uppdrag. Efter lunch var det lugnt. Vi åt mellis ute och vi fick dricka saft idag till mellis. När jag kom hem var jag själv hemma en stund och då passade jag på göra två video en Spanien haul och om resan. Dom kommer nog upp i morgon. Efter vi hade ätit vart det att ta en dusch. Sen kom mamma hitt och lämnade lite saker lite snabbt. För en stund sen åt man kvälls macka. Så man slipper bli hungrig i natt.   

 

;) I dag har jag namnsdag det är Karolina men jag heter Caroline. ;)

Av Malin - 19 maj 2015 22:03

I morse fick man cyklar i solen. Sen när man kom till jobbet och åt frukost. Senare efter frukost gick vi ut och jag fick ta hand dom små och vi åt lite frukt ute. Efter lunch var det rätt lugnt. Det har var mullet hela dagen. Solen var inte här en lång stund. Det har regnat också. Efter jag hade slutat å köpta jag lite fika som jag ska ha med mig till jobbet. Drickyoghurt köpta jag tills i morgon till matsäcken och har gjort en macka också. Kladdkaka mumsade vi på idag. När jag kom hem åt vi våran goda indiska gryta och den är så god. Den är verkligen en favorit. 

   

Av Malin - 18 maj 2015 21:51

I morse var det regnigt ute. Så jag tog bussen till jobbet idag. När man kom fram åt man frukost och senare efter frukost så gick vi ut. På raten drack man ur den söta mugg. Efter lunch så var det rätt så lugnt. Vi fick se från jobbet att den brann på ett stall nära oss. Tur så var det inga hästa där inne. Jag får nog veta mer i morgon. För jag slutade då när det nästan hände. Sen möte jag Danne och en kompis på stan. Vi gick och kollade presenter. Jag köpte dom här nya drickorna och dom var goda. Synd så hade dom inte den andra nya. Men jag vet vart man kan köpa den i alla fall. Så köpte jag den här söta godiset.  

       


Av Malin - 18 maj 2015 06:00

                                                  

      4 år och 3 månader med min sötnos Daniel.<33
 
Mitt liv skulle inte fungera helt och håller utan dig vid min sida. Du vet  att du är mitt allt och att får mitt hjärta att slå som inget annat. Jag kommer alltid att älska dig vad som än händer. Massor med kärlek till dig. Pussar till dig älskling från Malin.

  

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards