prinsessanmalin

Alla inlägg den 11 maj 2015

Av Malin - 11 maj 2015 22:46

I morse var man riktigt trött när man skulle gå upp. Efter man hade fixat klart så åkte jag till jobbet och åt frukost med barnen. Senare efter frukost gick vi ut i solen. Nästan efte lunch slutade jag. Jag gick till banke och fixa till svenska pengar igen och sen hämtade jag ut lite. Sen möte jag Danne och en kompis. Dom skulle hämta lite saker på ett stället. Sen pratade vi med Lena och en kompis en stund. Efter det handlade vi och gick hem. Sen tvättade vi och lagde vi mat. Här en fin bild på en stranden som vi hämtade saker nära där.   

 

Av Malin - 11 maj 2015 21:05

Jag kom hem igår och jag kom hem rätt så sent. Så jag orkade inte blogga då. Plus att våra internet var så segt. Vår kompis var här så vi tog en promenad och åt ute. För jag orkade inte laga någon mat. Jag köpte hamburgare meny. Tur hade det slutat regnat när vi skulle gå köpa. För det regnade jätte mycket när vi åkte bil. Sen blev det packa upp allt och sen åkte kompisen hem. Sen tog jag dusch och smörjde mig. Jag tänke göra en video i stället och pratar om var jag har gjort på resan. För annars blir det så mycket att läsa. Det blir även en haul på det jag har köpt. Man kan inte lägga upp så många bilder så jag får lägga ut några i taget. Måste tacka alla mina jobba kompisar för en trevlig resa som vi gjorde tillsammans. Vi blev bjudna av min chef. Vi betalade bara maten och saker vi ville köpa. Så jag tackar måste mycket till min chef annars hade jag nog inte råd med detta. Vill tack så mycket till min moster som jag fick pengar av också.  Jag ska göra en till inlägg vad jag gjorde idag.  


                     

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards