prinsessanmalin

Alla inlägg under juni 2012

Av Malin - 23 juni 2012 20:40

Idag har vi inte gjort så mycket. Idag var det inte så fin väder. Det är mulet men det har inte regnat idag som det skulle göra. Så det bra. Det har varit lite kvavt väder idag. Jag och älskling har bakat cupcake. För första gången och det gick ju super bra och dom blev så söta. Dom blev jätte goda också. Snart så ska vi pröva två nya chips. Som vi skulle ha smakat på igår men vi orkade inte för vi var så mätta. Vi hade ätit så mycket gott igår. Så vi sparade det till idag istället. Chipsen hette varma mackor och cheeseburger. Det ska bli spännade se hur dom smakar. Vi ska se nån bra film när vi äter chipsen.♥  

   

Av Malin - 23 juni 2012 19:54

Det var så fint väder igår. Det brukar vara regn på midsommar. Så vi hade tur igår med vädret. Vi åkte till byggdeården som ligger nära där vi bor. Som vi gör nästan varje år. Vi kollade på midsommarstången och kollade när folk dansade på midsommarstången. Vi hade med oss jordgubbstårta som fikade. Vi satt på en filt. Mormor och morfar var där också fikade med oss. Min moster jobbade där på byggdegården igår. Jag köpte en glass båt där och vi  köpte lite lottermen vi vann inget Sen när vi kom hem åt vi lite gott. Vi spela lite kubb och spelat kortspel. Moa fick en leksak igår och den kvittrar när man har den i munnen. Så jag har haft en mysig midsommar igår.  Nu kommer det några bilder på det vi har gjort igår.

                                          

   

Av Malin - 22 juni 2012 15:52

              Jag skriver imorgon vad jag har gjort och kommer att göra idag. För idag är det fullt upp.


                                      ♥Glad midsommar alla mina fina läsare.

 

Av Malin - 21 juni 2012 19:21

Idag på jobbet så dansande vi midsommarstång och kläde den med blommer och blad. Det var så mysigt att dansa med barnen. Sen åt vi lite vattenmelon. Till lunchs fick vi jordgubbar,glass och pannkaka. Det var så gott. Sen så har jag bränt mig på ryggen. Jag glömde smörja mig. Som vanligt att man aldrig lär sig att man bränner sig om man inte smörjer sig haha. Efter jag hade slutat så hämtade mamma och svärmor mig på affären. För svärmor och Ronny Daniels bror hälsa på oss idag. Sen när dom hade åkt så åkte vi och handlade lite. Efter vi hade ätit kvällsmat så gick hela familjen och älsklingpå promenad. Snart blir det filmys med hela familjen och älskling. Vi ska se på snövit den är otecknad och den ska var lite läskig har jag hört. Det blir att äta lite gott också. Imorgon är det midsommar. Vad ska ni göra i midsommar?

     


Av Malin - 20 juni 2012 20:39

Det har varit kul och en bra dag idag. Först så hade jag möte med Johanna och Carola. Det gick väldigt bra och vi sa mycket bra saker. Sen så kom det en trollkarl till dagiset idag. Han hette Frans och han var grymt bra på att trolla. Efter jag hade slutat så hämtade älskling mig på affären. När vi kom hem så var vi ute och solade och tog lite bilder. Lilla söt Moa njöt av solen också idag. Efter vi hade äti kvällsmat så tog vi årets första kvällsdopp. Det vart varmt när man väl kom i vattnet. Moa badade med mig och älslingen. Hoppas jag bara inte bli sjuk igen. För jag har en envis oxh jobbig hosta som inte vill  Man ska passa på nu är det är så här fint väder. I helgen ska det bli regn igen. Nu vill jag inte ha mer regn.
 

           

Av Malin - 19 juni 2012 20:52

Jag har fått ta mycket ansvar på barnen idag och det är så kul att få göra det. För en fröken var sjuk idag. Efter vi hade ätit kvälls mat så åkte vi till stan och åt slagsta glass. Det vart en choklad snäcka och nu har dom fått snäckorna tillbaka igen. När vi åt glassen så såg vi Danne och ingalill. Det är vänner till hela min familj. Det var kul att prata med dom en stund. För det var rätt länge sen vi träffade dom nu. Det var så skönt väder så fast det var kväll då. Nu kommer det fösta bilden från min iphone. Det blir jätte bra bilder på min iphone.

 

 

.

Av Malin - 18 juni 2012 19:43

Det var så kul att komma tillbaka till jobbet. För alla barn och fröknar vad så glada att se mig igen och dom undrade hur jag mår och så. Efter jobbet åkte jag buss till affären och sen hämtade älskling mig. Vi köpte varsin glass på affären innan vi cyklade hem. Mamma hade inte brutit sin fot det var bara en stukning och hon hade tydligen stukat knät också. Men hon har jätte ont fortfarande. Nu bjuder jag på en gammal bild på lilla mig.

                                          .

Av Malin - 18 juni 2012 15:57

                    1 år och 4 månader med min fina Daniel.<33                        

 

Du den finaste kille man kan få. Vi har alltid lika kul när vi pratar med varandra. Jag är så himla glad att du valde just mig. Många tycker att vi passar så bra tillsammans. Det är så kul att dom tycker det. Oavsett vad som än händer kommer du alltid att finnas i mitt hjärta. Men det kommer inte hända nåt. För vi är ju gjorda för varandra och det vet ju alla. Jag älskar dig nu och för alltid. Tusen pussar
på munnen från //din lilla prinsessa

                               


  

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards