prinsessanmalin

Alla inlägg under juni 2012

Av Malin - 9 juni 2012 19:18

             Idag är det 1 år sen jag tog studenten.♥   

     Det känns som det var nyss jag gjorde det. Det har gått så fort nu och nu har min kille gjort det torsdags. Så det är så himla skönt tycker jag. Jag hade lite bättre väder än han. Jag hade jätte varmt och han hade typ lagom väder. Man fick så mycket saker runt halsen också. Man kände sig som en julgran. Man vart lite stryp av alla saker och det var svårt att få bort alla saker. För dom hade trasslat ihop sig. Men till slut så fick man bort alla med lite hjälp så gick det bra. Festen vart lyckad och alla som kom är helt underbara.

Minne för livet helt enkelt. 9/6-11

                                                  


   


                                


                                                  


         

Av Malin - 9 juni 2012 18:21

Haha idag så krockade jag och älskling på varandras huvud . För det ringde på dörren och titta upp samtidigt. Så jag fick en lite bula brevid ögonbrynet. Vi trode var svämor som kom. För hon skulle kom idag. Till frukost så delade jag och älskling på en nacho pizza som man har i ugnen. Pontus och mamma åkte och köpte en ny grill idag. Som pappa ville så gärna ha. Den var jätte fin. Jag tror att Joline stannade hemma för hon är sjuk. Sen så kom svärmor. Vi fikade och pratad lite. vi fikade glass,bullar och kakor. Som vart över från igår när mamma fyllde år. Mamma fick en fina blommor av svärmor idag. Det är så  mysigt när hon komer hit och hälsa på tycker jag. Joline och Pontus har åkt på bröllop. Jag och älskling har varit duktiga idag. Vi har jobbat i trädgården. Efter det gick vi en promenda i det häliga vädret och åt en glass. Jag och älsklingen tog fram min studentmössa från viden idag. För vi ska sätta upp våran på vägen hade vi tänkt. Sen så lagde vi lite tacosmys och vi drack cider till. Ikväll blir det godismys. När dom handlade grillen så köpte dom en stor påse med godis. Så jag och älskling ska se en film med familjen tror jag att blir. För det var inge bra på tv idag.  

 




Av Malin - 8 juni 2012 20:37

Igår så hade jag nattlinnet nästa hela dan. För jag inte ville ha massa fläckar på mina fina kläder innan festen. Idag har man varit på avslutning . Vi fick marängtårta med jordgubbar på. på Sen åkte vi hem. Vi hade lite bråttom  idag. För pappa skulle till doktorn klockan 11 på morgonen. Pappa ville till avslutningen men han kunde inte för det var en annan doktor som skulle kom hem till oss tidigt idag. Sen när vi åkte hem så hämtade mamma pappa. Jag och älskling stannde hemma så länge. Jag och älskling gjorde jordgubbstårta. För mamma fyller år idag. Mamma fick min och Dannes present imorse. Hon fick två stycken ljuslycka som är en rosa blomma. Dom är jätte fina. Efter tårtan tog jag en dusch. Sen så kom gästerna. Mormor,morfar och moster kom. Sen efter stund kom mammas jobba kompis Lena. Sen klockan var runt halv 7 så kom Joline och Pontus hit. Vi åt massa god mat då. Grattis världens mamma som blir 48 år idag.

    

   

Av Malin - 8 juni 2012 19:50

Igår innan jag mamma skulle gå till Campus för att se på när Daniel och Robert skulle springa ut. Så fikade vi lite . Jag såg Iza där också. Sen så köpte vi tre roser. En ros var röd den fick Daniel och en var gul och den fick Robert. Min kompis fick en rosa ros. För hon tog också studenten igår. Daniels och Roberts släkt kom också dit. Men mamma och jag kom först dit. Sen när dom hade springit ut så gick vi studenttåget. Efter vi hade gått hela studenttåget. Så åkte vi en fin bil. Det var deras säktings bil. Vi åkte några varv. Det var så kul att åka för det var många som vikade fast man inte kände dom. Sen så åkte vi hem till deras syrra Petra för det var där festen var. Vi fick massa gott. Vi fick potisgratäng,köttsås och vitlöksbröd. Sen till efterrätt så fick vi äppelpaj och rabarberpaj med vaniljsås till. Tack för maten och efterrätten som vi fick. Det var så kul och trevligt att träffa alla som var där. Lilla Milo var så söt. Det är Daniels kusins son. Dom andra barnen var också söta som var där. Men dom har jag sett förut. När dom sprang ut. Så fick Daniel en flodhäst som jag hängde runt hans hals och Robert fick en Krokodil som jag hängde runt hans hals. Sen efter vi hade fikat lite efterrätt så öppnade dom presenterna. Daniel fick ett halsband av mig. På den står det älskling på den ena sida och andra sidan står det älskad på. Robert fick pengar och ett kort av mig. Det kommer bli minne för livet för dom. 7/6-12 Grattis efterskott Robert s,Robert L och kusin Robert för ni hade namnsdag igår. Nu kommer det några bilder från igår. Det kanske kommer fler. Om jag får tag i flera bilder.

            



Av Malin - 7 juni 2012 09:02

Nu har man nyss vaknat. Jag ska snart äta lite lunchfrukost och göra mig iordning och fixa allt som jag inte riktigt klar än med. Sen ska vi börja åka. För vi ska se min kille Daniel och hans bror Robert. För dom tar studenten idag och vi ska åka kolla när dom springer ut. Dom är tvillingar. Tur att dom inte är så lika varandra. Jag brättar mer imorgon vad som kommer hända. För jag kommer kom hem sent idag. Igår plattade jag mitt år och jag plattade min älsklings hår. Vi vart så fina. Det kommer bilder imorgon hur vi ser ut och andra bilder. Igår målade jag mina tånaglar och fingernaglar. Naglacket kommer passas så bra på kläderna också. Det kommer en bild på dom nu. Det ska bli jätte roligt att träffa deras släktingar som aldrig har träffat förut. Men några har jag träffat förut. Jag tog ledig idag och imorgon från jobbet. För det händer massa saker idag och imorgon. Grattis Daniel och Robert på eran student idag. Det är ni verkligen värda det nu.

 

Av Malin - 6 juni 2012 19:56

Idag när jag hade vaknat så tog jag en dusch. Sen efter det så åkte vi till stan. Vi köpte kebab med bröd. Det var min och älsklingens lunchfrukost. För vi hade inte ätit nåt än. Vi åt maten i ugglanspark. För där firade dom nationaldagen. Det hände massa saker där. Det var några som sjöng och spelade olika instrument. Sen fick man gratis tårta, festis och kaffe. Efter vi hade varit där så åkte vi till jysk och till intersport. Sen så handla vi lite mat. Vi köpte en ny energidryck med Bob  Marley på. Den var rätt så god. Vi grillade lite god mat när vi kom hem. Efter det så har man valt kläder och fixat allt till imorgon . För imorgon tar min kille studenten. Nu ser jag film med familjen och älsklingen. Filmen heteren gång i phuket . Den är bra och rolig. Grattis världens bästa Sverige på nationaldagen 2012.

    



Av Malin - 5 juni 2012 19:44

När man kom till dagis åt man lite frukost och sen var vi inne än stund .Sen efter en stund så gick vi ut. Då var det soligt och fint ute. Efter vi hade ätit maten och natta barnen. Så helt plötsligt kom regnet. Nu vill jag inte ha nån mer regn. Jag vill ha underbara solen nu. Idag fick jag och älsklingen skjuts av Anette hem. Hon jobbar också på mitt dagis och vi bor rätt så nära varandra. Så hon frågade om jag ville ha skjuts. så då sa jag ja tack. Tack Anette för skjutsen . När vi kom hem var pappas kompis hemma hos oss. Så vi fikade lite när vi kom hem. Det vara bra jag var så hungrig när jag kom hem så jag behövde ha nåt i mig. För en stund sen åt man jordgubbar och grädde på. Jag drack Rabarber och jordgubbssaft. Man fick så sommarkänsla när man åt och drack det. Innan vi åt Jordgubbarna och grädden så fick Alvin och Torsten varsin morot. Dom är så tama att dom äter när jag håller i moroten. Dom såg så sugna ut när vi skulle äta jordgubbarna så dom fick också lite gott dom också. Imorgon är det en röd dag. Så imorgon är alla ledig. Det är så skönt att få vara ledig. Jag och älskling ska ta sov morgon. För det var så länge sen vi fick det. För det har varit så mycket dom här dagarna.

   

Av Malin - 4 juni 2012 20:38

Idag när jag skulle äta frukost så fick vi nybakat bröd. Brödet var jätte gott. Sen efter vi hade ätit så gick vi ut. Den var rätt så fint då när vi gick ut. Sen efter en stund kom det massa regn. Det regnade nästan hela dan idag. När regnet kom var vit ute. Några av barnen och fröknarna satt under ett tak som vagnarna brukar stå när barnen ska sova. Det var så mysigt att sitta under där och lyssna på regnet. Det fattades bara att älsklingen skulle hålla i min famn. När vi satt under där. Då hade det blivit ännu mysigare. Sen när man kom hem åt man lite melis med älsklingen. Efter det så kom pappa hem. Nu ska han bo hemma igen istället för Eskilstuna. Vi kommer bara ha en här hemma som hjälper pappa med vissa saker. Tills dom har byggt klart med allt. Sen så kanske han klara sig själv. Vi får se vad som händer. Det är så kul och skönt att pappa är hemma igen. För en stund sen så såg jag och älskling The woman in black. Vi satt fast klistrade på varandra den var så läskig. Man hoppa till flera gånger. Hoppas vi kan sova i natt bara haha. Han som spelar Harry Potter han är huvudrollen den filmen. Han är en bra skådespelare och jag älskar alla Harry Potter filmerna. Han heter på riktigt Daniel precis som min  underbara kille heter också tihi. Grattis Hanna j att du vann på big brother. Du vann som jag ville också. Jag kommer sakna den serien men det är skönt också att den är slut. För nu kan man börja lägga sig i tid igen. Efter som man upp tidigt varje dag. Grattis Joline på din födelsedag idag.

   




Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards