prinsessanmalin

Alla inlägg under september 2022

Av Malin - 28 september 2022 20:47

Igår gick jag upp tidigt. Efter jag hade vaknat så fixade jag mig. När jag var klar med det så fixade jag frukost och kollade på lite olika klipp. Senare blev det att cykla till jobbet. Det var lite små kallt på morgonen. Det var även lite höstligt ute. Många löv som har ramlat ner. Det var ganska lugn dag igår och en sen dag. Kommunal kom även med saker och lappar. När jag kom hem fixade jag med kvälls mat lite snabbt och kollade på lite klipp en stund. Senare cyklade jag till kören som har börjat nu igen. Det var kul att började igen. När jag kom hem kollade jag bara på klipp en stund och sen la jag mig. Jag var så trött också. Nu börjar det bli mörkt snabbt igen.   

        

Idag gick jag också upp tidigt. När jag hade vaknat så gjorde jag mig ordning och sen fixade jag frukost. Jag kollade även på olika klipp en stund. Senare cyklade jag till jobbet. Det var så kallt på morgonen. Det varit kallt nästa hela dagen. Det varit sol vissa stunder idag. Det kom även snabbt regn också. Det var ganska lugn idag med och en sen dag idag. När jag kom hem fixade jag med kvälls mat och sen blev det att kolla på olika klipp en stund. Efter det tog jag en dusch. Nu kollar jag på klipp en stund tills jag ska sova. Jag ska sova om en stund. Jag börjar bli så trött redan nu.  

      

Av Malin - 26 september 2022 21:08

I fredags var det fullt upp. Jag gick upp lite extra tidigt för att hinna duscha. När jag var klar med det så fixade jag mig och packade lite som jag behövde ha med mig. Jag kollade även på klipp en stund. Senare tog jag bussen till jobbet. Det var rätt lugn dag. Efter jag hade slutat så fixade jag mig på jobbet och bytte om. Vi skulle åka fira min jobba kompis som har fyllt 50 år. När vi åkte dit så drack vi bulle och frukt nötter. Vi åkte till Västerås. Några skulle bo på hotell. Jag ock några till kunde inte sova på hotell. Men vi åt tvårätters på en restaurang som gör mat från Italien. Vi tog en drick först på deras hotell. Efter vi hade ätit drack vi på ett annat stället. Vi kom hem sent. Jag var så trött att jag nästan somnade i bilen och det var så mörkt ute. Jag la mig på en gå när jag kom hem. Jag var så trött så man hade nästa lite ont i kroppen.   

   


         


I lördags gick jag upp rätt så tidigt. Jag fixade mig lite och packade lite snabbt. Sen kom moster och hämtade mig. För jag skulle vara djur vakt hos mamma. För moster och mamma skulle bo på spa hotell en natt. När dom hade åkt så passade jag på tvätta lite och så fixade jag lite frukost. Jag kollade även på lite olika klipp och sen blev det lite fika. Sen gick jag ut med Pyret. Jag fick släppa ut en fjäril förut också. Det hade smitit in på något sett. Senare fixade jag med kvälls maten och sen gick jag ut med Pyret igen. Pyret och Mysan fick också mat när jag åt. Efter det blev det att fixa lite kaffe och sen åt jag glass. Sen gick jag ut en sista gång med Pyret. Jag kollade på tv en stund till innan jag la mig. Jag la mig skapligt efter som det var så sent i fredags. Pyret sov med mig hela natten och Mysan sov med oss till och från. I lördags var min och Sambo 11 år förlovnings dag. Han kunde inte följa med till mamma. Så vi får fira den en annan dag.  

 

     

               I lördag var det 11 hela år som jag har varit förlovade med min fästman Daniel.<33

             Helt galet vad åren och månaderna går fort. Känns som vi varit ihop hela vårat liv.<33


I söndag gick vi upp en skaplig tid. Jag fixade mig lite och sen gick vi en promenad. Efter det jag frukost till mig och djuren. Jag kollade även på klipp en stund. Senare gick jag en promenad igen med Pyret. Mysan följde med då på promenaden. Det var jätte soligt och varmt ute då. Igår var det kallt och solen kom senare igår. Senare krattade jag äpplena. Jag var så duktig. Sen kom dom hem. Dom kom hem en skaplig tid. Så moster körde hem mig då när dom kom hem. Innan jag åkte hem till moster. När jag kom hem packade jag upp allt och sen fixade jag lite lunch. Jag kollade även på serie en stund. Senare gick jag och slängde skräp. Efter det tog jag cykel till stan och gjorde ärenden. När jag kom hem blev det att kolla lite klipp. Efter det fixade jag med kvälls maten och sen tog jag en dusch. När jag var klar det så kollade jag på olika klipp. Jag la mig en skaplig tid. För jag var så trött.   

                             


Idag gick jag upp en skaplig tid. Jag fixade mig lite och kollade på lite klipp. Efter det fixade jag frukost och kollade på två olika serie. När jag var klar med det har jag fixat lite här hemma. För det varit en regnig dag. Senare kom mamma och hämtade mig. Vi gjorde ett ärende och då var soligt ute. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Efter det har jag kollat på olika klipp. För stund sen kollade jag på barncancer galan. Nu blir det att kolla på lite olika klipp till jag ska sova och jag ska göra det snart.  


 

Av Malin - 22 september 2022 21:38

I tisdags gick jag upp tidigt. Efter jag hade vaknat så fixade jag mig. När jag klar med det så fixade jag frukost. Jag kollade på lite serie en stund. Senare cyklade jag till jobbet. Det var fullt upp i tisdags och en sen dag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter blev det att kolla på lite klipp och tv. Ja var så trött i tisdags kväll så jag la mig skapligt då.  

 


I ondags gick jag också upp tidigt. När jag hade vaknat så fixade jag mig och fixade frukost. Jag kollade på lue klipp och serie en stund. Senare så cyklade jag till jobbet. Det var ganska fullt upp och en lång dag. Det var så soligt och varmt igår. När jag kom hem fixade vi med kvälls maten. Efter jag hade ätir blev det att kolla på klipp och tv. Jag la mig inte så sent igår heller. För jag var så väldigt trött då. Bilden är tagen på morgorn. 

  

Idag torsdag så gick upp tidigt. När jag hade vaknat så fixade jag mig och fixade lite frukost. Jag kollade även på lite olika klipp. Senare cyklade jag till jobbet. När jag cyklade var det så kallt ute. Det var till med frost ute i morse. Men senare blev det så varmt ute. Det var fullt upp och en rätt så lång dag. När jag kom hem fixade vi med lite kvälls mat och det fick bli pannkakor idag. Efter det kollade vi på olika klipp och sen fick det bli tv. Jag ska när som helst sov hade jag tänkt. För jag börjar bli så trött. Jag tog finna och coola bilder idag på morgonen.   

       

Av Malin - 19 september 2022 20:57

Idag gick jag upp en skaplig tid. Efter jag hade vaknat kollade jag på klipp en stund. När jag var klar med det så fixade jag mig och lite frukost. Jag kollade även på två olika serie en stund. Senare tog jag cykel och gjorde lite ärenden. Det blåste lite kallt idag. När jag kom hem gjorde jag rent till katt lådan. Efter det gick jag och slängde skräp. När jag var klar med det fick bli korv och bröd till lunch. Senare fixade jag med lite olika saker. När jag blev klar med allt så fixade jag med kvälls maten. Efter det blev det att kolla på serie och sen blev det tv. Nu kolla jag på lite olika klipp tills jag ska sova. Jag ska sova snart hade jag tänkt. För jag börjar bli så trött nu. 

   


Av Malin - 18 september 2022 21:45

I fredags blev det fullt upp. Jag vaknade tidigt i fredags. När jag hade vaknat så fixade jag mig och sen tog jag det lugnt en stund. Sen tog jag cykel till jobbet. Det var små kallt på morgonen. Vädret var så konstigt i fredags. Det regnade till och från.  Det var en ganska lugn dag då. Så jag kunde gå hem tidigare då. Så det passade så bra. Jag skyddade mig hem. Sen hämtade mamma mig för min nya mobil hade kommit som jag hade beställt. Min sambo hade redan hämta sin. Så vi hämtade den och gick i en affär. Köpte två ängel halsband med min månad sten i och min pappas. Dom var slut i min stad så blev glad att dom hade dom. Våran stenar är så lika varandra. Pappas i mars och min är december. Jag köpte en lott också för jag fick rabatt då. Men vann inget på den. Efter det åt vi på max som blev kvälls maten. När jag kom hem fixade jag lite mer på nya mobilen. För jag gjorde lite i butiken också. Så blev en 14 pro max guld. Tänkte köpa djuplila men det var så mörk tyckte jag. Sen kollade jag bara på tv och klipp. Truls var med också så klart Jag la mig skaplig tid. För jag blev så trött.  

   

       

   


I lördags gick jag upp en skaplig tid. Efter jag hade vaknat tog jag en dusch. Jag fixade mig och sen åt jag frukost. Jag kollade även på lite klipp en stund. Senare hämtade mamma mig. Vi gjorde ärenden och kollade i affärer. Vi åt även lite lunch. Innan vi åkte hem kollade vi på en loppis. När jag kom hem blev det att fixa med olika saker och senare blev det att fixa lite kvälls mat. När vi hade ätit klart så fixade vi oss. Sen gick vi till våran pub för dom hade 90 tal teama då. Vi hade köpt biljetter långt innan. För Drömhus och Dr Bombay. Men han blev sjuk så då kom bandet Basic Element istället. Viste inte att Linda som var med i Big Brother var med där. Hon heter Rosin förut men nu heter hon Thelenius. Så det var kul att hon var där. Temat passar mig bra jag som är född 90 och det är ju så bra musik också.  Så blev att ta en drick och lite fika också där. Vi är där så sällan. Vi lyckades träffa dom också. Vi kom hem sent. Så vi la oss nästan direkt.   

 

                                                                                   

                         


Idag gick jag upp tidigt för att gå ner med tvätten. Dom hade fixa handtaget nu men inte maskinerna fortfarande. Medans jag väntade med det skulle bli klart. Fixade jag med bilderna och jag åt frukost. Jag kollade även på lite olika klipp. Sen fixade jag mig och sen gick jag upp med tvätten. Sen hämtade mamma mig. Vi åkte först ett ärende som mamma skulle göra och sen köpte vi en lite latte på macken. Sen hämtade vi min sambo på jobbet. Efter det åkte vi till polisen. För jag skulle fixa pass och id kort. För jag hade bokat en tid. Mamma fixade också det men hon hade inte bokat tid men fick komma in en då. Jag hade också tur att det var en som hade av bokat en tid så tidigt. annars hade jag fått väta länge. För det är fullt med tid fortfarande. Vi fick komma in tidigare. Så vi var klar snabbt. Vi åkte hem efter det. När vi kom hem drack vi kaffe och kollade på lite olika klipp en stund. Vi hade tänt lite ljus. För det var lite kallt inne. Senare blev det att fixa lite kvälls mat och sen blev det att ta en dusch. Efter det kollade jag på olika klipp. Senare blev det att kolla på tv Men jag ska sova snart. Jag är så trött i kroppen idag. Det nog för vi kom hem så sent och sen gick jag upp tidigt idag.   

           

                            Idag var det 11 år och 6 månader med min älskade Daniel.<33


   




Av Malin - 15 september 2022 21:00

Idag blev också att gå upp tidigt. Efter jag hade vaknat så blev det att fixa mig och sen fixade jag lite frukost. Jag kollade även på serie en stund. Senare blev det att cykla till jobbet och då var det soligt ute.  Solen var bara framme en stund. Det varit fullt upp idag. Det regnat till från idag. Men när jag skulle åka hem så regnade det inte som tur var. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Efter det blev det att kolla på olika klipp. Nu kollar jag på idol och sen ska jag sova. För jag börjar bli så trött nu. Snart är det äntligen helg också. Här kommer en söt höst bild på en katt. 

 

Av Malin - 14 september 2022 21:53

Igår gick jag upp tidigt. Efter jag hade vaknat så gjorde jag mig ordning. När jag var klar med det så blev det att fixa frukosten. Jag kollade även på serie en stund. Senare cyklade jag till jobbet och det regnade lite då. Det gjorde nästan hela dagen igår. Det var fullt upp igår. När jag slutade hade det slutat regna som tur var. Innan jag åkte hem handlade jag lite. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Efter det blev det att kolla på lite klipp och idol. Jag la mig rätt så tidigt igår. För jag blev så jätte trött igår kväll.   

   

 

 

         


Idag gick jag också upp tidigt. När jag hade vaknat så fixade jag mig och fixade frukost. Jag kollade även på serie en stund. Innan jag cyklade till jobbet så slängde jag skräp. Det var så kallt på morgonen. Det var fullt upp idag med. Efter jag hade slutat åkte jag hem på en gång. När jag kom hem var maten klar och tända ljus var framme. Pappa ljuset är tänd för första gången. Efter maten blev det att ta en dusch. Sen kollade jag på klipp och sen blev det att kolla på idol. Nu ska jag sova för jag är så trött redan nu.  

   

Av Malin - 12 september 2022 20:20

Igår gick jag upp tidigt för att gå ner med tvätten. När jag gick ner var det en som var där. Jag kom lite tidigare. Tur var dom klara nästan klara. Sen tog jag att handtagen var borta på dörren. Tur gick det att låsa i alla fall. Medans jag väntade på att den skulle bli klar så sova jag en lite stund till. Sen när jag skulle hämta tvätten fick jag inte upp dörren. Så fick be min sambo hjälpa mig och han fick upp den som tur var. När jag kom upp så hängde jag upp allt och sen fixade vi lite frukost och kollade på olika klipp. Senare kom mamma och hämtade mig. För jag skulle rösta. Efter det åkte jag hem igen. När jag kom hem blev det att fixa lite för handla lite tills måndag. När jag var klar blev det att fixa lite här hemma. Senar blev det att fixa kvälls mat och sen tog jag en dusch. När jag var klar med det så kollade jag på lite klipp. Sen har vi kollat på valet på tv. Senare la jag mig. Kollade inte på hela. För jag var så trött.  Bilden är i från lördags.     


Idag gick jag upp rätt så tidigt. Efter jag hade vaknat så fixade jag mig och sen blev det att fixa frukost. Jag kollade även på Gåsmamma. När jag var klar med det så fixade jag med lite olika saker. Sen kom mamma och hämtade mig. Vi gjorde lite olika ärenden och sen blev det att äta lunch på donken. Vi var så hungriga att vi mådde nästan ila. Vi åt frukost så tidigt idag. Efter det åkte vi hem till mamma och fixade lite med olika saker där. Senare åkte vi hämtade vår mat som vi har stor handlat. När jag kom hem blev det att fixa och packa upp allt. När jag var klar med det så fixade jag också med kvälls maten. Efter det kollade jag på lite klipp. Nu ska jag kollar på tv tills jag ska gå och sova. Jag ska sova snart. För jag börjar bli trött och är helt slut efter idag.     


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards