prinsessanmalin

Alla inlägg den 5 september 2022

Av Malin - 5 september 2022 21:55

Igår gick jag upp tidigt för att gå ner med tvätten. Innan jag gick ner så fixade jag mig lite. Dom är fortfarande trasiga. Men tur att det går att tvätta ändå. Medans jag väntade på att den skulle bli klar så fixade jag lite frukost och jag kollade på lite olika klipp. Senare blev att gå ner och hämta upp dom. När jag var klar med det så hängde jag upp dom. Efter det kollade vi på lite serie. Senare fixade jag med kvälls maten och sen kollade jag på lite klipp en stund. När jag var klar med det så tog jag en dusch. Efter det kollade jag på tv. Jag la mig en skaplig tid igår. Jag var så trött.  

      

  

Idag gick upp en skaplig tid. Jag är ledig måndagar nu. Så efter jag hade vaknat så fixade jag mig lite och sen gjorde jag även lite frukost. Jag kollade lite olika klipp också. Senare spelade jag in lite video. När jag var klar med det så gick jag ner och slängde skräp. Sen har jag fixat lite här hemma. Senare kom mamma med Pyret jag var hund vakt medans hund klippte sig. Hon riktig gnällspik och mamma gris. Hon köpte lite saker till håret som jag ville testa. Hon fått pengar för det. Hon har även lämnat lite saker som var mitt som har varit i förrådet. När Pyret hade åkt blev det att fixa lite kvälls mat och sen har jag ladda upp lite video. Jag har även kollat på lite olika klipp. Men nu ska jag sova hade jag tänkt.   

             


   

 

   

 

 

   

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards