prinsessanmalin

Alla inlägg den 22 september 2022

Av Malin - 22 september 2022 21:38

I tisdags gick jag upp tidigt. Efter jag hade vaknat så fixade jag mig. När jag klar med det så fixade jag frukost. Jag kollade på lite serie en stund. Senare cyklade jag till jobbet. Det var fullt upp i tisdags och en sen dag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter blev det att kolla på lite klipp och tv. Ja var så trött i tisdags kväll så jag la mig skapligt då.  

 


I ondags gick jag också upp tidigt. När jag hade vaknat så fixade jag mig och fixade frukost. Jag kollade på lue klipp och serie en stund. Senare så cyklade jag till jobbet. Det var ganska fullt upp och en lång dag. Det var så soligt och varmt igår. När jag kom hem fixade vi med kvälls maten. Efter jag hade ätir blev det att kolla på klipp och tv. Jag la mig inte så sent igår heller. För jag var så väldigt trött då. Bilden är tagen på morgorn. 

  

Idag torsdag så gick upp tidigt. När jag hade vaknat så fixade jag mig och fixade lite frukost. Jag kollade även på lite olika klipp. Senare cyklade jag till jobbet. När jag cyklade var det så kallt ute. Det var till med frost ute i morse. Men senare blev det så varmt ute. Det var fullt upp och en rätt så lång dag. När jag kom hem fixade vi med lite kvälls mat och det fick bli pannkakor idag. Efter det kollade vi på olika klipp och sen fick det bli tv. Jag ska när som helst sov hade jag tänkt. För jag börjar bli så trött. Jag tog finna och coola bilder idag på morgonen.   

       

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards