prinsessanmalin

Alla inlägg under oktober 2016

Av Malin - 14 oktober 2016 22:15

I morse var man lite trött men det gick över snabbt. Sen fixade jag mig och sen åt jag lite frukost. Efter cyklade jag till jobbet. Det var så kallt ute idag. Jobb dagen gick bra. Jag fick gå hem tidigt idag. För det var så lugnt på jobbet idag. Så jag möte Danne på stan och vi handlade lite gott till helgen. Vi köpte dom nya popcornen men den andra var slut. Får testa den en annan gång. Sen gick vi hem och då lagade vi tacos. Efter det tog man en dusch. Senare har det bara var mys fram tv med lite gott och tända ljus. Nu får ni ha en riktigt trevlig helg alla.  

         

Av Malin - 13 oktober 2016 21:36

I morse var man trött. Fast man gick och la sig tidigare igår. Men jobb dagen gick bra och fick jobba över en liten stund bara. Efter jag hade slutat möte jag Danne på stan. Vi var och handlade lite. Sen när vi kom hem lagade vi kvälls mat. Sen har det bra varit lugn kväll med lite tända ljus framför tv. Söta Truls i sin vagn. Somnade lite i soffan förut och nu blir det att gå sov. Så man blir frisk någon gång. Dricker alveden varje dag också.  

     

Av Malin - 12 oktober 2016 21:16

I morse vaknade man av att man är förkyld. Det kommer alltid på fel dagar. För det många av mina jobba kompisar är det. Men vi jobbade på bra dom som var där. Fick jobba lite över idag med. Efter jag hade slutat möte jag Danne på stan och sen gick vi hem direkt. Senare när vi kom hem lagade vi mat och sen tog man en dusch. Senare till kvälls melliset blev det varm choklad och en sockerkaka. Sen myser vi med tända ljus framför tv. Nu blir att sova är så trött.  

 

Av Malin - 11 oktober 2016 22:12

I morse var man lite trött. För det så mörkt ute nu ockå. jobb dagen gick bra men fick jobba lite över idag. När man kom hem kom mamma hit också. Vi fixade lite saker och sen när hon åkte hem lagade vi kvälls maten. Efter har bara varit en lugn kväll. Tände ljuset som jag fick av min jobba kompis förut. Känns som jag börjar bli förkyld. Blev helt plötsligt snorig. Hoppas det går över när jag vaknar imorgon. Så det blir att gå sova när som helst.  

   

Av Malin - 10 oktober 2016 21:05

I morse var man lite trött. Men jag mådde bättre idag när jag vaknade. I morse var det skönt att ta på sig varma kläder. I morse hade inte alla tivoli bilar åkt än men dom var bort när jag skulle gå hem. Jobb dagen har gått bra och fort. När man kom hem tog man lunt en stund och sen blev det att laga mat lite. Efter det bakade vi två sockerkakor. För vi behövde bli av med lite ägg. Sen har det bara varit en lugn kväll fram för tv med lite sockerkaka till det. 

     


Av Malin - 9 oktober 2016 21:39

I morse tog vi sovmorgon och sen fixade vi oss. Efter åt vi lite frukost och sen gick vi slängde skräp. Sen gick vi ner till stan och kollade runt på sista dagen på tivolit lite och sen tog vi en fika med en kompis som vi träffade på. Det blev kaffe latte och chokladmuffins. Vi träffade även på Frank Andersson i lilla Strängnäs hehe. Han är en brottare. När vi var på väg hem blev det regn. När vi kom hem blev det bara ta det lugnt. Jag köpte även ett gåband som jag villa ha länge av en som bor nära oss och vi känner en av dom som sålde den. Så jag blev så glad över den och den är rosa. Så skönt nu kan man börja träna hemma och så cyklar man till jobbet. Senare åt man kvälls mat och sen tog man fram kläder tills i morgon. Senare tog man en dusch och sen åt man lite gott. Fick ont i halsen idag och igår var även lite snorig igår kväll. Det var nog för det var så kallt ute igår. Fick lite träningsvärk också. Blir att gå sova snart. Är lite små trött redan.  

   

Av Malin - 8 oktober 2016 21:57

I morse gick vi upp skapligt och fixade oss. Efter det åt vi lite frukost. Sen gick vi ner till våran marknad som var på stan. Vi var med kompisar. Vi åt en sen lunch på stan och vi var borta hela dagen. Vi kom hem på kvällen och vi var helt slut i kroppen. Vi var så kalla också. Det var inge skönt väder idag. När vi kom hem byte vi om till mys byxor och kollade på film med lite gott också. Det blir att gå sova snart är helt slut och är så trött. Men är nöjd med allt för denna dagen.  

 

Av Malin - 7 oktober 2016 21:31

I morse fick jag lite sovmorgon. Jag fixade mig och åt lite frukost. Sen åkte jag hämta ut pengar innan jag åkte till jobbet. Jobb dagen gick bra men hade lång dag idag. Efter jag hade slutatb möte jag Danne och en kompis på sant. Sen efter när man var hemma stund gick vi ner till tivolit och kollade lite där. Vi åt lite mat ute på stan också. Sen gick vi och handlade lite. Efter gick vi hem. Då tog jag en dusch när vi kom hem och nu kollar vi på idol. Vi åt även lite gott också. Vi har tända ljus också. För det blåste kallt ute idag. Det blir att gå sova snart har fullt upp hela helgem och så är jag så trött nu. Nu säger jag trevlig helg på er alla.  

       

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards