prinsessanmalin

Alla inlägg under februari 2017

Av Malin - 11 februari 2017 20:34

I går var det rätt lugnt på jobbet. Det var så kallt också. Jag hade en sen dag går också. När man kom hem vara bara skydda sig att äta lite och ta en dusch. Sen fixade man sig lite snabbt. Efter det fick vi gäster som firade älsklingen lite. För han fyller på söndag. Vi fikade och massa annat gott. Vi kollade på filmer och det blev rätt sent. Så man gick la sig direkt när alla hade åkt hem.  

  

Idag gick vi upp skapligt tid. Jag diskade lite det som blev från igår. Sen kom svärfar Dannes två bröder hit. Så vi fikade lite. När dom hade åkt blev det äta lite sen frukost. Senare kom mina föräldrar och moster hit. Även Dannes andra bror kom då också. Senare kom svärmor och Dannes syster med sina barn. När alla hade åkte hem blev det fixa en mat som gick snabbt. Var så hungrig. Har mest blivit fika idag. Nu är man helt slut. Nu myser vio fram för mello med lite gott som han fick i paket. Snart ska vi kolla på QX Gaygalan.   

     

Av Malin - 9 februari 2017 21:08

I morse var man så trött. Men jobb dagen gick bra och jag hade en kort dag idag också. Idag var det så kallt när inte solen inte vill komma fram. Efter jag hade slutat så var jag tvungen att hämta ut älsklingens present och sen vart jag så sugen på en glass. Så jag köpte det och sen gick jag hem. När man kom hem tog man det lugnt en stund och senare blev det laga lite tacos. Sen har vi fixat här hemma tills helgen och så har vi bakat lite. Sen har det bara varit lugn kväll fram tv och snart blir det att gå sova är redan trött.  

   

Av Malin - 8 februari 2017 21:23

I morse var man lite trött. Jobb dag gick vi till skogen i solen men det var så kallt. Efter lunch på rastenn fick man lite efterrätt av en jobba kompis. Hon bjöd på det för hon fyller år idag. Tack så mycket det var gott och grattis på dig igen. Jag hade en kort dag idag också. Jag åkte och köpte lite mellis som jag åt medans jag gick hem. Den ena kaffet sparade jag till i kväll. Senare efter kvälls maten blev det att stada och fixa lite här hemma. Sen blev det att ta en dusch. För stund sen blev det kvälls mellis. Man tänt lite ljus för det ska bli varmare här inne och för mormor som skulle fyllt 75 år idag. Snart blir det att gå sova och det ska bli skönt.   

                   

 

I dag skulle mormor ha fyllt 75 år om hon hade levt kvar. Hoppas hon har en bra födelsedag där uppe. det känns jobbigt att hon inte finns kvar med oss men det känns skönt att hon är med morfar i minneslunden. Så nu får dom vara tillsammans igen.     

Av Malin - 7 februari 2017 21:42

I morse var man lite trött. Jobb dagen har varit lugn och hade en kort dag idag. Efter jag hade slutat så gjordet jag lite ärenden och sen tog jag en promenad hem i solen. För det gick fortare att gå än att vänta på bussen. När man kom hem fixade man lite här hemma. Sen blev det att kolla lite på serie och äta lite mat medans vi tittade på serie. Senare har vi kollat på bra tv program och åt lite kvälls mellis. Nu blir det att gå sova lite.  

     

Av Malin - 6 februari 2017 21:53

I morse var man små trött. Det kom massa snö när man väntade på bussen. Idag på jobbet har det varit lugnt och jag hade en kort dag idag. Efter jag hade slutat hämtade mamma mig. För gjorde vi ett ärenden och sen åkte vi till min tandläkare. Jag hade fina tänder som vanligt och inga hål. Fick en tandborste av henne också. Efter det blev det gör fler ärenden. Jag köpte den tre nya drickorna också. Sen har man så snäll föräldrar som hade gjort lite mat låder till oss. Så det blev att äta det idag. För jag kom hem rätt sent idag. Efter maten byte man om till natt kläderna. Nu tittar vi på Paradise hotel 2017 som började nu i kväll. Sen blir det att försöka sova lite. Så man orka gå upp i morgon.  

             

 

Av Malin - 5 februari 2017 20:07

I går kväll var vi med en kompis. Vi kollade klart på mello och gick vi till Zatine en krog. Jag drack en red bull där. Vi träffade även på Oliver Ingrosso. Men tyvärr blev inte bilden så bra på mig för vi var tvungen ta med blixten också. Vi hann inte ta ny heller han var så snabb ocj gick väg. Vi kom hem vid tre och då gick vi la oss. Idag har varit en lugn dag. Jag bara slö tittat på tv. Efter som inte älsklingen mår inte så bra just nu. Hoppas han mår bra snart igen. Har även handla liten på morgonen åt älsklingen och saker till helgen. Svärfar var så snäll och körde mig. Tack så mycket för det. Senare tog man fram kläder tills imorgon och sen åt man lite kvälls mat. Efter det blev det en skön dusch och natt kläderna har varit på hela dagen. Det har varit rätt seg dag idag. Det blir att gå sova tidigt i kväll för en gång skull.   

              

Av Malin - 4 februari 2017 20:13

I morse tog vi lite sovmorgon och sen åt vi lite frukost. Efter det fixade vi oss och sen gick vi ner till stan. Vi gick runt i affärer och sen tog vi en lite fika med en kompis. För hon ska åka på en resa rätt länge så det var därför. Vi träffade även andra kompisar en stund och sen gick vi hem. När vi kom hem fixade vi lite mat och sen tog vi lugnt en stund. Nu tittar man på mello 2017 så klart och äter lite gott. Senare blir det att vara med en kompis.  

   


Av Malin - 3 februari 2017 22:58

I morse var man så trött. Det var så kallt idag också. Men jobb dagen gick bra och den var lång idag också. När man hade slutat så såg man attdet kom massa snö igen. När man kom hem tog man en dusch och sen fixade sig. Senare blev vi hämtad av en kompis. För vi skulle fira en annan kompis som fyller år idag. Vi åt tacos och annant gott. Sen fixade min kompis mitt hår också. Sen körde han hem oss senare på kvällen. Tack så mycket alla för i kväll och att vi kunde åka med dig dit. När man kom hem byte man om till natt kläderna. För det blir att gå sova snart är så trött nu. Nu får ni alla ha en trevlig helg alla. 

             

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards