prinsessanmalin

Alla inlägg den 26 februari 2017

Av Malin - 26 februari 2017 22:18

Igår var det fullt upp. Vi gick upp på tidigt och fixade oss. Sen blev vi hämtad av en kompis och sen hämtade vi en till en kompis. Sen åkte vi till stockholm. Vi var där och shoppade en hel dag och åt massa gott. Vi var en snabbis på ikea också. Vi kom hem sent så vi kollade på film och sen gick vi la oss. Vi var helt slut i kroppen. Därför blev det ingen blogg igår. Bilderna är från igår. Var tvungen att ta kort på små gulliga kakor som var i ett fönster. Sen träffade vi även på frisör Bobby han brukar klippa kändisar också. Tack så  mycket alla vännerna för en toppen lördag.  


Idag tog vi sovmorgon och åt vi lite frukost. Sen kom mina föräldrar hit och hälsade på. Dom tog med sig pappas ny bakade bullar. Sen fixade vi lite olika saker. Tack så mycket för det goda fikat. Senare åkte vi hem till våran kompis vi skulle hämta en sak där. Sen bjöd dom på mat och kaffe. Tack så mycket för det. När vi kom hem fixade vi med sovrummet och sen tog man fram kläder tills imorgon också. Efter det tog man en dusch och tog på sig nattkläderna. Nu håller vi på se en film och sen blir det att försöka sova lite. Men vi har haft en toppen helg.  

     

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards