prinsessanmalin

Alla inlägg under februari 2017

Av Malin - 19 februari 2017 21:33

I morse tog vi lite sovmorgon. Efter man hade vaknat så fixade man sig lite och tog fram lite kläder. Sen gick man ner och tvättade lite kläder. När man kom hem upp igen blev det att fixa lite frukost. Senare gick man ner och hämtade tvätten. sen byte vi rent i sängen och tvättade dom andra vi hade på förut. Så det ska bli mysigt att krypa ner i den ny bäddae sängen. Sen så har vi bara fixat lite här hemma och tagit det lugnt. Så det blev en fixar söndag idag. Efter det fixade vi med kvälls maten och sen blev det ta en dusch. Efter det tog man på natt kläderna och kollade lite på tv med lite mellis också. Nu blir det att försöka sova lite. I morgon blir det att gå upp tidigt.  

 

Av Malin - 18 februari 2017 20:43

I morse gick vi upp en skaplig tid. Vi fixade oss och åt lite frukost. Sen kom mamma och hämtade oss. Vi skulle stor handla idag. Vi handlade på lite olika ställen och sen blev att äta lite lunch. Vi hittade lite nya saker också. Såå då blev jag så glad. När vi kom hem packade vi upp allt och sen drack vi lite te. Senare fixade vi lite varma mackor till kvälls maten idag. Efter det har det bara varit en lugn kväll. Vi kollade för en stund sen på mello. Senare blir det att sova lite.  

             


                                               6 hela underbara år med min  underbara Daniel.<33


Helt galet vad åren och månaderna går så fort. Mer år ska det bli med dig. Jag kom på det nu att var våran 6 års dag idag. Jag som brukar veta sånt innnan hehe. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går också. pussar och kramar till dig min fästman Daniel från fästmö Malin.   

Av Malin - 17 februari 2017 21:48

I morse var man lite trött. Jobb dagen var lång. Tur hade vi fint väder idag. Efter man hade slutat mötte man en kopmpis och Danne. Vi åkt hem till oss för han skulle hämta sin halsband som han glömde här sist. Sen gick våran propp ström gick sönder också. Första gången den gör det här hemma. Mamma kom för hon hade några över hemma. Tack så mycket mamma för hjälpen. När mamma hade åkt vi in till stan igen åt lite snabbt. För det blev så sent efter det med proppen, Sen åkte jag och Danne hem igen. När vi kom hem blev det bara tv my och snart blir det att sova lite. Nu säger jag trevlig helg på er alla fina där ute.  

 

Av Malin - 16 februari 2017 21:44

I morse var man så himla trött. Jag fixade mig som vanligt. Sen spelade jag in det är mina svar på fakta om mig/frågestund och jag ladde upp den för en stund sen. Hoppas ni gillar att se på den. Efter det var jag tvungen att gå till bussen. Jobb dagen var kort idag och det var rätt kallt ute idag. Det kom regn idag också. När man kom hem blev det lite mellis var så hungrig idag. Senare blev dey fixa lite kvälls maten. Sen blev bara lugn kväll fram för tv med lite kvälls mellis. Nu blir det att försöka sova lite. För imorgon är det sista jobb dagen sen tar vi helg. Super skönt ska det bli.  

 

 

Av Malin - 15 februari 2017 20:26

I morse var man lite trött. Jobb dag var mysig. vi var skogen och har nästan varit ute hela dagaen idag. Vår solen var så varmt och skönt idag. När vi kom hem tog vi det lugnt en stund och senare fixade vi lite med kvälls maten. Efter det tog man fram kläder tills imorgon och sen blev att ta en dusch. Efter det tog man på sig natt kläderna och myser fram för tv med lite kvälls mellis. Det bara två dagar kvar och sen blir det att ta helg. Det ska bli så skönt är så trött. Snart blir att gå sova också.   

 

Av Malin - 14 februari 2017 20:38

I morse var man lite. Jobb dagen gick bra och dagen var kort. Vi gjorde ett äreden innan vi gick hem. Vi tog det lugnt en stund när vi kom hem. Sen lyxade vi till lite med våfflor efter som det är alla hjärtans dag också. Det var så länge sen vi åt det också. Så vi har inte firat så mycket på denna dag. Det gör inget. Vi bara tagit det lugnt. Sen blev det tv mys hela kvällen med lite popcorn.  

                                                   Glad alla hjärtans dag alla mina Blogg vänner hoppas att ni  

                                              alla får en riktigt mysig alla hjärtans dag nu.     

   

                                 Glad alla hjärtans dag idag önskar Truls med familj.    

Av Malin - 13 februari 2017 21:57

I morse var man så trött. Jobb dagen gick bra. Det var skönt väder idag soligt och fint. Jag hade kort dag idag. Jag tog en promenad och gjorde mitt ärenden. Sen tog jag bussen hem. När man kom hem blev det att äta lite mellis och senare blev det att fixa lite mat. Efter det byte man om till natt kläderna. Sen har bara varit mys fram för tv med lite kvälls mellis. Nu blir det att försöka sova lite.  

     

Av Malin - 12 februari 2017 21:49

I morse tog vi en lång sovmorgon och hoppas man nu kan sova i natt hehe. Sen var det bara att gå upp för tvätt tiden väntade också. Efter åt vi lite frukost. Senare när tvätten var klar hängde vi upp det på tork. Efter det slängde vi skräp och sen tog vi en promenad till stan för det var så soligt ute. När vi kom till stan blev det fika en tårta och kaffe. Efter  som det är älsklingen födelsedag idag. Vi ville firar det med tårta och vi ville inte köpa en stor efter som det var bara han och jag idag. Det var mysigt det var länge sen vi fikade själva. När vi kom hem tog vi det lugnt en stun och sen fixade vi med maten. Senare tog man fram kläder tills imorgon och sen blev det att ta en dusch. Efter det tohg man på sig natt kläderna och sen blev tv mys hela kväll med lite gott. Snart blir det att försöka sova lite. Så att man orkar gå upp imorgon.  

   

                                 Grattis älskade Danne på din födelsedag hoppas du har

                               haft en bra dag med mig. Jag älskar dig puss och kram.    

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards