prinsessanmalin

Alla inlägg den 17 juni 2015

Av Malin - 17 juni 2015 22:26

I morse blev det att cykla till jobbet idag igen. Jag åt frukost när jag kom dit och jag såg att låg en gullig blomma och väntade på mig som jag hade fått av en av barnen. Fick fin teckning också som jag inte kommer att vissa. Fick även den här fina ljus lyckan med lite annat fint som låg i påssen. Tack så mycket. Senare efter frukost gick vi till skogen. Eller vi tog en promand och plockade blommor tills i morgon. Efter lunch var det lugnt. Efter jag hade slutat så hämtade mamma oss. För vi skulle stor handla. Först åt vi mat på mcdonalds. Sen gick Robert och Daniel på puben med en kompis. Jag orkade inte gå dit idag. Medans dom var där så gjorde jag två video. En haul från dreamhack och en som jag prata om vad vi gjorde. Jag laddar nog upp dom i morgon tror jag. Nyss provade jag den här nya drickan och kakorna. Truls tycke kakorna var gosiga haha. 

             



Av Malin - 17 juni 2015 21:58

Vi kom hem i måndags kväll och jag varledig tisdag som tur var. Vi var tvungna att åka tidigare hem. Det var fullt upp igår. Vi vakna rätt sent och gick på stan efter vi hade ätit frukost. För det var fint väder. Vi träffa några vänner där och vi åkte till ställe där jag var på smink kväll. Vi fikade lite där och fixade lite saker. Dom körde hem oss. Tack så mycket- För mamma skulle lämna katten och hämta en present som jag hade köpt till pappa. Vi tog en promenad till en lärare också. efter det åt vi kvälls mat och sen gick vi till stan. Vi träffa en kompis och gick upp med hans hundar och sen handla vi lite. Efter gick vi hem. Det blev för sent att blogga då igår. Här kommer det några bilder på mig och olika kändisar. Jag kommer lägga upp bilder från dreamhack lite då och då. Då man inte kan lägga ut så många.  

                   


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards