prinsessanmalin

Alla inlägg under september 2014

Av Malin - 30 september 2014 21:46

I morse åt jag frukost på jobbet. På jobbet har det varit lugnt. Efter jag hade slutat så hade jag bråttom hem. För röda korset skulle titta på vårat bord. Men dom var inte intresserad av den. Så det var synd. I lördags när jag gick såg jag en död ekorre. Stackars ekorren. Den hade inge huvud heller. Jag såg den nästan inte. Jag var nära på att gå på den. För den låg på trottoaren. Så man blev lite rädd där. Undra om det var den ekorren som är lite tam. Vi har en som brukar vara här hela tiden. Hoppas det inte är den. Det verkar inte ligga kvar du nu. För jag såg den inte någ mer än lördagen.  


 
  

Av Malin - 29 september 2014 20:15

I dag åt jag frukost på jobbet. Det var många som är sjuka från mitt jobb i dag. Så det har varit en lugn dag på jobbet. Vi hade fint väder också. Efter jag hade slutat så möte Jag på stan. Vi var tvungna att göra lite ärenden på stan. Vi fikade lite som vi köpte i affären och åt ute i solen. Massa mys var det. Jag slutade så tidigt i dag. När vi kom hem så kom vårna kompis hitt också. Hon skulle vissa lite saker. Nu blir det bara mys framför tv. Jag åt nyss lite yoghurt och lite flingor. Jag var så hungrig. Snart blir det natti natti för min del. I morse tog jag en ny selfie bild på mig som jag inte gör så ofta längre. Man måste ju una sig det i bland.  

 

Av Malin - 28 september 2014 20:42

I morse när jag vaknade så åt vi frukost och sen tog man en dusch. Sen kom mamma hitt och fixade lite saker. Till kvälls maten åt vi tacos. För en stund sen var vi på bio. Vi var på bio med Robert S och tre stycken andra. Filmen hette The maze runner. Den liknar The hunger games säger folk som har sett den. Men det har jag inte sett. Jag vill se den. Den vi såg var jätte bra men den slutar som det ska komma en till. Den var lång också. Vi hade biljetter med oss som Danne hade vunnit förut och så hade vi present kort som vi kunde köpa popcorn och dricka för. Biljetten räckte till vip platserna som vi har fått på våran bio. För dom ahr byggt om. Det första gången vi där sen dom bygge om. Så det var kul och se hur den såg ut nu. Nu ska vi se på en av skräckisarna som vi lånade av våran kompis i fredags. 

the  

Av Malin - 27 september 2014 20:20

I går vart det fullt upp. Jag började med att ha lite sovmorgon och åt god frukost. Jag lyxa till det när man hade gott om tid på sig. Sen jobbade man lite och jag slängde lite skräp där som vanligt. Pappa hade kommit förbi i går när jag hade jobbat. Han hade köpt massa olika gott saker till oss. Han köpte det för vi hade 3 år med förlovningen i onsdags. Tack så mycket världens bästa pappa. Vi provade drickan vi fick av han och den var så god. Sen blev det tidig kvälls mat. För vi skulle hem till kompisar och se på skräck filmer. vi gjorde chokladpudding och åt massa gott. Det var länge sen man åt det. dom bjöd på olika saker och vi med som vi kunde mumsa på. Vi gick dit och hem. Skönt med kvälls promenda i bland. I torsdags natt blev jag förkyld. Så nu är man jätte snorig. Jag som hade blivit bra från förra gången jag var sjuk. I morse myste man med min Truls bebis och det alltid lika mysigt. I dag skulle Danne jobba lite och sen var vi med en kompis på stan. Jag gick och möte Danne när han hade lite rast och då gick vi till en barn loppis. Jag hittade dom här snygga skorna som var i min storklek. Så jag hade tur att det fanns det där. När Danne var lite på rast så åt vi ute. Efter det började han jobba lite igen och tog gick vi själva en stund. tur jag hade som behövde gå själv på stan medans jag väntade på Danne. När han kom tillbaka gick vi mer i affärer och sen ringde mina föräldrar och undrade om vi villle följa med i våra nya affär till som vi har fått utanför stan och det ville vi. Så man har hitta massa fint i dag. Sen blir det nog att se på film efter fångarna på fortet och äter massa gott. Vi lånade två filmer av våran kompis som vi var hos i går. Jag fick låna en katalog också. Tack för i går och i dag. För vi var med samma person i går och i dag. Det blev ett långt innlägg i dag. Hoppas inte gör något. Jag orkar inte gör två styckna i dag. 

         


Av Malin - 25 september 2014 21:44

I dag åt jag frukost på jobbet. Det har varit lugnt på jobbet. Vädret var inte så skönt. Efter jag hade slutat så möte jag en kompis. För vi skulle hem till en som jobbar med smink. Hon sålde massa smink och produkter. Hon sålde lite annat också. Så det var kul att gå på det. Min kompis frågade om jag gillar smink och sånt och det gör ju. Jag blev så glad att hon frågade just mig. Vi fick prova lite olika drickor också. jag köpte en produkt och du fick jag en sminkborste på köper. Det var bara för dom skulle sluta sälja juste den. Så hon fick inte sälja den. Så det var ju snällt. Jag fick olika prov sminborstar också. Sen träffade vi Danne och ena annan kompis. Vi gick till en ny affär som öppnade i dag. Vi fick smaka godis där och mycket folk var det där. Efter det handlade vi. Sen följde den ena kompis hem till oss en stund och nu är det en lugn kväll. Jag hoppas jag inte håller på bli sjuk i gen. För jag har nyst fler gånger nu på kvällen. Tack alla för en kul dag i dag. Skönt att det fredag i morgon och efter det blir det helg. Jag längtar till det blir helg.  

 

Av Malin - 24 september 2014 20:21

I dag åt jag frukost på jobbet igen. Brukar inte göra det på onsdagar. Jag behövdes i dag. I dag var det skog dag. Jag var där liten stund och sen behövdes jag vara med dom små. Jag dukade och tog ut vagnarna. Jag fick natta lite barn också. Det alltid mysigt. Men det är så kallt bara ute. Det var mulet och lite små regn. Efter jag hade slutat möte jag älsklingen och några kompisar. För vi skulle på sista ungdomsgruppen. Det lite tråkigt att det var det. Men det kanske börjar igen. Dom bjöd oss på restaurang. Tack så mycket det var gott. Skönt vi slapp laga mat i dag. Jag trodde vi skulle få fika bara. Jag fick den här fina lysrosa hårbandet av min kompis som har varit på semester. Jag visste inte att jag skulle få det. Tack så mycket. Jag fick Paket av min älskling också. Dom här fina lådorna fick jag av han. Jag fick det nog för det är våran förlovnings dag i dag. Tack så mycket älskling. Jag älskar dig så mycket. Jag fick en halv chokladkaka också haha.  

   

Av Malin - 24 september 2014 06:19

                    I dag har jag och min underbara fästman Daniel varit förlovade i 3 hela år.<33  

 

Jag kommer i håg den dagen vi förlovade oss. Den var helt magiskr underbart. Vi hade varit tillsammans i 7 månader när vi förlovade oss. Vi vart bjudna på lyx mat av mina föräldrar och så fick vi fina presenter. Tack så mycket alla. Synd så finns inte den restaurangen kvar längre, Jag älskar dig så grovt mycket. Vi kommer alltid att vara fästman och fästmö tillsammans. Det står våran namn upp skrivet på våran hjärtan. Vi båda har våra dåliga dagar i bland. Men vi kommer alltid att ställa upp för varandra som natt till dag. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om oss. Sjukt många pussar till dif min söta fästman från din Malin.  



Av Malin - 23 september 2014 21:04

I dag var det riktigt kallt ute. Det var bara 4 grader när jag skulle cykla till jobbet brr. Jag åt frukost på jobbet i dag med. På jobbet var det rätt så lugnt. För en stund sen gjorde jag den här höst bilden på mig. För det passar ju bra nu. För det är verkligen höster väder ute nu.   

 


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards