prinsessanmalin

Alla inlägg den 23 maj 2022

Av Malin - 23 maj 2022 21:28

I fredags gick jag upp tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig. Det var regn väder när jag vaknade i fredags. Så inge kul väder. När jag hade fixat mig klar blev det att fixa lite frukost och kollade lite på klipp en stund. Sen blev det att ta på sig regn kläderna och cykla till jobbet. Jag tänkte ta bussen efter som det skulle regna hela dagen. Men jag tog cykel ändå. Det var ganska lugn dag i fredags. Jag slutade ganska tidigt fredags. När jag skulle hem hade det slutat regna som tur var. Jag köpte hem lite kvälls mat i fredags. Efter jag hade ätit blev det att ta en dusch. Sen blev det bara kolla klipp och tv tills jag skulle sova. Jag la mig rätt skapligt fredags. Jag hade även namnsdag i fredags.  


 

                                                             Jag heter även Caroline.<33       

I lördags gick vi upp tidigt. Efter vi hade vaknat gjorde jag mig ordning. När vi klara sen gick vi till stan och träffade kompisar. För vi hade kulturdagen på våran stan. Vi köpte även lunch. Vi var nästan hela dagen på stan. Det skulle ha blivit regn men det blev aldrig det som tur var. När jag kom hem var jag lite trött i fötterna. När jag kom hem kollade vi på film en stund. Senare blev det att fixa något lite att äta. Efter det kollade jag på tv och sen la jag mig.   

       

    

I söndags sov vi ut lite. Efter jag hade vaknat fixade jag mig lite. Sen blev det att fixa lite frukost och jag kollade även på klipp en stund. Sen blev det att gå ner med tvätten och slänga skräp. Det var fint väder idag och det skulle varit regn men det blev inte så. Efter det har jag mest tagit det lugnt och kollat på olika klipp. Jag har även tagit fram kläder tills idag. Senare blev det att fixa kvälls mat och sen blev det att ta en dusch. Sen blev det att kolla på klipp och tv tills jag skulle sova.   

         


Idag gick upp tidigt. För att jag började tidigare idag. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och se tog jag det lugnt en stund. Det var fint väder idag. Sen cyklade jag till jobbet. Det varit en rätt lugn dag idag. Jag slutade tidigt idag. När jag var på vägen hem fasande bron lite. Så jag fick stå där stund tills dom hade fixat den. Sen gick jag gjorde olika ärenden innan jag åkte hem. När jag kom hem kollade jag klipp en stund och sen blev det att fixa kvälls mat. Efter det blev det att kolla på lite olika klipp. Nu ska jag sova hade jag tänkt.  

                 


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards