prinsessanmalin

Alla inlägg den 15 maj 2022

Av Malin - 15 maj 2022 20:31

I fredags gick jag upp rätt så tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att göra mig ordning. När jag var klar med det fixade jag lite frukost. Jag kollade även på serie en stund. Sen cyklade jag till jobbet. Det varit soligt och ibland gömde solen sig. Då blev det kallt vissa stunder. Det var ganska lugn dag i fredags. Jag kunde gå lite tidigare också. Innan jag åkte hem så handlade jag lite. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Efter det blev det att ta en dusch och sen kollade jag på klipp. Senare kollade jag på tv tills jag skulle sova. Jag la mig rätt skapligt i fredag. För jag var så trött och det skönt att sova tidigt ibland.  

   

         


Igår gick jag upp rätt så tidigt. Efter jag hade vaknat fixade jag frukost och sen kollade jag på lite klipp en stund. Senare fixade jag mig. Efter det hämtade mina föräldrar mig. Vi åkte kollade på en loppis och sen handlade vi lite. vi köpte även lunch på Willys kiosken. När jag kom hem skulle jag tvätta. Men någon tvättade på våran tvätt tid. Jag fick vänta några timmar tills den var klar. Kunde inte komma in där. Innan jag kunde tvätta så slängde jag skräp.

Det var soligt på dagen och senare kom det regn. Senare kollade jag på klipp och sen blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det kollade vi på en film. Senare kollade vi på Eurovision. Vi kollade inte på hela efter som den slutade så sent. Men man fick ändå veta vem som vann dagen efter. Sverige fick bra poäng också.   

     


Idag gick jag upp en skaplig tid. Efter jag hade vaknat blev det att fixa frukost och kolla på lite klipp också. Det varit soligt idag. Sen fixade jag mig lite. Sen har jag fixat lite här hemma med olika saker och sen drack vi lite kaffe också. Senare fixade jag med kvälls maten och sen blev det att ta fram kläder tills i morgon. När jag var klar med det blev det att ta en dusch. Jag kollade på klipp förut och nu kollar jag på serie. Men nu ska jag sova hade jag hade tänkt.   

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards