prinsessanmalin

Alla inlägg den 29 april 2022

Av Malin - 29 april 2022 21:33

I onsdags fick jag gå upp tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen blev det att göra frukost också. Jag kollade även på ett klipp. Sen blev det att ta cykel till jobbet. För jag började tidigare också. Det var så kallt på morgonen. Det varit fullt upp hela onsdagen. Det var även en sen dag i onsdags. När jag kom hem blev det att fixa kvälls maten och sen kollade jag bara på klipp. Jag la mig rätt tidig då. För att jag var så trött.  

 


Igår gick jag också rätt tidigt. För jag började tidigt igår med. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen blev det att fixa frukost. Jag kollade lite på klipp också. Sen blev det att ta cykel till jobbet. Det så kallt på morgonen fast det sol ute. Det var fullt upp igår med och sen dag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att kolla på klipp bara. Jag la mig rätt skapligt igår med. För jag var så trött. Bilden är tagen när jag var på väg hem. 

  

Idag gick också upp tidigt. För att jag började tidigare. Efter jag hade vaknat blev det att göra mig ordning och sen fixade jag lite frukost. Jag kollade också på ett klipp. Sen blev det att åka till jobbet. Det var kallt men soligt idag med. Det var ganska lugnt idag. Så idag kunde jag gå hem lite tidigare. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och kollade också på ett klipp. Efter det tog jag en dusch. Nu kollar jag på tv till jag sova. Blir nog att sova snart. Börjar bli trött nu. Så nu säger jag trevlig helg och god natt till er alla.  

 

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards