prinsessanmalin

Alla inlägg den 24 april 2022

Av Malin - 24 april 2022 22:04

Igår gick jag upp rätt så tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa lite frukost och jag kollat på olika klipp en stund. Senare fixade jag mig och sen slängde jag lite skräp. Sen tog jag cykel och åkte till en secon hand butik. Det började så klart att regna då när jag cyklade och blåste. Efter det träffade jag kompisar. Vi skulle äta glass. Dom hade öppnat vid hamnen i helgen. Dom har även byggt om den. Vi åt glass fast det regnade lite. Så vi trotsade det fast det regnade hehe. Men det var lite kallt ändå. Men dom hade värme där vid taket. Dom hade tak. Dom hade även fått in lite nya glassar. Sen gick vi affärer och en promenad. För det slutade regna lite senare. Sen skydda jag mig hem medans det inte regnade. För det var sol på morgonen. När jag kom hem blev det att ta det lugnt en stund och senare blev det att fixa kvälls maten. Senare blev det att kolla på tv och jag la mig rätt tidigt igår.  

         


Idag gick jag upp tidigt för att gå ner med tvätten. Den ena tvättmaskinen var trasig igen. Så jag fick gå flera gånger igen. Jag la mig inte igen denna gång. Jag tog en dusch och fixade mig. Efter det fixade vi lite frukost och kollade på lite klipp en stund. Sen kom mina föräldrar och hämtade oss. Pyret var med. Först köpte jag chips medans vi ändå skulle till den kiosken. Sen gick vi på loppis och sen åkte vi till Tuna park. För jag hade lite present kort där och så behövde jag nya skor. Vi fikade mackor först. På vägen hem köpte vi milkshake. Jag tog choklad smak. På loppisen också så vann pappa godis. När vi kom hem blev det att ta det lugnt en stund. För jag blev så trött när jag kom hem. Senare fixade jag med kvälls maten. Efter det har jag bara kolla på olika klipp hela kvällen. Nu blir det att sova. För att jag är så trött.  

              

                         Idag var jag och min Daniel varit förlovad i 10 år och 7 månader<33


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards