prinsessanmalin

Alla inlägg den 15 april 2022

Av Malin - 15 april 2022 19:14

Igår blev det fullt upp. Jag fick sova lite längre igår också. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen fixade jag även lite frukost. Jag kollade på serie en stund. Sen tog jag cykel till jobbet. Det var rätt kallt ute. Vi firade påsk på jobbet. Jag fick äran att var påskkäring och lämna lite påsk ägg och lite annat. När jag var klar med det så blev jag en påsk hare. Jag tog bort sminket då. Så vi gjort olika lekar och åt lite gott. Senare blev det påsk lunch.  Det blev massa godis över som vi hade på rasten också. Dagen gick fort och senare kom det regn. Vi fick även fint halsband av min chef igår. Tror alla fick olika färger. Fick gå hem lite tidigare igår och då hade det slutat att regna. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten och sen kollade jag på klipp en stund. Senare kollade jag på serie stund innan jag skulle sova. Jag la mig rätt tidigt igår. För jag blev så trött igår. Nu har jag lång helg ledigt. Så skönt.   

                   

Idag gick jag upp rätt så tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa frukost och sen kollade jag på klipp en stund. Senare tog jag en dusch. Jag har även målat mina naglar. Med lite påsk färg. Jag har inte gjort så mycket idag. Blev en lugn dag här hemma. Senare blev det att fixa lite kvälls mat och nu kollar jag på serie. Snart blir det att kolla på tv tills jag ska sova. Så nu säger jag trevlig helg och god natt på er alla.  

   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards