prinsessanmalin

Alla inlägg den 18 april 2022

Av Malin - 18 april 2022 18:57

I lördags gick jag upp rätt så tidigt. Efter jag gick upp fixade jag jag lite frukost och jag kollade på klipp en stund. När jag var klar med det fixade jag mig lite. Senare kom mamma och hämtade mig. Efter det hämtade vi upp min sambo hans jobb. När vi var klara med det åkte vi och handlade lite. Sen var vi hemma hos mina föräldrar en stund. Senare åkte vi till moster. Vi var bjudna på att äta lite påsk mat där och sen blev det att fika lite. Senare körde mina föräldrar hem oss igen. När vi kom hem blev det att ta det lugnt. Senare att äta lite snacks och kollade på tv. Vi fick lite godis av pappa också som han inte tyckte om. Jag la mig rätt skaplig tid också. För jag var så trött.  

 

                        Glad påsk alla hoppas att ni alla får en riktigt mysig påsk nu.<33

     


     


      Glad påsk alla mina vänner hoppas nu alla får en riktigt mysig påsk nu. Önskar Truls med familj.<33

         


Igår gick jag upp rätt så tidigt. Jag gick upp och fixade lite frukost. Jag kollade på klipp en stund. När jag var klar med det så fixade jag mig lite. Efter tog jag cykel och gjorde lite ärende. Det var jätte varmt ute igår. När jag kom hem blev det att slänga skräp- Efter det gick jag ner med tvätten. Nu funkade båda tvättmaskinerna. Så det var skönt. Senare blev det att äta lite påsk mat som blev över från igår. Senare går blev det att fika lite som blev över från i lördags. Vi kollade även på en film. Jag la mig rätt skapligt igår med.  

             

Idag gick upp rätt tidigt också. Jag fixade mig lite och sen blev det att fixa lite frukost. Jag kollade på klipp en stund. Sen kom mina föräldrar och hämtade mig. Vi köpte lite fika och dricka att ha i bilen. För vi skulle åka och hälsa på min kusin och hennes familj. Vi fikade på deras stad. Det var så varmt ute. Det var sommar värme idag. Vi träffade på min faster också. Har inte träffat dom på länge. När vi åkte hem så köpte vi hem lite pizza. När jag kom hem blev det äta pizza och kollade på lite klipp. Nu blir det att kolla serie stund innan jag ska sova snart. Lång helg gick snabbt tycker jag.  

     

                              Idag är det 11 år och 2 månader med min älskade Daniel.<33

   

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards