prinsessanmalin

Alla inlägg den 20 januari 2022

Av Malin - 20 januari 2022 21:23

Igår gick jag också upp en skaplig tid. För att hålla koll på om testet skulle komma. Efter vi hade vaknat blev det att fixa lite frukost. Min sambo var ledig igår. Blev även att kolla lite klipp. Senare efter det blev det att ta en dusch. Min test kom aldrig igår heller. Dom hade skrivit att det kunde ta 72 timmar istället för 48 timmar. Så då blev det för min sambo och min mamma att hämta det vi har stor handlat istället . Dom hämtade även hem lite pizza till oss. Pizzan blev lite omskaka värkar det som. Men den var god ändå. Blev säkert det när den var i bilen. Vi åt pizzan först och sen blev det att packa upp allt. För jag var väldigt över hungrig. Efter det blev det att kolla på tv. Men jag la mig rätt tidigt igår. För jag var så trött därför blev det inge blogginlägg.   

     


Idag gick också upp skaplig för att hålla kolla på testet. Det blev att äta lite av pizza som blev över igår till frukost. Jag kollade på lite klipp en stund också. Efter det gjorde jag rent i katt lådan och sen blev det att slänga skräp. De var verkligen snöstorm ute idag. Det kommit massa snö natt också. Det var även halt ute. Provade att göra varm choklad med kakao och socker. Det blev så gott. Senare idag fick svar från testet. Det var negativt som tur var. Jag har städat lite extra fint i badrummet idag. Senare blev det att fixa lite kvälls mat. Nu kollar jag på tv. rack för en stund sen kaffe. Blir att gå sova redan snart. Jag börjar bli så trött. Fick ändå inte så mycket se på heller. Så kan man lika gärna gå sova tidigt.  

         


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10 11
12
13
14
15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards