prinsessanmalin

Alla inlägg under januari 2022

Av Malin - 31 januari 2022 21:11

I morse blev det att gå upp tidigt och fixade mig. Efter det blev det kolla på klipp en stund. Senare blev det att gå till bussen. Det var lite små kallt idag. Det varit fullt upp idag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att kolla lite serie. Nu blir det att kolla lite klipp en stund innan jag går sover. Blir nog att sova tidigt idag. Bjuder på en gammal bild på Truls idag.  

 

Av Malin - 30 januari 2022 22:02

I natt sov jag inte så bra. Vaknade till och från. För jag hade så ont i den ena armen. Så jag gick upp tidigt och tog en Alvedon och la mig i soffan en stund. Jag somnade där en stund. Efter jag hade vaknat igen blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även på klipp en stund. Det var storm ute idag hörde jag. Blev att ta det lugnt bara idag. Kunde inte göra så mycket när jag hade ont. Men senare kändes det lite bättre i armen. Senare blev det att fixa lite kvälls mat och sen fick det bli att ta fram kläder tills i morgon. När jag var klar med det så blev det att ta en dusch. Efter det blev det att måla naglarna. För det var så länge sen jag gjorde det. Nu kollar jag på tv en stund. Blir att gå sova snart hade jag tänkt.   

         

Av Malin - 29 januari 2022 21:04

I morse gick jag upp en skaplig tid. Jag fixade mig lite. Efter det blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även på några klipp en stund. Efter det fixade jag lite snabbt inför tvätten. Sen gick jag en promenad till där jag skulle ta mina sprutor. Jag tog 3 an sprutan och influensan sprutan. Det var riktigt halt. Man såg inte det först men man såg att det glänste på vägen. Jag fick gå nära vägen på kanten. För där var det inte så halt. Det regnade i morse. Tur hade det slutat regna när jag skulle gå. När ja kom hem blev det att slänga skräp och sen blev det att gå ner med tvätten. Efter det blev det att ta en Alvedon och ta något att äta. Senare blev det att hämta tvätten. Efter det blev det att fixa lite kvälls mat och kolla på klipp en stund. Senare kollade jag på film. Jag känner mest att det gör ont i den innan armen och det känns lite skumt i kroppen ibland. Nu kollar jag på serie. Blir nog att sova snart. Jag känt mig trött nästan hela dagen. Tror det från sprutan.  

     

Då var tredje sprutan avklarat tog även influensan sprutan också. Sist ja skulle ta dom blev jag sjuk så jag fick vänta tills jag blev frisk. Så det var ju typiskt. Så äntligen idag kunde jag ta dom. Jag skulle ta nästa helg men tur blev det ledigt redan i helgen. så jag blev glad. Ville ta de någon helg när man  är ledig i fall man blir lite dåligt av dom. man blir så taggad att dom fast man inte tycker om sprutor. får se om jag kan sova i natt. brukar sovs på sidan.<3


         

Av Malin - 28 januari 2022 21:13

I morse fick jag sova lite längre. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen blev det att fixa lite frukost. Jag kollade även på några klipp en stund. Sen blev det att gå till bussen. Idag var det riktigt kallt och halt ute. Solen kom lite senare idag. Det varit en lugn dag idag. Det blev tacos till lunch idag. Passar ju bra när det är fredag idag. Slutade lite tidigare idag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat och kollade på klipp en stund. Efter maten blev det att ta en dusch. Sen kollade jag på Talang. Blir nog att kolla lite klipp innan jag går sover. Jag börjar bli trött. Så nu säger jag god natt och trevlig helg på er alla.  

    


Av Malin - 27 januari 2022 21:48

I morse blev det att gå upp tidigt. För jag började tidigare idag. Så jag fixade mig lite och sen blev det att gå till bussen. Det var halt idag med. Det varit ganska lugn dag idag. Det regnat mycket idag. Så var tvungen att visa hur mycket vatten det kommit. Efter jobbet hämtade mamma mig. För jag skulle hinna att åka klippa och slinga mitt hår. Fick lyx kaffe latte medans min färg satt i. Jag blev lika nöjd som förra gången. Sen när jag var klar gick jag till bussen. Det var fortfarande regnigt och kallt ute. Jag kom hem rätt sent. Så jag lagade mat som gick snabbt att göra. Efter blev det att kolla lite klipp en stund. Nu blir det att gå sova. Äntligen är det fredag i morgon.  

               

Av Malin - 26 januari 2022 21:33

I morse gick jag upp lite senare än vad jag gjorde igår. Men jag började ändå lite tidigare idag. Efter jag hade vaknat blev det fixa lite frukost. Jag kollade även på klipp en stund. Innan jag gick till bussen så lämnade jag post till grannen. Vi fick han brev till oss. Det var väldigt kallt och halt idag. Det kom lite små regn i morse också. Det var ganska lugn dag idag. Innan jag åkte hem blev det göra ett snabbt ärende. Jag slutade ganska tidigt. Så jag åt lite mellis hemma idag. Jag gjorde kaffe när jag kom hem. Blev så sugen på det och så var jag lite trött. Jag hade inge rast idag. Det var nog därför jag var extra sugen på det. Senare kom mamma och hämtade mig. Vi gjorde olika ärenden. När jag kom hem blev det att fixa kvälls mat och jag blev så trött när jag kom hem. Efter det blev det att kolla lite klipp. Nu blir det att gå sova.  

   

Av Malin - 25 januari 2022 22:15

I morse blev det att gå upp tidigt igen. Jag började tidigare idag. Jag fixade mig efter jag hade vaknat. Sen blev det att gå ner med lite skräp och sen fick det bli att gå till bussen. Idag var frost ute. Det så glittrigt på vägen på morgonen. Synd att man inte kan se det på bilden. Solen kom fram senare på morgonen. Den var ganska varm. Fick lite vår känsla. Det varit ganska lugn dag idag. Innan jag åkte hem blev det att handla lite och lite annat. När jag kom hem blev det att fixa kvälls mat. Efter det tog jag en dusch. När jag var klar med det blev det att kolla lite klipp. Nu ska gå och sova.        

Av Malin - 24 januari 2022 21:15

I morse blev det att gå upp tidigt. Jag fixade mig och sen blev det att fixa lite frukost. Jag började lite senare. Därför åt jag frukost hemma idag. Det varit en lugn dag idag. Innan jag åkte blev det att göra ärenden. Sen tog jag en promenad hem. Jag blev så varm när jag kom hem och trött. Blev det av promenaden. När jag kom hem blev det att fixa kvälls maten. Nu kollar vi på tv och snart blir det att gå sova. För nu börjar jag bli så trött.  

   

                         Idag var jag och min Daniel varit förlovde i 10 år och 4 månader.<33

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10 11
12
13
14
15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards