prinsessanmalin

Alla inlägg den 4 januari 2022

Av Malin - 4 januari 2022 22:46

Igår morse blev det att gå upp tidigt. För igår började jag jobba igen. Jag började lite senare igår. Så efter jag hade fixat mig blev det äta lite frukost innan jag åkte till jobbet. Det var en väldigt lugn dag igår. Inte så många barn. Innan jag åkte hem blev det att göra ett ärende och sen åkte jag hem. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att kolla på film tills jag skulle sova. Jag vart jätte trött igår tidigt. Igår gick det inte blogga. För jag kunde inte komma in på den här blogg sidan på hela kvällen.  

 


Idag fick jag sova lite längre. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och lite frukost. Jag kollade även på olika klipp en stund. När jag skulle gå till bussen märkte jag att det var jätte kallt ute. Bussen var lite jul fin idag och det var en ny buss också. Den lukade till med ny. idag var det också ganska lugnt. Det vart en lång dag idag. Innan jag åkte hem blev det att göra olika ärenden. När jag  var klar blev det att ta en promenad hem. Det var väldigt halt ute idag. När jag kom hem blev det att fixa lite med kvälls maten och sen blev det att kolla lite klipp en stund. Nu blir det att gå sova. För nu är jag så trött så.  

       

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10 11
12
13
14
15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards