prinsessanmalin

Alla inlägg under oktober 2021

Av Malin - 8 oktober 2021 21:58

I morse fick jag också sova lite längre. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och sen blev det att äta lite frukost. Jag kollade på en serie en stund också. Morgonen var det lite små kallt. Kändes som frost ute. Senare blev det soligt och varmt ute. Idag var det fullt upp. Innan jag åkte hem blev att göra lite ärenden. När jag kom hem blev det att äta lite. Efter det blev det att ta en dusch. När var klar kollade jag på några klipp en stund. Nu kollar vi på idol och sen blir det att gå och sova. Så nu säger jag god natt och trevlig helg på er alla. 

       

Av Malin - 7 oktober 2021 22:04

Idag fick jag också sova lite längre. Jag fixade mig och senare värmde jag pizzan som blev över från igår. Efter det gick jag och slängde skräp. Efter det blev det att cykla till jobbet. Hemma hos oss var solen här men inte på jobbet. Det var ganska lugn dag idag på jobbet. Innan jag åkte hem blev det att handla lite. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Efter det blev det att kolla på lite klipp. Nu kollar jag på serie tills jag ska sova.  

     

Av Malin - 6 oktober 2021 22:30

I morse fick jag sova lite längre. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen blev att fixa lite frukost. När jag var klar med det blev det att små fixa lite med olika saker. Det regnade tidigt i morse. Som tur var slutade det regna när jag cyklade till jobbet. Det varit fullt upp idag men dagen gick rätt fort. När jag kom hem blev det att ta det lugnt en stund. Senare var mamma och lämnade pizza till oss. För mina föräldrar hade också köpt pizza hem. Kollade lite klipp medans jag åt den god pizzan. Det var ett tag sen vi åt det. Efter det blev det att ta en dusch. När jag var klar blev det att kolla lite klipp en stund till. Nu blir det att gå och sova. Jag börjar bli så trött.   

       

Av Malin - 5 oktober 2021 22:20

Idag fick jag sova lite längre. Började senare idag. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig lite och sen blev det att fixa lite frukost. Innan jag cyklade till jobbet så gjorde jag ett snabbt ärende. Det var inge regn på morgonen. Var bara små kallt. Tar heller kallt än regn. Det var ganska lugnt på jobbet idag. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten. Efter det blev det att kolla klipp en stund. Senare blev det att cyklade till kören. Den har äntligen börjat igen. Det varit kör på länge. Det regnade lite när jag skulle dit och hem. Det var även mörkt ute. Men kul var det på kören. Tur att fb och Instagram funkar igen också. Nu blir det att fixa sig inför att gå och sova.  

   

Av Malin - 4 oktober 2021 21:29

I morse gick jag upp jätte tidigt. Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig. Det regnade i morse. Så det var bara ta på sig regn kläder när jag skulle cykla till jobbet. Senare så slutade det regna. Det var ganska lugnt idag. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det bara att ta lugnt och nu kollar jag på tv. Min facebook och instagram  funkar inte just. Don har varnat att det krångel med det just nu. Blir att kolla på tv tills jag ska sova. Men jag börjar redan bli så trött.   

 

Av Malin - 3 oktober 2021 22:18

I morse gick upp rätt tidigt igen. Efter jag hade vaknat blev det att ta ett bad. Jag hade även en ansiktsmask på mig.  Efter det blev det att ta på mys kläder och jag tog även fram kläder tills i morgon. När jag var klar med det blev det att fixa lite frukost och kolla på klipp en stund. Senare blev det att gå ner med tvätten. Medans man väntade på att tvätten skulle bli klar blev det att fixa lite med olika saker. Jag slängde även lite skräp. Men det blåste så mycket ute dag med. Senare blev det att fixa med kvälls maten. Jag provade att göra egen gurkmajonäs. Den blev god. Blev korv och potatismos till. Efter det blev det en lugn kväll fram för tv. Blir att gå sova snart.   

           

Av Malin - 2 oktober 2021 21:41

Idag gick jag upp rätt tidigt. För att hinna med att göra lite saker. Efter jag hade vaknat tog jag cykel och gjorde ett snabbt ärende. Det blåste ute idag med. När jag kom hem blev det att äta lite frukost. Jag kollade även på ett klipp. Senare blev det att fixa lite här hemma med olika saker. Efter det blev det att kolla en serie. Till kvälls mat så gjorde jag en lasagne. Efter det blev det lugn kväll fram för tv. Blir att kolla en lite stund till innan jag ska sova. Igår vart jag så trött så jag la mig inte så sent.  

 

Av Malin - 1 oktober 2021 21:08

Idag fick jag gå upp tidigare. För jag började tidigare idag. Så Efter jag hade vaknat blev det att fixa mig och sen fixade jag lite frukost. Det varit kallt idag med. Bilden är i från i morse. Det var sol en kort stund idag. Men det har varit en lugn dag idag. Nu är det första oktober redan. Det går ju så fort. Tydligen är det kaffe dagen idag också. Såg det på snapchat. På måndag är kanelbulldagen också. När jag kom hem blev det att fixa lite kvälls mat. Efter det blev det att ta en dusch. Nu kollar vi på idol. Efter det blir det nog att gå sova. För jag börjar redan bli trött. Så nu säger jag trevlig helg och god natt till er alla.  

     

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards