prinsessanmalin

Alla inlägg under oktober 2020

Av Malin - 10 oktober 2020 21:28

I morse gick vi upp rätt så tidigt. Vi fixade oss och sen tog bussen till stan. För de blev en mini marknad istället för den vanliga som skullle varit idag. Men först var den inställd en sen fixade dom en mini marknad i stället. De var inte så mycket att se och de regnade också. Kallt var de också. Vi var med några vänner. Vi åt lite gott. När jag kom hem kollade jag olika klipp och sen blev de serie. Truls var med också. Då åt jag även chokladen och drickan som jag fick från marknaden. Senare blev de kvälls mat. Nu blir de att kolla på mer serie innan jag ska sova.  

     

Av Malin - 9 oktober 2020 23:25

När jag vaknade i morse var jag lite små trött. Jag fixade mig och sen blev de ta de lugnt en stund. Efter var jag tvungen att ta på mig regn kläderna. De regnade massor och de var så mörkt ute. Senare blev de bra väder. Solen kom. Men de blåste kallt. Var sen dag idag. När jag kom hem blev de att fixa lite kvälls mat och sen fick de bli en dusch. Nu blir de att kolla på tv tills jag ska sova. Blir att sova snart. Är så trött. Jag säger trevlig helg och gonatt till er alla.  

 

Av Malin - 8 oktober 2020 22:42

I morse var jag väldigt trött. Men jag fixade mig och sen blev de att ta lugnt tills jag skulle åka till jobbet. Blev broöppning i morse. De brukar de inte bli på morgonen när jag åker så tidigt. Idag har jag var så trött. När jag var på väg hem såg jag dom här änderna också. När jag kom hem blev att fixa kvälls mat och sen blev de att ta de lugnt bara. Nu blir de att gå sova. Jag är så trött.  

 

Av Malin - 7 oktober 2020 23:00

Jag var rätt trött i morse. Men jag gick upp och fixade mig. Efter de blev de att fixa frukost. Började senare idag. På dagen var de soligt och varmt ute. När jag skulle hem kom de regn. Tur så blev jag hätade av mamma. För vi skulle göra ett ärende. När jag kom hem blev de att fixa kvälls maten. Jag kollade också på olika klipp. Efter de blev de serie och drickde lite kaffe. Truls var med också. Nu blir det att gå sova.   

   

Av Malin - 6 oktober 2020 22:25

I morse var jag lite små trött. Men jag fixade mig och sen blev att ta de lugnt en stund. När jag cyklade i morse blev de lite små regn. Dagen gick fort idag. När jag skulle hem regnde de rätt mycket. När jag kom hem blev de att fixa kvälls maten. Efter de blev de att kolla på olika klipp. Jag tände ljus och drack förut. För de är så kallt här inne. Snart får bli att gå sova.  

 

Av Malin - 5 oktober 2020 22:28

Igår blev de att gå upp tidigt. För att gå ner med tvätten. Efter de blev de att gå sova en stund tills jag skulle hämta upp tvätten igen. Efter de hängde jag upp allt och sen blev de att fixa lite god frukost. Jag kollade även lite på olika klipp. Senare blev de att fixa lite här hemma. De var ändå inge bra väder igår heller. Så de passade bra att fixa lite här hemma igår. Senare blev de att fixa med kvälls maten och sen blev de en lugn kväll fram för tv. Blev även att äta kaffe och en bulle. För de var den dag igår. Jag trodde att de var  en annan dag först. Senare blev de att gå sova när jag blev trött. Behövde inte gå sova så tidigt. Efter som skulle ändå vara ledig.  

       

Idag gick vi upp skapligt och fixade oss. Efter de gick vi och slängde skräp. När vi var klar med de gjorde vi olika ärenden på stan. De var så fint och härligt väder idag. De var så varmt ute. De blev fullt upp idag. När jag kom hem blev de att ta de lugnt och kolla lite olika klipp. Senare blev de att fixa kvälls maten och sen blev de att kolla serie.  Nu blir det att gå sova.  

     

Av Malin - 3 oktober 2020 22:48

Idag tog vi sovmorgon. Vi hade varit vaken en stund och sen ringde mina föräldrar. Dom frågade om vi ville följa med och fika på stan. Så vi skyddade oss och fixade oss lite. Blev en macka och kaffe. Blev våran frukost. Efter de gick vi lite och titta på en min marknad. Köpte chips och brända mandlar där. Dom sålde bara god saker där. Efter handla vi innan vi åkte hem igen. Så vi har haft en mysig dag idag. När vi var hemma kollade jag lite på olika klipp. Senare fixade jag lite kvälls mat. Senare kollade jag på film. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova.  

   

Av Malin - 2 oktober 2020 22:26

Nu är de redan oktober. I går gick jag upp tidigt som vanligt. Jag fixade mig och sen blev de att åka till jobbet. Innan gick jag och slängde lite skräp. De var rätt kallt på morogen och på dagen. När jag kom hem var jag rätt trött. Men när jag var hemma var de bara att fixa lite kvälls maten och sen gjorde jag rent i kattlådan. Sen har jag bara kollat på tv och olika klipp. Blev lite kväälls fika och Truls var med också. Idag är bulldagen men åt en igår istället hehe. Senare efter de gick jag och la mig. För jag var så trött.  

    

I morse när jag vaknade var jag så trött som vanligt. Jag fixade mig ändå. Slängde lite skräp innan jag åkte. På jobbet har de varit en lugn dag idag. Hade en sen dag idag. Innan jag åkte hem så gjorde jag ärenden. När ja kom hem fixade jag med kvälls maten och sen tog jag en dusch. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova och äter lite gott. De är ändå helg nu.Så nu säger jag trevlig helg och gonatt på er.  

 




Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards