prinsessanmalin

Alla inlägg under oktober 2020

Av Malin - 22 oktober 2020 22:41

I morse var jag riktigt trött. Tur så började jag lite senare idag. Så när jag hade vaknat så fixade jag mig och sen åt jag lite frukost. När jag blev klar tog jag de lugnt en stund tills jag skulle åka. Fick ta på regn kläderna idag. De har varit ganska lugnt idag. När jag var nästan hemma så råkade jag slå i foten i en sten när jag cyklade för nära den. De gjorde väldigt ont. Tror jag kommer få blåmärke där. Min ena sko tappade lite färg efter de som hände. Tur regnade de inte när jag var på väg hem. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten och sen blev de att kolla på olika klipp. Idag har min magen varit så svullen. Förut drack jag kaffe för jag var så trött. Nu ska jag gå sova. Är så trött.   

       

Av Malin - 21 oktober 2020 23:03

Igår när jag vaknade var jag lite små trött. Men jag fixade mig. När jag cyklade var de fina färger ute. Men de var rikigt kallt ute. Det var is och frost ute igår. De var fullt upp igår. Innan jag åkte hem gjorde jag ärenden. Men de regnade kallt när jag skulle hem igår. När jag kom hem fixade jag med kvälls maten och sen fick de bli en lugn kväll. Kollade på film inna jag la mig igår.   

          

  

I morse var de inte lika kallt ute. Den här dagen gick fort. Vi har mest varit ute idag. Idag på jobbet skar jag mig men de gick bra. Jag handlade innan jag åkte hem. När jag kom hem fick de bli en dusch. Efter de fixade jag med kvälls maten. Sen har jag bara kollat på olika klipp. Nu blir de att gå sova.   

     

Av Malin - 19 oktober 2020 22:03

Igår tog vi sovmorgon. Efter vi hade vaknat blev de att fixa lite frukost. När vi hade ätit klart blev de att fixa oss. När vi var klara tof vi en promenad till stan. De var härligt ute. För de var så soligt. Vi gjorde ett snabbt ärende där och sen tog vi bussen hem sen. När vi kom hem blev de att fixa lite kaffe. Efter de har jag kollat på serie. Senare fixade vi med kvälls maten och sen kollade jag på serie hela kvällen. Efter de gick ja la mig.   

  

                                         Igår var de 9 år och 7 månader med min älskade Daniel.<33


Idag tog vi också lite sovmorgon. Efter vi hade vaknat fixade vi med frukosten och sen blev de bara att ta de lugnt här hemma. Har kollat på olika klipp och kollat klar på min serie också. Senare fixade vi med kvälls maten och sen blev de att ta de lugnt fram för tv. Nu blir de att gå sova.  

 

Av Malin - 17 oktober 2020 21:03

Igår när jag vaknade var jag väldigt trött. Men de var bara att fixa sig ändå. De var så kallt på morgonen när jag cyklade till jobbet. De var rätt lugnt idag. De var soligt på dagen och senare kom de regn också. Så de kom en regnbåge på jobbet igår. Jag kom hem rätt sent. För jag handlade lite innan ja åkte hem. När jag kom hem blev de att ta en dusch och sen fixade jag kvälls maten. Efter de blev de en lug kväll. Jag la mig rätt tidigt igår. För jag var väligt trött igår. Hoppas ni hade bra fredags kväll igår. 

          

Idag tog vi sovmorgon. Efter vi hade vaknat blev de att fixa frukost och kolla på olika klipp. Senare blev de att fixa lite här hemma. Efter de spelade jag in en video också och har laddat upp den för em stund sen. Senare blev de att äta lite och kolla serie. Efter de blev de att dricka lite kaffe. Nu kollar jag på tv tills jag ska sova. Ni får ha en trevlig lördags kväll  

     


https://www.youtube.com/watch?v=XPosU0gA5GU&t=12s

Av Malin - 15 oktober 2020 22:23

När jag vaknade i morse jag var jag super trött. Men ja fixade mig och sen blev de att ta de lugnt en stund. De var så kallt i morse. De var lite sol idag. Fullt upp idag har de varit. När jag kom hem blev de fixa kvälls maten och sen blev de bara att ta de lugnt. Nu blir de att gå sova. Jag är så trött nu.  

 

Av Malin - 14 oktober 2020 22:40

När jag vaknade var ja väldigt trött. De för de så mörkte ute tidigt på morgonen. Idag hade jag på mig lite mer varmare kläder. För de så kallt nu även på dagen. De varit fullt upp idag. De blåste lite när jag skulle cykla hem. När jag kom he blev de att ta dusch och sen fixade jag med kvälls maten. Efter de kollade på olika klipp. Jag hade tänd ett stort ljus. Jag har även tagit fram kläder tills i morgon. Nu blir de att gå sova. Är så trött nu.  

     

Av Malin - 13 oktober 2020 22:45

I morse när jag vaknade var jag lite små trött. Men jag fixade mig och sen blev de att ta de lugnt en stund. Efter de gick jag ner och slängde skräp. De var riktigt kallt i morse. Imorgon får bli mössa och vantar på. De var i alla fall fint ute i morse. Men de har varit kallt hela dagen idag. När jag kom hem blev de att fixa kvälls maten och sen kollade jag på olika klipp. Efter de blev de serie och nu ska jag sova. För jag är super trött.   

   

Av Malin - 12 oktober 2020 21:28

Igår tog vi sovmorgon. Jag tog på mig lite mys kläder. För de är lite små kallt här inne. Men såg att de var soligt ute. Till frukost blev de äta pirog. Som vi hade fått från älsklingens kompis. Efter de kollade jag på olika klipp och sen blev de att små fixa hemma. Senare fixade vi kvälls maten och sen blev de en lugn kväll fram för tv. Efter de gick jag och la mig.  

  

I morse gick jag upp tidigt. För att gå ner med tvätten. Efter de gick ja la mig en stund till. Så blev lite sovmorgon. När jag hade hämtat tvätten blev de att hänga upp allt. Blev en lugn dag här hemma och vi hade tända ljus också. Senare fixade vi med kvälls maten och blev de att baka äppelpaj med vaniljsås till. Sen blev de lugn kväll fram för tv. Blir att kolla på tv tills jag ska sova.  

         

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards