prinsessanmalin

Alla inlägg under juli 2018

Av Malin - 3 juli 2018 21:42

I morse var man riktigt trött. Man var lite hes en det gick över. Tror det är vädert att jag känner så. För det var inge sol idag. Man fixade sig och åt frukost. Men det har varit lugn dag idag. Det var så kvavt efter man hade slutat. Man fick sluta lite tidigare. Efter man slutat gjorde man ärenden och sen åkte man hem. När man kom hem tog man det lugnt en stund och sen fixade man lite kvälls mat. Innan såg vi på fotboll när sverige vann. Vi brukar inte säg på fotboll men idag blev det så hehe. Sen har det varit en lugn kväll fram för tv. Man provade på det har kaffe latte med min favo kaka till. Nu blir film som går på tv innan man går och sover.  

           

Av Malin - 2 juli 2018 21:35

I morse fick man sova lite längre. Man fixade sig lite och sen fixade man lite frukost. Det fint väder redan man hade vaknat. Det blåst lite bara. Det var en lugn dag. Vi tog en promenad och hade fika med oss. Efter lunch fick jag slutat. Jag passade på göra lite ärenden innan jag åkte hem. När man kom hem tog man det lugnt. Senare fixade man lite kvälls mat och sen blev det lugn kväll fram för tv. Om stund blir att gå sova. Är så trött nu.  

   


Av Malin - 1 juli 2018 22:00

Igår blev det full upp. För på morgonen efter man vaknat fixade man frukost och kolla lite på serie medans man åt lite frukost. Så blev en lugn dag på dagen. Truls myste också på dagen. Sen fixade man lite lunch. Senare blev det att fixa sig lite. Sen blev vi hämtade av en kompis. För vi skulle fira våran kompis som har fyllt år. Vi åt gott. Jag fick hjälpa till att fixa maten för dom tycker att jag är duktig att fixa med mat. Vi kollade på film och gjorde olika lekar. Efter blev i hämtade. När man kom hem blev det rätt sent. Så man var bara uppe en lite stund till och sen gick vi la oss.  

            

Idag gick vi upp skaplig tid. Vi åt frukost och fixade oss. Vi gick längde skräp och sen blev vi hämtade av en våra kompis oss. För vi skulle åka kolla på Samir och viktor på parken zoo. Vi köpte lite popcorn och dricka medans i väntade på att dom skulle börja. Man hittade lite saker också. Efter det åt man lite mat och efterrätt. Sen tog vi bussen till eskilstan stan. För att ta bussen hem där i från. Medans vi väntade på att den skulle komma köpt vi glass. Det var så fin väder men blåste lite idag. Sen blev det en promenad hem. Tur att det inte var så långt att gå hem. När man kom hem tog man fram kläder tills i morgon och sen blev det att ta en dusch. Sen blev det ta lugnt fram för tv med lite gott som blev över från fredags. Här kommer lite bilder från idag. Nu blir det att gå sova. Nu blir det jobba en vecka till och sen blev det lång ledigt och helt galet att det är redan 1 juli också.   

                                                 


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards