prinsessanmalin

Alla inlägg under juli 2018

Av Malin - 22 juli 2018 23:12

I fredags morse fick vi gå upp väldigt tidigt och fixat oss. Vi packade det sista som vi behövde ha med oss. Sen gick vi till vårat tåg till stockholm. Vi köpte dricka och något att äta till tåget också. När vi kom fram blev det doken frukost. Sen gick och kollade på hotellt och sen gick vi lite affärer. Senare fick vi komma in vårat hotll. Drack ett glas cola när jag kom fram också. Det var så vamrt ute. Vi fixade oss till rockfesten konsert. Vi såg Robinssons Robban där men vi hann inte ta bild med han. Vi där till det slutade. sen gick till hotell och sov. Var så trött. Här kommer det några bilder från helgen.   

                                   

           

igår gick vi upp skapligt. Jag tog dusch och sen åt vi hotell frukost. Sen fick vi ta med våra saker med oss. Sen gick vi till konsert igen. Vi drack lite och kollade lite affärer först och sen började konsert. Älsklingen och hans bror vi foto jobba där lite också. En som vi känner bjöd mig en rosa bubbel. Hon tycke jag skulle ha den. Tack så mycket. Vi var där tills det slutade och sen vill en kompis prova den starkaste korv. Så han mådde inte så bra. Så vi fick sova en stund exra hos en vi känner.  

                  

Idag när vi vaknade fixade vi oss snabbt. Vi åt frukost/lunch, Sen skydda vi till tåget. Sen hämta var kompis oss. För dom behövde göra ärenden. Sen åkte vi hem och packade upp allt. Sen villade man en stund. För man var så trött. Sen fixade man lite mat som gick fort. Sen blev det att ta dusch. Efter det ble det bara tv mys och nu blir det att gå sova.   


 



Av Malin - 19 juli 2018 21:38

I går kväll var Truls prat glad av sig också. I morse sov vi ute lite och sen fixade man frukost. Sen tog man det lugnt en stund. Senare fixade man sig och gick ner och bada för första gången i år med kompisar. Det var skönt i vattnet. Vi gick runt lite i affärer. Sen gick vi hem och fixade oss. Vi hemma stund och sen ville dom äta. Efter gick vi till en kompis och hämta saker tills i morgon. Nu har man packat tills i morgon.  I morgon ska i på en rock kosnert. Som är fredag och lördag i stockholm. Sen blir ingen blogg. Blir nog på söndag. I morgon ska vi på hotell. Så vi kommer nog hem på natten på lördagen. Vi ska tåget rätt tidigt i morgon. Så vi ska sova när som helst.   

   

Av Malin - 18 juli 2018 22:53

I morse gick vi upp skaplig tid. För det var så varmt. Truls sov nog hela natten nära våran stora fläkt. Efter man hade vaknat fixade man frukost. Sen vi bara tagit det lugnt. För det så himla varmt. Truls har hittat massa olika sov platser idag. Senare blev det en dusch. Sen åt man lite mellis. Sen tog man en promenad till Harrys med kompisar. Vi åt och drack gott. Vi var med musikquiz. Men vi vann inte. Men det var kul ändå. Sen kände vi på vattnet. Det var inte så kallt i vattnet fast det var kväll. Nu är det bara en lugn kväll. Snart sova är så trött redan.  

             

7 år och 5 månader med min älskade Daniel.<33

Av Malin - 17 juli 2018 22:17

I morse fick man gå upp skaplig tid. Mamma kom hit med Truls igen han skulle vart hemma hos dom i helgen men blev inte så. Han får var hemma istället. Mamma ska låna våran nyckel. Vi fick chokladbollar som pappa hade baka. Jätte goda var dom. Fick även blommpinnar och små spikar som vi behövde ha. Tack så mycket. Sen blev det att äta frukost. Sen tog vi en promenad till stan. Vi kollade runt lite och passade på göra lite ärenden också. Sen bjöd älsklingen på kaffe latte som vi tog med. Vi satte oss i skuggan. Tack så mycket var mysigt och skönt att sitta i skuggan. Efter det gick vi hem. På hem vägen såg vi den här stor flamigo badlek saken vid skön. När vi gick till stan så fixade dom den. Dom djuren är ju så fina också. Såg så skönt att ligga i den. Vi tog det lugnt en stund. Truls tycker nog också det är varmt. Han vet inte riktigt vart han ska sova någon stans. Senare fixade vi mat. Efter blev det bara tv mys. Vi fikade chokladbollar och kaffe. Nästan för varmt att dricka det hehe. Vi åt vattenmelon också. Man har tagit fram dator fläkten också. Nu blir mer tv mys och sen sova.  

               


Av Malin - 16 juli 2018 22:56

Vi tog lite sovmorgon och sen åt vi lite frukost. Truls var så gosig i morse. Vi fixade oss och gjortde våran matlista. För vi skulle stor handla. Det var så varmt ute när vi skulle åka. Mamma kom hämtade oss. Vi träffade även på älsklings moster också. Tack så mycket mamma. När vi kom hem blev det fika den goda glassen vi köpte idag och kaffe. Den smakade som den brukar göra också. Senare fixade man lite mat. Smakade av den nya saften som vi köpte och den var god. Det blev bubbler av den också. Det var nästan för varmt fixa mat i köket. Efter det har man bara tagit lugnt. Bara för det är så himla varmt ute och inne. Till kvälls mellis blev en grön smoothie. Man blir så trött av värmen. Så det blir att gå sova snart.   

             

Av Malin - 15 juli 2018 21:13

I morse gick vi upp tidigt och fixade oss. Fixade sista som vi skulle ta med oss.Det varm redan tidgt på morgonen.  Efter det blev vi hämtade av älsklings bror. Vi åkte till parken zoo. Vi gick på Joakim Lundells konsert.  Vi åt lite pastasallad till frukost. Blev man mätt länge på och gott var det också. Det var jätt varmt idag. Tur hade vi vatten med oss och dom som jobbade där var snälla och fixade vatten till dom som behövde det. Efter  blev hämtade. Tack så mycket att du kunde köra oss idag. Det var kul att träffa alla igen. Det var snällt av om ta bild fast det var så varmt. Fick min sista bok och tröja signerad också. Jonna ville inte ta bild idag. Hon tänkte nog på barnet. Hon filmade istället. Så får se om vi kommer med på video. När man kom hem blev det att ta duschen. Det var jätte varmt fortfarande när vi kom hem. Sen blev fixa mat som gick fort att göra. För i var helt slut när man kom hem. Sen nu är bara tv. Man vilade lite stund. Älsklingen fixade kaffe. För  man var så trött förut. Blir filn nu och sen sova. Är så trött hela kroppen.  

                           


Av Malin - 14 juli 2018 21:25

I morse fick vi gå upp skaplig tid. Vi fixade oss och sen gick vi ner till stan. Man kunde kolla på massa snygga bilar och sen var det också loppis. Det var jätte varmt idag med. Men det har regnat lite idag också. Blev bjuden på frukost också. Det var snällt. Mat fick man också. Sandlåda kunde barnen få leka med under dagen. Nu är sommar festvaklen slut för i år. Kul att det händer saker här ibland. Senare handlade vi lite tills i morgon och sen gick vi hem. Hittade lite annat gott också. När man kom hem blev det kolla på tv. Man var så himla varm också. Blir att gå sa tidigt idag. 

          

Av Malin - 13 juli 2018 22:28

Vi tog lite sovmorgon i morse. Vi fixade lite frukost. Efter det fixade vi oss. Det var riktigt varmt idag med. Vi tog en promenad till stan igen. För det var sommar festivalen idag med. Vi träffa på en kompis där och senare täffa vi även på älsklingens några av syskonen även svärfar. Vi åt med dom. Älsklingen bjöd mig på det. Tack så mycket. Sen var det musik fråger och senare gick vi hem. Det var varmt fast det var kväll. Man tog en dusch när man kom hem. För man behövde det och så var det så varmt. Sen åt man lite chips som man köpte igår och drickan drack man igår. Blir att kolla film innan man går sover. Men börjar bli trött nu.  

     

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards