prinsessanmalin

Alla inlägg den 22 juni 2016

Av Malin - 22 juni 2016 22:07

Det har varit fullt upp dom här dagarna. Därför har jag inte bloggat så mycket. I måndags kväll åkte vi hem. Så vi åkte en dag tidigare hem. Vi kom hem på natten. Innan man gick la sig så packade man upp lite saker. I tog vi lite sovmorgon. För vi har inte sovit så mycket när vi har varit borta. Sen tog man en dusch och åt frukost.Sen gick vi till stan och gjorde ärenden och en träffade vi kompis som också var på stan. Fick näsblod när jag kom hem. Det nog för det bev sena dagar dom hr dagarna. Så tog en snabb fika och gick hem och tog det lugnt bara. Vi åt lite snabb mat också. För vi helt slut. Så jag gick la mig tidigt i går för det var jobb dag idag. Om ni skulle vilja veta mer om vad vi har gjort och köpt så får ni säga till. Så kan jag nog göra en video som jag gjorde förra gången.  



I dag var det jobb dag idag. Men jobb dagen gick super fort. Det var väldigt varmt ute idag. Så det var härligt. Sen var jag hemma stund. Senare kom mamma och hämtade oss. För v skulle stor handla. Så det blev lite sent efter som vi har varit borta i några dagar. Det fick bli snabb mat idag med vart sent idag med. När man kom hem packade vi upp allt och sen tog vi det lugnt. Jag på mig natt kläderna och tittar på film. Alla verkar kolla på fotboll men får ändå vet vem som vinner sen i alla fall. Man tog lite kvälls merllis förut också. I går kom Truls hem. Han var väldigt mammig mot mig. Så han tycker det var nog skönt att komma hem igen. Men han var lite smutsig när han kom hem. För han fick vara ut lite. Han är van att vara där så det gör inte så mycket. Nu blir det att gå sova.  

           

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Skapa flashcards