prinsessanmalin

Alla inlägg den 4 juni 2016

Av Malin - 4 juni 2016 21:17

I går var det fullt upp. Så förlåt för ingen blogg i går. Efter jag hade vaknat tog man en dusch och fixade sig i går morse. Efter åt man frukost och sen cyklade man till jobbet. Allt gick bra där. Efter jag hade slutat blev det oväder. Det började blåsa mycket och det bixtrade också. Men hann hem innan regnet kom som tur var. Jag skyddade mig hem. När jag kom fixade jag mig och packade det sista. Sen blev vi hämtade. För vi skulle fira våran kompis som tar studenten snart. För lämna vi saker hos en kompis. För vi skulle sova över där. För han bor när där vi skulle och det skulle bli så sent annars. Så det var tur att det gick bra så det tackar viså mycket för. Vi åt pizza med alla först också. Men det tog lite tid innan vi fick maten.Men det var nog för vi varså många. Alla hade med sig olika drick som alla fick smaka av. Men jag drack inte så mycket. Det fanns även cola och chips. När vi kom hem till kompisen gick vi la oss. För det blev sent när vi kom hem.    


I morse tog vi sovmorgon och sen kom mamma och hämtade oss. Sen åkte vi till svärmor och hälsade på. Vi åt frukost där även. Det tackar vi så mycket för. Så vi var där ett tag och sen hälsade på Dannes syster men dom värkade inte vara hemma. Fast vi ringde innan men ingen svara så vi chansade bara. Vi kollade bara på hönsen utanför. För vi hade aldrig tittat på dom förut. Efter åkte vi gjorde lite ärenden på stan. Köpte ev saker till mina linser som jag köpt med roliga färger. Det är inga riktigta men ska köpa det också någon gång. Fick även balsam som morfar hade köpt fel tror jag att det var fick även flingor av pappa som han inte ville ha kvar. Sen körde mamma hem oss. Tack så mycket mamma att du kunde köra oss idag. När vi kom hem packade vi upp sakerna och sen lagade vi mat. Efter har vi bara kollat på filmer och ätit lite gott.  

                                         


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards