prinsessanmalin

Alla inlägg under juli 2015

Av Malin - 15 juli 2015 22:57

I går blev det inge blogg. Orkade inte blogga på mobilen igen. I går var vi hemma hos oss och kollade posten och sen handlade vi lite. Det var så varmt ute. Sen gick vi ut med hundarna. Efter maten blev det kaffe ut i solen utanför deras trädgård. Senare på kvällen åt man godis och såg på serie. I dag har vi städat lite så det skulle se fint ut när våran kompis kom hem. Sen åt vi en god glass dom hade hemma. Det började åska och regna jätte mycket idag. Hundarn blev lite rädda. När våran kompis kom hem fick vi smaka en god kaka som hennes mamma hade köpte. Dom finns bara i kina så det coolt. Plus så fick jag hello kitty flaska av henne också. Tack så mycket det var snällt. Vi åt mat där och sen väntade vi på bussen. Vi fick låna ett paraply och vi fick lite sälskap. Det var så snällt. När vi kom hem blev det att packa upp allt och det var lite blött. Sen blev det skriva matlista och så tog man en dusch. Nu blir det mer serie.   

             

Av Malin - 13 juli 2015 22:06

I morse sov vi ut lite och åt vi lite frukost. Sen hämtade mamma oss. Danne hämta ut paket. Efter det hämtade vi våra saker. Sen åkte vi till en kompis. För vi ska vara hundvakt. Vi åt lite lunch. Vi gjorde äggpannkaka. Efter kvälls maten blev det kaffe. Sen hämtade jag en bok som en ville ge bort som nära där vi är. Tack så mycket säger jag. För en stund sen var killarna sugna på pizza. Men jag fick åt i magen av den. Snart blir det att sova. Vi har fullt upp i morgon.

Av Malin - 12 juli 2015 20:56

I morse började vi med att ta sovmorgon. Sen gjorde man lite ärenden. Sen möte vi en kompis. Vi handlade lite gott och sen gick vi hem till oss. Vi tittade på film. Vi åt mat och drack choklad efter det. Sen när han hade gått blev det att ta en dusch. För det hann man inte i morse. Nu blir det att se en till film med älsklingen.   

 

Av Malin - 11 juli 2015 23:00

I morse tog vi lite sovmorgon först. Sen åt vi lite gröt. Efter det gick vi ut i det fina vädret. Vi gick i olika second hand butiker och den ena butike fikade vi där inne. När betalar man en frivillig gåva . Danne la lite mynt där i. När vi kom hem var vi så trötta bena. Fö vi hade gått så mycket. Vi kom hem drack man lite kaffe och åt en macka. Efter maten så tittade jag på två nya Johan falk och dom var så bra. Längar tills nästa kommer ut. Sen tittade vi på Sommarkrysset.  

   

Av Malin - 10 juli 2015 18:25

I morse sov vi ganska länge sen var man tvungen att gå till tvätten och tvätta lite. Truls ville sova under där vi har hängt tvätten. Sen blev det att äta ägg macka. Jag fick min borste på posten i dag. För jag fick inte med den när jag köpte dom andra. Så jag fick den gratis. Sen hade jag fått två likadan och dom fick jag ha kvar. Så det var snällt av dom och det gick så fort också. Dom bad så mycket om urtsäkt att det blev lite fel. Senare gick vi ner till Stan. Vi möte Robert och en kompis. För Robert är där nu. Han var där i går med. Vi pratade lite om när jag och Danne ska var hund vakt. Det var därför vi skulle träffas. Sen handlade vi och gick hem. Det var blåsigt och kallt i dag. I morgon skulle det bli bättre väder sa mamma. Vi får hoppas på det bästa att det blir det. I går tog man en dusch med den nya håret. För det behövdes. För hon hade i wax och värmespray. Hon plattade mitt hår också. Nu blir det tv mys och med lite gott. Ni får ha en trevlig helg nu alla läsare.  

         


Av Malin - 9 juli 2015 21:41

I morse gick vi upp skapligt. Vi åt frukost och fixade oss och sen gick vi in till stan. Vi hämtade paket som hade kommit. Mitt smink och Dannes hår wax. Sen möte vi en kompis. Efter det gick jag klippte mig och det tog lite tid. Så dom gjorde lite äreden. Man ser verkligen skilland. Man fick gratis väska denna gång är så det var snällt. Tack så mycket. Det regnade jätte mycket. Så vi fikade på second hand butiken och jag hittade lite fint. Tack så mycket att gjorde mig sälskap. Hade Danne inte kommit så hande jag tagit cykeln i regnaet. Sen gick vi hem. För regnet hade lugnat sig lite. Tur hade jag mitt paraply med mig. Det var så varmt och kvavt när vi gick dit. Så jag hade inge jacka. När vi gick hem var det kallt. Till kvälls mat blev det taco.   

                     

Av Malin - 8 juli 2015 20:41

I går gjorde jag inte så mycket därför bloggade jag inte om i går. Men till frukost i dag åt saltgurka macka. I dag till frukost blev det ägg mackor. Innan vi åt frukost så tog man en dusch. Efter frukosten gick vi ner till stan i regnet.Vi tog vårat stora paraply med oss. Vi hämtade ut pengar och vi handlade lite en second hand butik. För vi behövde växla lite. Jag köpte tröjan och film. Vi fika där också. fikat kosta 15 kr. Flaska köpte jag på en annan affär. När vi gick hem var det sol. Sen kom svärmor hitt och hämtade saker. Sen kom mamma för vi skulle hämta en skåp som Danne skulle och en spegel som jag skulle ha. Sen gick vi ner åt mat för det blev så sent. Efter köpte vi godis och jag köpte en tiding. I morgon blir det att klippa sig. Har ni någon tips hur jag ska klippa mig ? Det är alltid roligt med tips.  

             

Av Malin - 7 juli 2015 14:53

I går var man själv hemma. Så efter jag hade vaknat tog man en lång dusch. Sen åt man frukost. Efter det fixade man sig lite och sen gjorde jag dom två video. När killarna kom hem åt vi mat och senare gick vi till kompis. När vi gick dit var det några söta barn som sålde körsbär. Vi blev bjuda på ny bakta muffisar. Gott var det Tack så mycket. Vi fick god kaffe och saft. Vi fick varist armband som hon hade gjort till oss. Vi fick i olika färger. Sen fick jag två grejer till för hón hade varit i Ullered. Tack så mycket är så avis vill också dit. Hon vet vad jag gillar hehe. Sen gick vi hem och då var klockan mycket så därför blev det ingen blogg i går.   

     

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards