prinsessanmalin

Alla inlägg under juli 2015

Av Malin - 6 juli 2015 14:19

Här kommer det två video som jag gjorde i dag. Den ena är Power meet haul och prat. Den andra är min sexte Glossybox. Hoppas ni kommer att gilla se på dom. Ge dom en tumme upp om ni gillar dom. Kommenter vad mer för vidoe jag kan göra. För nu har jag tid att göra det nu när jag är ledig.   


Av Malin - 5 juli 2015 21:03

I morse fick vi sovmorgon. Sen åt vi lite kycklingsallad som blev kvar i går. Efter det packade vi våra saker. Sen åkte vi hem och lämnade vi sakerna. Efter det åkte vi och handlade lite. Så vi hade handlat klart åkte vi hem. Vi packade upp allt vi hade med oss. Sen gick vi på stan och köpte dricka. Jag köpte den här nya drickan. Robert vart kvar här så dom ville äta ute. Jag hade lösa pengar kvar sen i går som jag betalade med. Brödet vart hårt så det var inte så gott. Men dom brukar ha god mat där annars. Tur var den inte så dyr. När vi kom hem såg vi på en film som jag tittade på när jag var liten. Truls var så rolig. Där han la sig som man ser på bilden där låg han jätte länge. Synd han bur gick sönder som han ligger i när han åker bil. Tur så ha mamma hans gamla kvar. Vi tänkte gå till viking festivalen och ha på sig såna kläder. Men dom är för varma att ha på sig och så var vi så trötta i dag.   

     

Av Malin - 4 juli 2015 21:35

I morse gick vi upp tidigt. För vi skulle äntligen till Power meet. Det var så länge sen vi var där. Först fixade vi oss och åt frukost. Jag hade min fina nya klänning på mig. Vi tog solkräm och solglasögon. Dom var ett måste. Sen tog vi en hemlig väg som gick lite fortare. Pappa ställde ut sin bil och va med i tävlingen. Vi gick på marknaden och sen åt vi våran sallad som vi hade med oss. Sen gick vi lite mer. En hund som man kunde köpa den låg som Moa brukar göra. Så jag var tvungen att ta kort på den. Vi tittade lite på bilarna också. Det var bara en bild på en bil. Det var en som gick med en söt papegoja. Vi var där jätte länge och sen åt vi på McDonalds. När vi kom hem bada vi lite snabbt i i poolen och en dusch. Jag visar i morgon vad för fint jag köpte. Vi såg nyss på sommarkrysset och fikade. Vi äter chips och dricker cider. Nu ska vi se på film och ha de bara myspys.  

Av Malin - 4 juli 2015 20:47

I går var det fullt upp. Det var 21 grader redan innan klockan 7. Jag började tidigt i går som jag inte gör annars på fredagar. Jag slängde skräp innan jag cyklade till jobbet. Vi fick varm choklad och ägg till frukost. Senare gick vi ut och dom fick springa i vattenspridaren igen. Vi fick glass att äta ute igen. Efter maten fick vi äta rulltårta som en av barnen bjöd på och vi fick jordgubbar till. Dom hade vi plockat utanför oss. Tack så mycket det var gott. Sen fick jag present. Jag fick den här boken. Tack så mycket för den. Jag slutade tidigare då. Vi åke hem till mina föräldrar. Robert S följde med också. Vi skulle sova över där. Vi fikade lite när vi kom fram och senare grillade vi. Efter det badade vi i poolen jätte länge. Sen blev vi så trötta. Alla djuren var så söta i går också. Jag provade en ny god cider. Jag fick två filmer av pappa som han inte ville ha. Tack så mycket pappa.  

Av Malin - 2 juli 2015 20:13

I morse var rätt så trött. Vi gick och la tidigt i går. Så det var skönt. I dag blev det att bara ha linne och kjol på sig. Härligt. Det var redan varmt när jag cyklade och då var det jätte tidigt. Sen åt vi lite frukost och senare fick barnen springa i en vattenspridare. Vi åt en glass efter det. Vi var inte ute jätte länge. För det var för varmt. Efter lunch var det lungt. Jag fick den här fina ljus lyktan av en av barnen. Det var fint papper runt den också. Tack så mycket den var verkligen jätte fin. När jag kom hem hann jag bara lämna lite saker och så kom Danne hem. Sen gick vi ner till stan och träffade en kompis. Vi träffa hennes mamma en stund också. Vi fikade på ett nytt ställe. Jag köpte varma hallon med mjukglass och det var strössel på. Det var colakaka i den också och det är så gott. Den hette hallondröm. Danne köpte också den andra glassen. Vi satt där jätte länge och prata. Vi gick i affärer en stund också och köpte jag det här för 25 kr bara. Tack så mycket för en mysig dag och vi måste bara göra om det. Såg även min jobba kompis där också. På hem vägen köpte Danne den här drickan och den var god. Jag brukar inte gilla den smaken annars. Vi åt kvälls maten när vi kom hem. Så det vart lite konstigt att fika först men vi hann inte äta innan. 

           


Av Malin - 1 juli 2015 21:06

I morse var man rätt så trött. Jag tog dom här fina bilderna när jag cyklade till jobbet. För det var jätte varmt redan tidigt på morgonen. När man kom fram till jobbet blev det att äta frukost som vanligt. Senare gick vi promenad vid sjöng. Barnen åt sin matsäck och frukt. Jag hade inte med mig något. Så jag fick frukt. Efter lunch var det lugnt. Vi fick massa goda kakor på resten. Tack så mycket det var mumsigt. Idag fick man ta lite jobb kläder som våran jobba kompisae har haft. När kom hem hade våra tidningar kommit. Vi fick ta en varsin när vi var på en mässa som skulle komma på posten och vi fick välja mellan några andra. För en stund sen drack jag kaffe. För jag var så trött men jag är fortfarande trött. Så det blir att gå sova nu. God natt.  

               


Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards