prinsessanmalin

Alla inlägg under juli 2015

Av Malin - 24 juli 2015 00:00

                                I dag har jag och min Daniel varit förlovade i 3 år och 10 månader.<33


  Du finns alltid i mitt hjärta. Jag älskar dig så mycket över allt på denna jord. Jag vill alltid vara med dig vad som än händer. Du är mitt allt min finaste prins. Pussar till dig älskling från din Malin.

Av Malin - 23 juli 2015 22:12

I går tog vi det mest lugn. Vi badade i poolen och vi åt en glass i poolen. Sen fikade vi solen. Efter kom mina föräldrar hem och då åt vi mat med dom. Vi sov över en natt till hos dom. Vi fick varsin godis väska. Jag fick även påsse med olika flaskor. Tack så mycket. På kvällen blev det en film. I morse gick upp tidigt och åt frukost. Vi åkte hem till oss och lämnade saker. Sen fixde vi lite hemma och sen åkte vi köpte lite sladdar. Vi hämtade den nya bordet. Vi har köpt en tv hylla av min bror som kommer i morgon. Så därför håller vi på fixar här hemma. Men vi var tvungen att åka byta bordsskivan för den var trasig. Sen kom mamma på kvällen och bygger ihop den igen. Sen slängde vi våran andra som var trasig. Här är bilder från i går och idag. För jag bloggade inte i går från mobilen.  Snart blir det sova. För jag har så ont i huvudet. 

                               


Av Malin - 21 juli 2015 20:46

I mose gick vi upp tidigt. För mamma skulle hämta oss. Vi hämtade en lampa först och sen handlade vi. Då såg vi den här snygga bilen. Efter åkte vi hem till mina föräldrar vi ska vara hundvakt här. Vi grillade korv och bröd. Det var våran frukost idag. Sen fikade vi lite. Sen åkte dom taxi till kryssnings båten. Vi passade på att tvätta i dag. Vi har bada i poolen också. Förut så rakade mamma Truls liten. Truls har sovit här i några dagar redan. Åt för en stund sen risifrutti och nu blir det annat gott som mina föräldrar har köpt. Det är regnigt och dimmigt ute nu. Jag bloggar från mobilen nu.

Av Malin - 20 juli 2015 20:38

Vi gick upp skapligt i morse. Efter vi hade vaknat åt vi lite frukost. Sen kom Dannes syster och hennes familj. Dom lämnade svärmors bil. Sen körde svärmor hem oss. Efter vi hade lämnade saker så byte vi om till sommar kläder. Sen gick vi till stan och gjorde ärenden. När man kom hem blev det att ta en dusch. Nu är det tv mys som gäller. Här bilder på det jag fick av min snälla svärmor i lördags. Jag g fick ett dödskalle halsband också men den hade jag redan. Så hon fick ha kvar den där. Så jag kanske kan låna den igen haha. Tack så mycket igen.   

       


Av Malin - 19 juli 2015 20:54

I går var det fullt upp. Först åt man frukost efter man hade vaknat. Sen kollade vi på serie. Vi åt lite tacos till lunch. Senare åkte vi hem till Dannes syster. Där var det fest. Jag fick snygga kläder av svärmor också som jag hade på mig på festen. Även parfym och skor. Tack så mycket. För jag tappa min ena örhängen innan vi åkte. Alla sa jag var fini mitt nya hår. Så det var kul. Vi fick massa god mat och god drick. Vi lekte olika lekar och sen blev det fika. Tre hundar var med också. Jag fick hund kompisar i knät hela tiden. Vi åkte taxi hem men vi fick vänta jätte länge på den. Så vi kom hem sent och man var is kall om benen. Tack alla för en trevlig kväll i går. I dag har det varit lugnt. Vi gick en promenade i solen. Vi vart kvar här i dag med. Vi åker hem i morgon i stället.  

                       

Av Malin - 18 juli 2015 00:00

                                                    4 år och 5 månader med min Daniel.<33


Min kärlek till dig är som en brinnande eld. En eld som aldrig slocknar. Jag vill alltid var i din famn. Jag älskar dig nu och för evigt. Många pussar och kramar till dig  min prins från din Malin.

Av Malin - 17 juli 2015 20:32

I morse gick vi upp skapligt. Efter man hade vaknat tog man en dusch. Sen blev det att äta frukost. Efter packade vi lite. Mamma hämtade oss och innanhon gjorde slängde vi skärp. Det gjorde vi i går också. Sen köpte jag snygga burkar och sen var jag hos tandläkare. Dom hade fina fiskar där. Hon sa att jag hade jätte fina tänder som alltid. hon super bra och snäll. Efter det åkte vi till svärmor. Vi fikade lite och sen åkte mamma hem. Hon har så snygga muggar också. Vi var kvar vi ska vara här hela helgen. För i morgon blir det fest hemma hos Danne syster. Så det blir nog inge blogg i morgon. Svärmor bjöd oss på pizza idag. Tack så mycket och sen handlade jag lite. Nu får ni ha en trevlig helg alla mina läsare.  

             

Av Malin - 16 juli 2015 22:48

I morse gick vi upp tidigt. För mamma hämtade oss. Vi skulle stor handla. Vi köpte lite fruksot då. Jag köpte dom snygga glasen som var slut förut och frost burk. När vi kom hem åt vi lite mackor. Sen gick vi till stan och möte en kompis. Vi lämnade till backa hennes parply. Sen har vi handlat dricka tills på lördag. Köpte lite godis och en ny chips burk. Dom andra chips burkar köpte Danne. Vi har även stor påsse med ostbågar. Men den spara vi. Sen köpte man ljud saga och ett par solglasögon. Skalet fick jag i en affär gratis. Vi har tittat klart på hela serien nu. Vi åt taco förut och tittade på det resten av dagen. Det har regnat och åskat förut. I morse var det sol. 

                             

Presentation


Hej jag heter Malin och är 32 år. Jag bor med min sambo som jag är förlovad med. Här får ni se vad gör om dagarna och när jag ladda upp youtube klipp. Även andra roliga saker.♥

Kontakt/Sponsring Mig: malin_u90@hotmail.com

Fråga mig

46 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta följer du min blogg?
 Det här är första gången
 En gång i veckan
 Varje dag
 Flera gånger om dagen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Prinsessanmalin

Prinsessanmalin


Ovido - Quiz & Flashcards